37

Agent Agov

преди 4 години

Путин превърна руснаците от пролетарии в милионери понеже девалжира рублата, а руснаците затова много го обияат и все за него гласуват. Както в Крим - там никой не протестира. От скоро разни наркомани в Москва искат дрога и безплатна водка както беше при СССР, но Путин не им дава да се пропиват и затова ги прибира в отрезвителното да ги излекуват.Руската душица е богата, агент Агов май не си е получил взятката от руското посолство та решил да се пише бабаит. Абре ченге СССР ли сикаш пак?

36

гражданин

преди 4 години

Да си затваря устата Аков.

35

Анонимен

преди 4 години

Асане, каква демокрация има в Турция бе ?***********************************А ти като живееш в демокрация защо си беден ? Питат хората около мен.

34

Анонимен

преди 4 години

Още 20 години да тормози амероевроджендароте .

33

Анонимен

преди 4 години

По-бедна е фантазията на Агов, който между другото освен с лизaнe на зaдници, нищо друго не се е занимавал. През 1980 г. беше нещо като кръвен брат на Тодоров (партиен секретар) за да вземе жилище в Лозенец. По-бедни са единствено българите и жителите на Горна Волта. Аман от 6okлyци в тая нещастна България!

32

язък

преди 4 години

Агов, ти един път трезвен няма ли да се покажеш, бе? И въобще, двамата с Роската какво взимате? Какви по-бедни руснаци, каква демокрация в Турция?! Мястото, където хората обедняват макар и бавно, но сигурно е САЩ. Там часовото заплащане е същото като преди 20 години, само че данъците се увеличават всяка година. Ти за какво мислиш избраха Тръмп за президент? Ама ти за Америка г*за си даваш, то и децата го знаят това. Отиди, виж и тогава приказвай. И алкохола да го спреш!

31

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ДА ЖИВЕЕ НАШАТА РОДИНА РЕПУБЛИКА БЬЛГАРИЯ БЛАГОДАРЯ

30

Анонимен

преди 4 години

Агов - долна твар, без никакво полезно образование или умение, ми стои като поредната жалка *** от файтона на СДС.Изпълзял там като давен плъх, незнайно защо оцелял след потъването на кораба в който е живеял охолен живот като ***.И този гнусар и празен човек, който може само да се натяга на този, който му дава нещо (пари) или друго, седнал да разказва хуморески.Като си знае образованието как не го е срам да говори глуппости?

29

Ха-ха

преди 4 години

Тоя да беше прочел малко статистики преди да говори явни глупости...Опитва се да вземе първото място от Ал.Йорданов,ама май няма да успее-оня е уникат.

28

V

преди 4 години

Руснаците били по бедни ,а тоя къде точно се е реализирал ??? Ако не беше държавната телевизия никой нямаше да чуе за него .Къде в частния бизнес е направил кариера ? Държавохрантутник живеещ по комунистически на държавна хранилка .Преди на наща държава ,а сега на Америка за България .

27

Гост

преди 4 години

До Анонимен 22Ееееее, не обиждай микробите!

26

Един от Северозапада

преди 4 години

До Хмм"Когато плюят СССР всички скачат в защита, когато плюят България няма кой да я защити."---Не си прав, колега по сайт.България -Родината, всеки е готов да защити, но България-мутренската държава -едва ли ....

25

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ДОБЬР ВЕЧЕР ТОЯ АГОВ НЕБЕШЕ ЛИ ГОВОРИТЕЛ ПО ПЬРВА ПРОГРАМА ДНЕШНАТА Б Н Т МАЙ ПО ВРЕМЕТО НА ИВАН КОСТОВ НЯКОЙ ГО БЕШЕ БИЛ НА АГОВ А ИВАН КОСТОВ СС Д С СЬСИПАХА БЬЛГАРИЯ БЛАГОДАРЯ

24

Анонимен

преди 4 години

Не ни занимавайте с москалите повече

23

Анонимен

преди 4 години

Путин е чума за младите руснаци !

22

Анонимен

преди 4 години

Проблема не е дали са бедни или богати, проблема е че не изкат да се нагъзват на САЩ, малко ни е обидно на нас които сме нагъзени, че има ненагъзени,

21

Анонимен

преди 4 години

Абе Нелка нали беше Е'лка наред да хули Русия!Една по една бе момичета,ред трябва да има!

20

град козлодуй

преди 4 години

добьр вечер в бьлгария повечето хора са на рьба на оцеляването благодаря

19

Анонимен

преди 4 години

Агов е микроб.

18

Един от Северозапада

преди 4 години

Агов, а нещо за 10-те години управление на Баце и състоянието на българите, да кажеш? И как ще свърши управлението на Баце? Пак ли ще има спукати грлави на протестиращи, полицайки ще скачат по гърбовете на повалени и вързани хора, или този път ще си иде мирно и кротко?