57

Братство славянам

преди 4 години

Жалкото е, че бг-те "либерали" реанимират фашисткия режим префи 9.09. Да не забравяме, че той изби около 30 000 българи, сред които интелелтуалци, невинни... Да забравяме убийците от Ястребино, ликвидираните деца тогава и т.н. Народният съд беше едно справедливо възмездие за тези убийци, създаден не само в България, ни и във Франция по нарочно съгладие не само на Сталин, но и с това на САЩ и Англия - другите победители и съюзници на Москва. Децата не знаят, но историята помни! Помнете и Вие!

56

Анонимен

преди 4 години

Ако искат потопен самолетоносач, давайте смело напред.

55

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха-ха! Западните сили без никакви шансове. Остава им само да пишат фейк новини във вашингтон пост за ***-шарани от днес.бг. Всичко друго от сферата на невъзможното.

54

До 75

преди 4 години

Виж се колко си неграмотен бе руски ибрик. Пише се Оригинален, а не Уригонален. Колхозник.

53

Малии

преди 4 години

Става страшно, тъкмо се успокоих, че Иран и САЩ ще водят преговори (:Г-жа Клинтън искаше да фърля бомби в Иран.Затова в САЩ избраха Тръмп.Иран, Китай, Турция, Сирия, С. Корея, Куба, Венецуела, Сърбия - оформя се странна коалиция срещу англосаксонския диктат. При евентуално търсене на съюзници едва ли държавите ще подрепят Резолюция в ООН за нападение над Иран.Няма ли да се кротнат англосаксонците, ужас?Светът е полудял.

52

Братство славянам

преди 4 години

Путин не се даде на либерастите и сега демократичните сили в света се обединяват срещу тираните от Запад и техните съюзници като Саудитска Арабия, Израел, Англия и т.н. Китай и Индия няма да останат безучастни...Кофтито е, че българите за трети път са на страната на губещите, никакви поуки от историята. КАРМА. Залезът на западните капиталистически "ценности" е факт, докато древният Изток се надига. Жалко за българите.

51

Зозо

преди 4 години

САЩ СА МНОГО ЗАПЛАШЕНИ И ЗАТОВА МНОГО СЕ ВЪОРЪЖАВАТ ЗА ДА СЕ ЗАЩИТАВАТ ОТ РУСКИТЕ ХУСИСТИ САМО НЕЗНАМ КВИ СА ТИА ХУСИСТИ СИГУРНО СА ХУНИСТИ ИЛИ ХУНОВЕ

50

до 72

преди 4 години

ПРОСИЯ ПОДКРЕПЯ ИСРАНБраво!! Много си Уригинален! Истински член на ГЕРБ-МЛАДЕЖИ.

49

Стефанов

преди 4 години

Калеко Алеко да не се обажда защото е разпознат като Калин Алексиев, бивш активист ана БКП от 24 ППО в Пазарджик от бившите си съпартийци. През 1987-89 г. нахъсано громеше "гнилия запад" и укрепваше българо -съветската дружба, а сега е сменил курса, а сигурно и сексуалната си ориентация. Бивши комунисти няма. Само си сменят партиите!! Другарю Калекооо.

48

Боби

преди 4 години

1. САЩ само ще вдигат шум и толкоз2. С какво разполага Иран АджебаКласически торпеда(евтини и ефективни)Електрически торпедаРакето торпеда(може да не са толкова добри като Руските и Немските но ги имат)Изхода на залива изцяло се прострелва от полева артилерияако е необходимо ще ползват пускови установки "Партизан" за 122мм снаряди от Град/Тайфун(представлява тринога с една тръба за ракета на 15-20км няма как да пропусне огромен танкер разработени за ВИЕТКОНГ 1966)Това е достатъчно нали

47

Мишо

преди 4 години

Ако Русия подкрепи Иран - ще смачкат всички в региона!

46

Анонимен

преди 4 години

След атентатите в Ню Йорк през 2001 срещу кулите близнаци хората в Техеран спонтанно излязоха на площадите на бдение със свещи в знак на съболезнование към жертвите, при това Иран не се обичат със САЩ.

45

Мишо

преди 4 години

До Анонимен 65На САЩ не им дреме, важното е, че купуваш. Те са като скакалците докато има храна са при тебе, после те зарязват!

44

Ф.С.В.

преди 4 години

Колкото и да ви звучи странно - Голяма част от българите са перси -иранци- имаме и много общи думи в езика !

43

Анонимен

преди 4 години

450 милиарда долара, близо половин трилион плати Саудутска Арабия на съюзниците си САЩ за оръжия.

42

Мишо

преди 4 години

На 100% съм сигурен, че нито един от множеството драскачи не е бил нито веднъж в Иран. Иранския народ е мирен и хората искат мир. Повечето хора там са високо интелигентни, има много хора с висше образование. Живеят мирно и щастливо. Имат прекрасни магазини, улици, болници и инфраструктура. Развита до колкото може икономика! Да, нямат си хомосексуално движение но какво от това, за това ли да ги бомбардираме?!

41

Анонимен

преди 4 години

В Иран християните имат запазени места в парламента. Иран е теокрация и парламента се сформира от представители на всички религии процентно според населението както са се самоопределили. В парламента има мюсюлмани, християни, юдеи и зороастрийци.

40

Анонимен

преди 4 години

САЩ продадоха на Саудитска Арабия оръжия за 4 милиарда. Където режат глави по площадите ако си християнин - това са съюзниците на САЩ.

39

Ф.С.В.

преди 4 години

Бях няколко години в Персииският залив и мога да ви кажа че янките се държат там като шерифите на залива! Нахални арогантни-постоянно искат карго корабите да си сменят курса да казват кода си и те ги проверяват и се правят на морски стражари- самолетоносач с бойна фрегата танкер и подводница плюс самолет който се движи 10 мили пред групата и разузнава-Общо взето САЩ вкарват огромно напрежение в залива- Скоро ще стане белята- Иран ще потопи два танкера на изхода и с торпеда ще потопи Целият Залив

38

До Анонимен 59

преди 4 години

Тоя случай е абсолютна русофилска измислица.Всичко в него е пълна лъжа,за да вдигат самочувствието на оскотелия умиращ от глад руснак.