180

ПЕТРОНИЙ

преди 4 години

Не съм фен на ГЕРБ, БСП, ДПС, ВОЛЯ, АТАКА, ВМРО, АБВ все руски партии с един шеф кагабееца и бивш резидент на КГБ В България Леонид Решетников. Но за сделката на Ф-16 поздравявам премиера Борисов Аз съм 100 % българин споделящ европейските ценности и натовската сигурност. В България идват от българи работещи в целият ЕС над 2 милиарда евро всяка година. А Русия източва всяка година от България между 3 и 5 милиарда долара. Осъзнаваш ли голямата разликата. Руснаците изнасят, а българите внасят

179

Анонимен

преди 4 години

От 205 тоест вече сме заложници на американските интереси и трето вие сериозно ли мислите че с 10 или 20 самолета се защитава въздушно пространство Сирия и Ирак имаха по над 70 и нищо не можаха да защитят Либия имаше толкова плюс противовъздушна артилерия к пак нищо не можа да защити.Съгласен съм че самолетите не трябваше да са руски защото Русия цели да праеи държавите зависимо от националния интерес точно като САЩ.Не можеше ли обаче да са европейски ние сле европейска държава, не 52 щат на САЩ

178

Анонимен

преди 4 години

Да отбележа че днес пиша за пръв път и не съм никой от предните.Добре да приемем че парите са в контролирана от държавата сметка.Ще обясня зашо не ми харесва това.Първо защо за самолети 2,2 милиарда има а за болни деца обезщетения за свиневъди намаляване на цената на тока и т.н.няма, второ наясно ли сте че сега сме зависими от САЩ както за миг бяхме зависими от Русия ако утре не одобрим някое решение на САЩ и те откажат да ремонтират самолетите и да дават муниции за тях ние сме без авиация тоест

177

ПЕТРОНИЙ

преди 4 години

Още една лъжа на анонимен. Нищо не сме платили към днешна дата. Парите ще стоят в една сметка контролирана от българската държава, а това ще се случи през месец септмември. Не си комунист, но се държиш като руски *** и то неграмотен и слабо платен. Ако не беше членството ни в ЕС И Нато, сега вече щяхме да изучаваме руски език, българският вече забравен. България щеше да е руска колония. Надявам се че ще разбереш този опасен момент. Бъди горд българин, а не жалко руско зомби и марионетка.

176

Анонимен

преди 4 години

Официално - поздрави за ББ, а зад гърба му - де повече *** като тоя!

175

Makedon

преди 4 години

Ahahahahahahaaaaaa so 8 stari avioni ke go plasite Putin..... abe za grev ste vie Bolgarite

174

Анонимен

преди 4 години

Току що си купих спрей против комари и оставих 45лв ресто на аптекаря. Поздравете ме и мен за успешната инвестиция в сигурността ми.

173

ПЕТРОНИЙ

преди 4 години

Не съм против грипена, но той е доста скромен изтребител и въоръженията щяха да се плащат допълнително. Всички които са против сделката с Ф-16 са от отбора на президента Радев, плюс партиите БСП, ВОЛЯ И АТАКА, тоест от обслужващият персонал на Кремъл или слугите на Москва. Естествено, че руснаците са против. Те искат невзрачни и скромни изтребители да излетят евентуално срещу тях. Тази сделка е защита на националната ни сигурност и защитава националните ни интереси. Много неграмотни тук пишат.

172

Анонимен

преди 4 години

Бат Лъглоний ти удари по лъжи и ментора си Тиквоний Банкянски. Ако мислиш, че с 8 самолета Ф 16, от които два учебни, ще уплашиш Русия е просто смешно. Държа да ти кажа, че не съм комунист, но ти определено си за психиатър.

171

Анонимен

преди 4 години

Къде са самолетите? Платихме ги вече. Самолети няма, още не са произведени.

170

ПЕТРОНИЙ

преди 4 години

До анонимен, ей руско зомби имаш ли представа за глупостите които пишеш. Американският изтребител Ф 16, за които се опитваш да пишеш е с радарна система 4 поколение, може да води до 20 цели едновременно и полетният му живот е 12 хиляди часа. Напъни се и намери само един руски изтребител с толкова дълъг живот. Срещу нас е Крим, КОИТО руснаците го направиха една мощна военна база. България като члена Нато е длъжна да пази въздушната граница на България, ЕС И НАТО. Тази сделка е стратегическа

169

Анонимен

преди 4 години

Поздравите са за Бойко и за Ц.Ц. а честитките с новите налози са за народа !

168

М, да ...

преди 4 години

Поздрави за Бойко Борисов от САЩ за покупката на F-16------------------Егати и реакцията на САЩ? *** неадекватна е бре? :)) Що не се гневат, не се бунтуват, не реват, а са щастливи че имат толкова щедри /богати/ дарители! ББ е финансов ангел, за тех! пп. срамът е за Бг медии! да се чуди българина на коя страна са - за България или за Бочко/всеки друг народ, но не и българските граждани/!

167

Анонимен

преди 4 години

Фобите дори не уважават САЩ. През любмия им период, когато сме съюзници на нацистите атакуват през 43г. нищо неподозиращите американски самолети Либерейтър нанасящи удари по румънска рафинерия край Плоец. Либерейтърите са подло и долно атакувани навръщане от операцията си. След това почват ответните ударите и по София. Русофоб равно на ***

166

Анонимен

преди 4 години

Защо ли не поздравяват и народа!?

165

Ннн

преди 4 години

Как от държавния департамент няма да ни похвалят. Държавата като цяло и Б.Б. в частност. То, ако трябва да сме справедливи-и Цв.Цв. има своето достойно място. Та, как да не ни похвалят, като платихме нереално висока цена (цена с петдесет процента по-висока дори за 5-то поколение самолет), авансово, да покрием разходите за новия завод на производителя. Какво друго да се каже. А дали Ф-16 е добър самолет мисля, че това едва ли подлежи на дискусия. Да, добър е, но не и на тази цена.

164

ни са знай

преди 4 години

Аааа,не само поздравления,и парички ще има, и то доста доста.....

163

До 187

преди 4 години

Типичен пример за интелекта на фобите. Който е за СААБ Швеция и то съвсем по обективни причини -ниска цена и производство доста по скорошно от 70 те е русофил или агент на Кремъл. Как решихте, че Швеция е едно с РФ и че СААБ е едно със Сухой. Колко интелект трябва да имаш (нямаш) за да бъркаш Русия с Швеция?

162

Така е ..

преди 4 години

До Маркуча от Банкя 173 Да , ама тогава трябваше да позим социализма да не ни го откраднат загниващия Запад.Обществен строй наложен със сила се пази с много сила.И въпреки това рухна.

161

Анонимен

преди 4 години

Русофилите изобщо нямат IQ. До тук за няколко години във всеки спор влизат, без аргументи и факти. Думите винаги са им за миналото и разни глупости. Не се крипят на никаква обективност. Само измишльотини и мечти. Дори повечето нямат елементарни познания за нещата които говорят. Плод на слабата манипулирана образованост през соца.