29

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ДЕТЕНЦЕТО НЕЕ СКИТАЛО А Е БИЛО ДО МАГАЗИНЧЕТО КУПИЛО СИ Е СЛАДОЛЕД И БИРА ЗА ДЯДОТО А ПСИХОПАТА ТРЬГНАЛ СЛЕД ДЕТЕНЦЕТО

28

Ф.С.В.

преди 4 години

И така ,,,, да зададем ГЛАВНИЯТ ВЪПРОС!! КЪДЕ Е БХК?? КЪДЕ Е бхк???????ТАЗИ ПЛАТЕНА АМЕРИКАНСКА ОРГАНИЗАЦИЯ ВСЯВАЩА РАЗДОРИ И ГРАЖДАНСКИ ВОЙНИ- ТРЯБВА ДА БЪДЕ АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНА ? КОЙ ВЗИМА ПАРИ ПОД МАСАТА ЗА ДА ИМА БХК ? КОЙ КОЙ КОЙ ?

27

Lan

преди 4 години

Екипът от линейката не е операционен екип и явно е нямало време да се чисти каквото и да е...Оставете на мира семейството и лекарите. Погнете това нещо уж в човешки образ извършителя! Поне това можете да направите, журналята!

26

Lan

преди 4 години

Лешоядите, ОСТВЕТЕ НА МИРА семейството на детето. НЯМА сензация, хората са съсипани от скръб, не разсъждават трезво...Защо е нужно да бъркате ОЩЕ в раните им?!

25

Хахаха

преди 4 години

До до 6-я анонимникВ България ще останат само *** и шепа Българи.

24

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ЩЕ ТЬРСИТЕ ЖИВКОВОТО СОЦА НО НЯМА ТИЯ КОЙТО СКАЧАХА ПО ПЛОЩАДИТЕ СДС ВРЕМЕТО Е НАШЕ МОШЕНИЦИТЕ СТАНАХА БОГАТИ МНОГО ХОРА ЕДВА ОЦЕЛЯВАТ ИВАН КОСТОВ ПРИВАТИЗИРА СТРАНАТА ЗА ЕДИН ЛЕВ НЯМА ИКОНОМИКА НА СКРАП ПО ЗАПОВЕД НА Е С КУНЕВА ЗАКРИ 1 2 3 4 БЛОК НА АЕЦ КОЗЛОДУЙ ДОЙДЕЦАРЯ БАЛАМИТЕ МУ ПОВЯРВАХА НА ДУМИТЕ ВЕРВАЙТЕ МИ РИБА СЕ ЛОВИ В МЬТНИ ВОДИ

23

Гост

преди 4 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙАко наистина си от Козлодуй, то тогава ти е пределно ясно за какво става въпрос, защото в и покрай Козлодуй ги има в изобилие и всеки ден се случват подобни неща.

22

шматка

преди 4 години

До Я па тиАми стабирно е било.Починало е в болницата а не в линейката.Според теб след като в болницата не са могли да го спасят дали тези в линейката щяха да успеят.Линейките са за бързо транспортиране до болница за оказване на нужната помощ а не за лекуване на място.

21

Гост

преди 4 години

До ДО 7То вие от "боята" само това искате, да ви лекуват без пари и да ги биете. А , че си от "боята" ми е ясно само по коментара ти. Като не можеш да напишеш нещо смислено и започваш да псуваш.

20

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

До АнонименНОТОВА Е ДЕТЕНЦЕ БОГ ДА ГО ПРОСТИ МИЛОТО

19

Ф.С.В.

преди 4 години

Не забравяйте че има и черни българи- така наречените копанари- мисля че тази жена не е ромка -знае и български много добре !!

18

Я па ти..

преди 4 години

До шматка 15 Е , видя се колко е било стабилно състоянието на детето.

17

Анонимен

преди 4 години

До Баси Не го сравнявай с животно! Няма животни животни, които да изнасилват малки момиченца. Животните убиват, когато са гладни или застрашени. Това двукрако създание е неграмотно, асоциално, никога не е работило. Не знае какво е зло и добро. .бе му се-.бе, трепе му се-трепе. Но нека тежи на съвестта на държавата, която безотговорно оставя на самотек подобни *** по селата.Те мародерстват и убиват бабите и дядовците ни и нищо!!! Ние сме послушни евроатлантици, чинно се самоунищожаваме.

16

до 6-я анонимник

преди 4 години

Точно заради такива *********** , дето се отказаха от България и се разбягаха като настъпани ***, България ще я бъде, защото ще останат качествени хора. А такива *** като престъпника от статията има навсякъде - и в Норвегия даже ! Но обществото се чисти от тях.

15

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ЕЙ ХОРА ТА ТОВА Е ДЕТЕ ДЕТЕ ДЕ ТЕ ДЕТЕ ДЕТЕ ДЕТЕ

14

Анонимен

преди 4 години

Оказват помощ на престъпника, но на пострадалото дете не!Знам,че трябва полицията да събере доказателствата, но система,обезболяващи поне е могъл да сложи.

13

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

БОГ ДА ПРОСТИ ДЕТЕНЦЕТО

12

шматка

преди 4 години

Пак лекарите им виновни.Спешната помощ не е да почиства "секрети от уплах".Хората са преценири че състоянието и е стабилно и са я откарали в болницата.Това им е работата.Линейката не е операционна зала.Това е само по филмите

11

Ужас

преди 4 години

Този свят е ада. Седем годишно момиче изнасилено и убито, докторите не му оказват помощ веднага, но сега лекуват изверга. Защо?

10

Тази майка и бабата

преди 4 години

имат ли представа колко е важно значението на всякакви секрети по тялото на жертвата на изнасилване и как се взимат проби, валидни в съда? Затова детето е било откарано в болницата във вида, в който е намерено.Що се отнася до медицинската помощ, тези двете какви специалистки са? Лекарят е видял състоянието на горкото дете и е преценил, че там на място и в линейката няма възможност да окаже адекватна помощ.Аман от недоучени вресли!съчувствам им за това, което се е случило, но да не прекаляват