258

Анонимен

преди 4 години

До ГoшуСамо *** ГолоШу може да падне на колене и да смучИ свободата си :)

257

Анонимен

преди 4 години

Фолклора,майката,писменоста,силата на духа,основаването на държавата! Това ни обединява,а не българо съветската дружба и Ленин!

256

Гoшу

преди 4 години

Само *** народ като българския може да направи паметник на поробителите си

255

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 266"Тези паметници са пропаганда,а не история! История е паметника на Левски,цар Освободител,цар Самуил! Не лъжете поне младите хора!"По същата логика могат да скрият и паметниците на Историята. Младите да ги лъжат, че НЕ Е Левски бил боец за свобода, Цар Самуил или по скоро ЦАР СИМЕОН 1 ВЕЛИКИ е няма и е НЯМАЛО ЗЛАТЕН ВЕК! Нещо не мислите праволинейни и това е "нация" няма тука има ДИВАШКО ПЛЕМЕ

254

Анонимен

преди 4 години

Няма да се руши историята.На мястото ще сложим паметна плоча с обяснение кога и защо е премахнат паметника. Историята няма да прекъсва своя ход.

253

Анонимен

преди 4 години

Този паметник винаги ще дели българите и за това трябва да изчезне! Трябва ни символ,който ни сплотява като нация!

252

ДА

преди 4 години

А,бре!Това ли е най-важното в момента!?Колко ще струва това начинание "ала Кристо"!?Харчат се безумни пари за глупости,а за жизненоважни неща-пари няма!Така е от години-затова сме на това дередже!!Не се наядохте,ваща..

251

Анонимен

преди 4 години

Предлагам паметника и този в Борисовата,да ги преместим в Белене и там да направим атракция с люлки,водни колела и захарен памук!

250

човек

преди 4 години

До: номер 266 (фалшивата рускиня)Виж какво сега, коптор с кратери се е оформил именно на такива места, като паметника на РККА. Та именно за това е логично, този омразен паметник на чужд окупатор да бъде премахнат, а на негово място да се изгради нещо красиво.Така София ще добие повече европейски вид.И един съвет към *** фабрикантите от Санкт Петербург: Това с фалшивата рускиня се изтърка вече, едва ли някой ти вярва.Написал си няколко руски думи и си мислиш че те мислят за руснак.

249

Анонимен

преди 4 години

Рускиня точно така ще го съборим а теб ще те изгоним ходи си при мечките да ти мръзне жопата

248

Анонимен

преди 4 години

На това място стига възпоменателна плоча и толкоз! В момента нито дружбата ни е дружба,нито историята е такава каквато я описваха чавдарци!

247

човек

преди 4 години

До: номер 262Демек, искаш да кажеш, германците са чалгари? Щото погрешно си разрушиха всички бюстове на Хитлер, погрешно премахнаха пантеона на (нацистките) героите?Ми значи е добра идея да върнем паметниците на Хитлер, щото да го помнят хората, така ли?

246

Анонимен

преди 4 години

Тези паметници са пропаганда,а не история! История е паметника на Левски,цар Освободител,цар Самуил! Не лъжете поне младите хора!

245

Анонимен

преди 4 години

Червените имат проекти чрез конкурс и за Бузлуджа,усещат какво ще стане и бързат да запазят бардаците си! Сега изваждат проекти и за София! Има музей,до музея вашите безценни реликви!

244

Анонимен

преди 4 години

не разбирам що трябва да се руши историята - хубава, лоша тя е учебник, пример какво трябва или не трябва да се прави/повтаря. Всеки подкрепящ рушенето на историята е просто безмозъчен чалгар.

243

Активист на БКП

преди 4 години

До човекНо ще ти се наложи да даваш пари за паметник на Джон Ф. Кенеди -убиецът на Мерилин Монро...

242

Анонимен

преди 4 години

Дайте го на Кристо да го опакова за вечни времена.

241

Котанчо

преди 4 години

Всички комунисти дружно под земята-надпис на мини Перник по времето на соцаПослепис 30 години по късно-и да не се върнат от там да си строят комунизма,на 2 км под земянта,вечна им памят АМИИИИИИН

240

Анонимен

преди 4 години

Истинския подтекст на тези проекти е да се запази червения паметник под друга форма! Но пасаран другари!

239

България в НАТО и ЕС

преди 4 години

България беше докарана до просешка тояга от ***, които се кланяха на вождовете си в Москва. Те са истинските пpoдажници, а сега България е демократична и бързо развиваща се държава, в която цари благоденствие и мир