51

Божидар

преди 5 години

Да не забравяме убийците на децата от Ястребино: тези, които вкараха България в Оста на злото - Тристранният пакт. Фашисткият и "бял терор" преди 9.09. изби около 30 000 българи, сред които интелектуалци и обикновени българи. 85% от българското население тогава живееше по селата. Иронията е, че внуците на съдружниците на Хитлер в България сега пускат цветя пред паметника на американските летци-убийци в София и говорят за "лошите ***". Чичо Сорош обича да "работи" с такъв тип хора.

50

Анонимен

преди 5 години

"Поздравяваме премиера Бойко Борисов и българското правителство за тяхната решимост да модернизират своята армия, чрез покупката на тези много способни, оперативно съвместими с НАТО самолети. Съединените щати приветстват решението на българското правителство за поръчката на 8 многоцелеви изтребители F-16, боеприпаси и свързано с тях оборудване и очакват с нетърпение съвместна работа с България по проекта за засилване на дългосрочното си стратегическо партньорство."

49

Какво има България..

преди 5 години

..... фактура за ОСЕМ все още непроизведени самолета ДВА от които учебни със съмнително малък брой боеприпаси и неизвестна дата за получаване . ... Останки от съветЦки самальоти по чудо оцелели от "Голямото рязане за скрап " на военна техника след влизането в НАТО . ... ЕДИН брой пилот който вече не лети щото ни стана преЦедент .... Шкембе Воевода .... Близо милион интернет професора , знаещи всичко , можещи всичко и компетентни на всякакви теми .България е готова за военни действия .

48

Анонимен

преди 5 години

РУСОФИЛИТЕ СА АГРЕСИВНИ, ДРАЗНЕЩИ СКАПАНЯЦИ.

47

Анонимен

преди 5 години

До Държавата ЛайнярияДали да има война не се решава или допуска от САЩ или Русия или от някоя държава или от евреи, разни ельоменати или масони. Ако трябва да има война - ще има. Войната е бащата на всичко.

46

Анонимен

преди 5 години

До 49 И какво като ги има Америка тия самолети?! За всеки самолет има по няколко ракети и е свален.

45

западняк европеец

преди 5 години

Много тенекия, много нещо. С 8 F-16 можем да ги призимим за нула време, американското оръжие превъзхожда творенията на *** в пъти

44

Анонимен

преди 5 години

То освен че Америка има повече ,самите самолети като качества са по -добри .

43

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕрдоган е най-големият играч. *** пича - руско и американско оръжие събира. И никой не може да го спре. Ашкулсун, комшо!

42

Гошо

преди 5 години

Интересно кога и къде Ингилизите смачкаха фасона на мужиците? Не съм бил на този урок, мокрил съм гъбата!

41

Анонимен

преди 5 години

Смешна работа ,Америка има осем пъти повече самолети .

40

До 45

преди 5 години

Болница Свети Наум, ходи да се прегледаш! Изпитваш остра нужда!

39

Мечтата на мечтите

преди 5 години

Да се премахне военната мощ на Русия и да се превърне в огромен пазар за западни стоки и източник на евтини стратегически суровини и евтина работна ръка както България и източна Европа.

38

Анонимен

преди 5 години

До До 25Единственото психотронно оръжие на руснаците е простотията

37

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 5 години

До АнонименТелевизори, коли и моторни косачки не им трябва да създават. Това го правят жълтите човечета, които бяха набити във Втората Световна Война и са се специализирали в електрониката, понеже са колония на чичо Сам и оня не им дава да се развиват военно.Силата на руснака е да разработва различни оръжия, с които да громи чуумата САЩ, да сваля 10,000 щатски изтребителя във Виетнам и ако ония се разбеснеят, да отрови земята им с уран и полоний за 50,000 години напред. Понял?!

36

Анонимен

преди 5 години

А какви телевизори пръдюсва членката на ЕС и НАТО България?

35

ЗА 38

преди 5 години

До АнонименБРИТАНИЯ СМАЧКА ФАСОНА И НА РУСКАТА ИМПЕРИЯ И НА СССР.

34

Анонимен

преди 5 години

До АнонименУКРАЙНА БЕШЕ РУСКА, ПРЕДИ ДА СЕ ДИГНЕ НАРОДА И ДА ИЗГОНИ РУСНАЦИТЕ.

33

Анонимен

преди 5 години

Кога ще направят централна канализация в големите градове?

32

Защо ?

преди 5 години

През ден побликувате безсмислена статия за руските морално остарели изтребители !Така няма да станат по-боеспособни .........