30

Анонимен

преди 4 години

Ако еничарите бяха купили С- 400 вместо ф16Фв щяха да изберат България

29

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Боко Тиквата да слага наколенките и да ходи при Меркел,за...съдействие.Да й обещае лечение в Банкя...безплатно.Банкянската вода лекува...всичко и прави хората здрави и...умни.(безплатна...реклама)

28

Анонимен

преди 4 години

Германия ьако го даде на потурите да забрави завинаги за България и Румъния., като верен съюзник. Просто чао. Избора е ваш.Или всичко в съюза или съюз няма.

27

ВСИЧКО Е РЕШЕНО

преди 4 години

Нека поне си запазими малкото останало достойнство и да забравим за VW. Всеки от нас би искал да прави бизнес, в държава която би сътрудничила, инвестирала и с много образовани и кадърни кадри в областта. Това е логиката. Ние не можем да предложим нищо от това, освен ниски заплати, които на самите нас не са ни от полза.Отдавна е решено че завода ще е в Турция, но за пред хората трябва да има избор, за това са ни вмъкнали в списъка.Пълнеж.

26

Анонимен

преди 4 години

"Решението е взето отдавна и съм сигурен ..."Очевидно си далеч от реалността.Ако едно решение е взето, то няма никакъв смисъл да не бъде обявено публично.

25

ззз

преди 4 години

ЗАЩО не ПИШЕТЕ И РЕД за новината на ГОДИНАТА:Най-големият протест от ГОДИНИ - ХИЛЯДИ излязоха на площадите в София за да протестират Срещу Гешев - Бухалката на Пеевски!Стига СТРАХ и АТОЦЕНЗУРА!Вие МЕДИЯ ли сте или ПOДЛОГИ!!!

24

Анонимен

преди 4 години

С тези ту тука ту там, и накрая ми се струва че нов завод въобще няма да има!

23

Анонимен

преди 4 години

Здравейте, африканци! Може произведе автопилот мамуна в багажник? Изключи автопилот, натисне бутон за багажник и мамуна скочи вън.

22

Анонимен

преди 4 години

Про-правителствена пропаганда. Решението е взето отдавна и съм сигурен, че от ГЕРб са оведомени преди месеци !

21

избирател

преди 4 години

Другарю Борисов,ако бяхте тарикат политик,сега е момента да се откажете от КОМИСИОННИТЕ ,за да си вдигнете рейтинга и запазите властта!!!Да ама.....

20

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Турция е на...кръстопът между Европа,Азия и...Кюрдистан,за това е нестабилна държава.Утре...ордите от мигранти ще...нахлуят и ще пометат всичко,включително и...заводчето,а ние имаме...преградна ограда,проверена и...лицензирана.Всичко това се знае от германците,а те не са...будали и ще вземат...правилното решение.(платено...съобщение)

19

Али Кемал

преди 4 години

Търсят къде може да им работят за без пари това ги интересува

18

хакер

преди 4 години

всеки, който дори за секунда си е помислил, че концерн като VW груп, ще си построи завод в нашата дива джунгла, пародия на държава, да ходи да се прегледа, или просто да почне пак да си пие хапчетата ....

17

Червен каскет

преди 4 години

Ако заводът е е България долните фенове на БСП ще се разболеят и влязат в болница!

16

доволен селянин

преди 4 години

мечтите са безплатни

15

Анонимен

преди 4 години

И кой ти каза че това производство е вредно?

14

Анонимен

преди 4 години

Месец май - беше в България, юни - Турция, юли - България, август вероятно пак - Турция.И така до октомври-ноември, когато ще бъде взето решението.Общо взето стандартно развитие за последните месеци на голям инвестиционен проект.Диалога между инвеститора и кандидатите не спира, а неадекватни изказвания като тована президента Радев са в най-добрия случай игнорирани.

13

баба мара

преди 4 години

искам завода да се строи в алпите и в него да работят гостите на меркел не желаяв малка българия да се изнася вредното производство на големите държави

12

Анонимен

преди 4 години

Имаше доста статии, че завода ще е в Турция, сега пак нови статии. Имам чувството, че тези заглавия са само прах в очите на хората.Естествено, че завода ще е в Турция, те са търговци! Ние в България нямаме и нужния кадрови капацитет за такъв завод, всички избягаха отдавна в чужбина за съжаление!

11

Хаха

преди 4 години

Германците са *** нация....винаги са обречени да взимат грешните решения....ако решението не политическо значи на тях не им пука за човешките права....ай да ви....