16

Анонимен

преди 4 години

До waffenSSРуСнаците знаят, че след някоя друга година Сибир ще е китайски и не им пука в какво състояние ще и го оставят.

15

Анонимен

преди 4 години

Всичко от крайцер на горе в САЩ (без Айовите ) както и Бая Френски и Англиски сега и Китай ще пускаЩо ?

14

ЛУДИ

преди 4 години

Руснаците не са добре - защо не си нацвъкат навсякъде фотоволтаични централи ?Този Модел е изпробван в България . Работи перфектно - хем е по-скъп тока , хем спира по всяко време .Но иначе Депутатите и Политиците ще имат стабилни Доходи .

13

До ха-ха-ха

преди 4 години

Не ти ли писна да смееш на собствената си неграмотност?

12

Анонимен

преди 4 години

Хе...хе. авторката и предства си няма колко подводниции надводни кораби от руския флот са с ядрени реактори

11

Анонимен

преди 4 години

За гръмнали централи че има има при това повечето руски ссср ски Проблема е в контрола и защитите руските са занижени спрямо другите *** не чак драстично Хубаво е Експерти включително и руски да направят необходимите защитни протоколи и да се спазват най вече

10

Waffen SS

преди 4 години

""От организацията оповестиха и съмненията си дали плаващите атомни електроцентрали, предназначени да осигуряват енергия на отдалечени региони, са икономически изгодни.""Нещо е доста некрасиво на чужди пари сметки да се правят.Те /руснаците/ са си преценили,че им е изгодно ами правят си ,плаваща АЕЦ.Така още по бързо и успешно ще усвояват свръх богатия руски Север,това е проблема.А като почнат доизграждането на "заполярная железная дорога",плача ще е чутовен

9

избирател

преди 4 години

Това,казвам и аз,че има много гръмнали централи,но никой явно не плаща на "Dnes.bg" да ги "РЕКАМИРА".....,Както "рекламира"Чернобил.

8

Анонимен

преди 4 години

Статия платена от Шорос, коментарите са излишни!

7

избирател

преди 4 години

Коректно би било автора на всяка статия в края да пише: Получих толкова пари от еди коя си партия!Ясно е,че пак ще ме анатемосате ,но Русия има мисля,най много произведени атомни централи? Да една се издъни.Кой беше казал нещо от рода,който не се смята за грешник да хвърли камък........

6

Калеко Алеко

преди 4 години

Плаващия Чернобил - звучи апокалиптично, напълно в стила на РАША ... Има държави които изнасят компютри, телевизори, коли, бяла техника и всякакви други технологии подобряващи бита на хората ... Братушките на нашенските *** са тръгнали да изнасят хибридната си война и радиацията си ... !!!

5

ХА-ХА-ХА

преди 4 години

Като им знаем качеството и на подводниците и на централите ... ме побиват тръпки

4

Анонимен

преди 4 години

Воняща хибридка.

3

цирк

преди 4 години

Самото заглавие е опасно и лъжливо тази уникална централа да се сравнява с Чернобил,хибридната война продължава.

2

Анонимен

преди 4 години

Абе рисково си е *** чак чернобил силно казано (онова преди всичко бе място за обогатяване на уранови изотопи 65 % от всичките мощности които ссср изобщо имаше за нови заряди в ядреното си въоръжение) производството на ток бе по скоро странична дейност .....А туй корито б.ш ли му мамата кво е ?

1

Анонимен

преди 4 години

Браво, от години се говореше за този проект. Съчетан с последно построените ледоразбивачи отваря Арктика за разработване.