110

Анонимен

преди 4 години

Като знам компетентността на съответните органи и на Явор Колев в частност, би било учудващо тоя тийнейджър да има нещо общо с цялата работа. Просто поредният от контингента, който ще обере пешкира за сметка на нашите руски приятели. Да не говорим, че проблемът по-скоро се корени в бруталната некомпетентност на държавната администрация и пълното нежелание да се инвестират пари в електронно правителство и свързаните с него сектори, като информационна сигурност. По-лесно е да се усвоява, а после някой бушон да опере пешкира и малкото Наковче да замаже нещата с репортаж. Познавам лично и Прес

109

Анонимен

преди 4 години

Система пробите от момче на 19 години и нещо!! Сега ще покажат и договора с ПУТИН с печат от Кремъл. Министрите на ГЕРБ ДЖУРКАТ файлове и/или ги обръщат. Няма да се учудя ако има ОБВИНЕНИЕ за масово ОТРАВЯНЕ чрез ИНТЕРНЕТ.

108

Анонимен

преди 4 години

Тия рязко ни заблуждават. Търсят спасение от кризата. Целта е да оцелеят, отново!Истината изобщо не е такава, не се хващайте.

107

Анонимен

преди 4 години

Като знам какви алчни продажни копИлета са тия в НАП 100% е продадена тая информация от вътрешен човек.Тия и майка си биха продали.

106

Смехурко

преди 4 години

Смехотворна кибер сигурност, пробита от смехотврорен хакер.

105

Анонимен

преди 4 години

Трето.Един приятел,като си плащал сметката за телефона в офиса на един оператор,неволно, до като чакал на опашката станал свидетел на разговор между служител в офиса и един човечец с бели коси,как сметката му била надута до бежбожие от нерагламентирани в договора му"средства" чрез които му надували сметката(помпали я чрез тях).Служителя "учтиво" го изпратил за,"зелен хайвер"Тогава човече му отговорил,че ще опитапо друг начин.Явно,е че опита му е бил успешен.

104

Анонимен

преди 4 години

Вчера беше от Москва, днес го арестували в Бусманци.Герберастки смешковци.

103

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 130Ти до сега срещал ли си някой в МВР, дето да разбира от каквото и да било?

102

Анонимен

преди 4 години

Питайте го как ще хакне машинното гласуване....

101

Анонимен

преди 4 години

Аз се чудя може ли да EU да осъди НАП с глоба от 20 милиона евро или до 4% от оборота...

100

Анонимен

преди 4 години

Да не е белия хакер, на Барнито Ръбъл?

99

ЗВ

преди 4 години

Нали го видяхте какъв корифей е министърът на правосъдието.

98

Анонимен

преди 4 години

Този Явор Колев милиционер ли е? Защото от ИТ нищо не отбира! Така го обясни, че се хванах за главата! Намерили файловете на компа му! Ами че те се въртят тук и там и всеки може да ги свали!

97

Анонимен

преди 4 години

Както още вчера писах, този не е никакъв хакер, човек с елементарни познания, дето не го слуша главата.Подозирах и че е вътрешен за НАП, човек, но руската връзка повече ми харесваше...

96

Анонимен

преди 4 години

Има си хакерски програми с които можеш от всякъде да инсталираш каквото ти е кеф на всеки компютър.МВР- пикчърс, ГДБОП-ентъртейнмънт, епизод пореден от бозата.

95

ГЕРБ - помияри

преди 4 години

Това малко на Холивудска боза взе да мяза. 20г. сополанко, бял и черен хакер, отдавна в бизнеса...Сега ще кажат, че "работното му място" е едно мазе пълно с техника, около него се търкалят пици и енергийни напитки, той е с карирана риза, мазна коса и акне, не е излизал от мазето с години и има проблеми с жените :)

94

Анонимен

преди 4 години

Комисията за защита на личните данни е от ЕС.Това означава че нап ще бъде глобен 20 милиона евро .А това означава ще ги плаща народа .При тея ниски заплати от изтеклата информация в Русия. Се питатКак живеят пенсионерите и децата с толкова малко пари на месец.

93

Анонимен

преди 4 години

ако е вярно това момче си направо за министърпредседателще го нучим да играе и футбол и тениса на про.то.тиите на банкянското няма да го учим

92

Анонимен

преди 4 години

Матлиале, съвсем те взеха за мезе....

91

IT

преди 4 години

направи ли ви впечетление че "доказетелсвото" за това че хванатия е хакера е това че на компютъра си имал 57 папки с данни на НАПне е ли малко странно че самия leak който беше разпространен е точно с 57 папки ?не е ли малко странно че една медия "баз да иска" пусна линк към въпросния leak и сега има няколко хиляди ако не и повече компютри с въпросните 57 папкития ни вземат за яко тъпиза съжаление май не разбират че колкото повече говорят толкова повече личи колко са некомпетентни