42

Надълго

преди 4 години

Преди демокрацията селата бяха пълни с деца и млади хора и живот, след 1989та за 30 години при демокрацията опустяха и цяла България опустя, хората отидоха да мият улиците, да берат ягод, да просят и да слугуват на Запад.

41

Анонимен

преди 4 години

Поредната простотия на грантаджиите.Да усвоим едни пари, дето се вика.

40

Накратко

преди 4 години

за съжаление българското село е разрушено още при 60 години.В повечето няма още прекарана канализация.Няма елементарни удобства.На сила няма да стане.Има 10-на села който през последните години кметовете инвестират в инфраструктора и там има и млади хора.

39

Анонимен

преди 4 години

Няма село , няма град, всичко е разграбено от мутрите , кретаме на магия и от благоволението на началниците на Винету.А сме се опънали, а са ни спряли тока и водата , а Бойко ще въведе такса въздух.Вече няма кой да протестира, скоро няма и народ да има , само някакво население без род и идентичност.Тези дето обслужват началниците ще имат за нови коли и любовници и не трябва да са чели повече от Винету.

38

до 32 от 29

преди 4 години

Не я защитавам. Просто ми писна все Бойко да е прав,а всички други (най-вече Нинова) виновни за положението в държавата ни. Като премиер един път не призна,че той е сгрешил за нещо. Недей да защитаваш Бойко,изобщо не е безгрешен, като имаме предвид и тъмното му минало.

37

Анонимен

преди 4 години

Сега Цецо ще приватизира енергетиката и отиваме на венецуелски вариант, който не слуша началниците , няма ток, няма самолети , няма прасета , само такси , данъци и простотия.И в цялата пристотия, мизерия и безнадеждност пускат някакви аматьорски проекти които са пълни глупости.Първо трябва да има възмездие и справедливост, после трябва да се върне държавността и после едно по едно се нареждат нещата , но това ако няма началници и наши чорбаджии изедници. Имахме свобода , но я изгубихме.

36

нереалистично е

преди 4 години

Разбирам,че бабичките по селата са останали сами и искат някой да им помага с работата,но НЕ лъжете млади хора,че има бъдеще на село. В някои села няма дори магазин. Дори в 21 век топлата вода там е лукс. Инициативата е нереалистична. Скоро българското село ще изчезне.

35

Анонимен

преди 4 години

Дайте адрес на сайта, да се свържем, имаме агенция за филми за възрастни в Холандия, всичко легално, девойктата е симпатична, при нас ще изкарва 50 пъти повече отколкото от НПОто което и плащат да прави парлама за баби и резиденции.

34

избирател

преди 4 години

Ви не спряхте да се делите на червени,сини,зелени,виолетови.....Не разбрахте,че всички са от една редица!Просто на кой квот му се падна.СДС,БСП,ГЕРБ......

33

Анонимен

преди 4 години

До до 29Изобщо не ме интересува какво иска да стане Нинова, ти си я коментирай, защитавай, гласувай за нея.

32

Баба

преди 4 години

Тая убава начервена мома не е истинска демократка, как хортува не хоратува по демократично, вика да бъдат предизвикане, а ние у нашио регион викаме челиндж, челинж викаме, едно време беше предизикателсва, сега е челиндж, сега бабите викаме челиндж!

31

до 29

преди 4 години

Ти пък защо си толкова сигурен,че Нинова иска да става премиер? Дори не би се кандидатирала,като знае,че платените от Бойко ,,протестиращи" ще крещят Оставка до припадък. То Бойко друго не знае. Нима Орешарски беше направил нещо ло*шо,че докато не се върна ГЕРБ на власт не спряха протестите?

30

Един от Северозапада

преди 4 години

Няколко въпроса, към младите идеалисти, за отрезвяване:1.Колко време можете да издържите на сео, да живеете, да работите, да преживявате, и евентуално децата ви всеки ден да взима рейсче и да ги кара на училище, на 20 км?2.Когато ви заболи нещо, или зъб, или просто преглед, а най близкия доктор или аптека е на 30 км, петък вечер е, какво ще правите? 3.Как ще се опазите от набезите на твърдия електорат на Бойко, като в такива села полицай виждат 1-2 пъти годишно?

29

избирател

преди 4 години

У наше село на такива ентусиасти им викаме.." ОТ ДЕ ПАДНА ТА НЕ ИЗДРЪНЧА БЕ?!".

28

Анонимен

преди 4 години

До до 23Стига сте я дъвкали другарката Нинова.10 години управлява Бойко. За 10 години в България става от ден на ден по-зле.А като дойде Нинова и въведе социализма (всъщност БСП и Нинова ще въвеждат ли социализъм и ще прави ли национализация или ще си остане капитализъм, и червените олигарси ще поемат тлъстите държавни поръчки) ще започне ли да става от ден на ден по-добре?

27

Очарован!

преди 4 години

Ах колко са сладки тези млади ентусиасти, ах какви думички само знаят, нови технолигии, човешки потенциал, отриваме ресурси разби'ш'и, ресурси отркривали такова, инициатива се случвала, регистрация на сайт, провеждане на интервюта с кандидати за Резиденция Баба, е може ли без интеврюта мотивация, готовност за предизвикателства, тренинг, ах колко итнтелигентна млада демократка, намерили са общ език с бабите на село, ах колко добре живеем при демокрацията и платените НПОта.

26

Анонимен

преди 4 години

Хубава инициатива нека идат да видат поне как изглеждат животните, нищо нема им стане за 2-3 седмици.

25

до 23

преди 4 години

Стига сте я дъвкали другарката Нинова.10 години управлява Бойко. За 10 години в България става от ден на ден по-зле.Бойко постоянно я напада както едно време Станишев. Дори ще кажа,че не е пристойно на който и да е мъж постоянно да се заяжда с която и да е жена(било то хубава,или не).Иначе аз не гласувам за никой(преди да кажеш,че съм комунист).Просто ми писва като Бойко нещо не може да свърши като хората постоянно да хвърля вината върху някой друг.Това важи и за неговите калинки министърки.

24

избирател

преди 4 години

А дано,а на на дали....Възпитанието все още е"...*** мама у гУлемия граТ там ши си по по дУбре...."Та идва "Веско", определям му заплата,а той"....ухаааа и половината да ми даваш........"- Как бе човек?! Готов си да ядеш на половина и аз да ти повярвам,че ще работиш на ЦЯЛО?! - питам аз Истина е Веско излезе свестен,но мисленето странно и се отрази на всичко в държавата!!!

23

Анонимен

преди 4 години

До до 15 невинна жертваАз ще ти кажа кой е виновен: демокрацията и Бат Бойко са виновен.А ако изберем Нинова ще отмени ли демокрацията, или пак сме си в демокрацията. Или пак сме си в демокрацията, но БСП повече няма да крадат и червените олигарски които то 10 години са на сухо намя да се стремят към печалби ами фирмите им ще правят минимални печалби а останалото ще отива за висики заплати на хората?