202

venix

преди 4 години

Су-35 нямат американски аналог. Стига сте писали глупости!

201

Боби

преди 4 години

До 205"В много от съвременните руски самолети има специална мрежеста клапа, която като се натисне едно бутонче от пилота, препречва въздухозаборникаТова нещо спира евентуални камъчета, но играе и друга роля - затваря за радарите дупката отпред на моторите и прави разпознаването на типа на самолета и видимостта му незначителни"Започнали са тези мрежи като защита от камъни по пистата и птици на малка височина. След като Сърбите свалиха Ф-117 над Сърбия и СТЕЛТ варианти се появиха на тези мрежи

200

Анонимен

преди 4 години

Абе хора, въпросът е не кой самолет е по-добър. Въпросът е, че България с 8 самолета не може да се пази срещу 200-300 турски самолета. И който и модел самолети да купим ще са хвърлени пари на вятъра. Дали ще са Ф-16, Ф-22, Ф-35, Грипени, Тайфуни, МиГ-ове, Су-та няма разлика.Числата са 8 срещу 200-300. Това е.

199

Анонимен

преди 4 години

Аз пък, като гледам твоят IP адрес, не мога да разбера защо сочи Карлуково?Вероятно пишеш от там, нали майсторе?

198

До 226

преди 4 години

Ще пикира, докато срещне земята, като оня прехвален самолет на Японците. F35 го карат до клиентите си с кораби, защото не е сигурно дали ще прелети океана, без гмуркане.Не е лошо да идеш и ти там, може да те светне един от тях по твърдата тиква, има да викаш USA! USA! USA! докато ти дойде акъл в празната тиква.Такива кресльовци с малко мозък ни снабдиха с 8-те "златни" тенекета, без да мислят, че това са летящи пачки долари ще горят като хартия. Един F35 срещу 30 витлови ще бъде свален факт.

197

Анонимен

преди 4 години

СКОРО ЩЕ МИРИШЕ НА ГОВЕЖДО ПЕЧЕНО ОТ КЪМ КРАВАРСКИТЕ ПРЕРИИ.

196

До 205

преди 4 години

В много от съвременните руски самолети има специална мрежеста клапа, която като се натисне едно бутонче от пилота, препречва въздухозаборника. На пръв поглед изглежда като мрежа.Това нещо спира евентуални камъчета, но играе и друга роля - затваря за радарите дупката отпред на моторите и прави разпознаването на типа на самолета и видимостта му незначителни.Вижте по Интернета, има филмчета на новите им учебни самолети - добре се вижда клапата как се включва и по някое време се отваря.

195

Анонимен

преди 4 години

Що не си вземете 40г голф 1 с модерен двигател и електроника вместо съвременно поколение кола след като смятате че е достатъчно на 40 годишно купе нов мотор с нова електроника за да бъде обявен тоя хибрид за нов модел! Едно е да надграждаш - тунинговаш една конструкция била актуална преди 40 години а съвсем друго е тази конструкция да е нова модерна и изградена по последните изисквания на самолетостроенето! Ф16 за мен е по-скоро голф отколкото м3 много е далече тоя едномоторник от сравнения с м

194

до Знаещ

преди 4 години

F-35 е дълбока модернизация на Як-141. Цялата документация за Як-141 е ПОДАРЕНА на американските партньори от пиянката Елцин.

193

Баба Ванга

преди 4 години

През 2025 година ще бъде открит първия граничен пункт на украино-китайската граница!

192

Анонимен

преди 4 години

До СамолетаБългария за същите пари купува стари модели ф16 и то няколко броики а руснаците дават за същите пари 24 самолета от последно поколение , , е това е изгърбване !България купува най-новия модел Ф16.Това, което си написал е все едно да купуваме БМВ М3 2019г а ти да казваш, че сме купили БМВ 3 от 85-та година.Всичко руско е по-евтино от западните си аналози.Проф В.Маджирски (основател на катедра Механика на флуидите)от ТУ-Габрово казваше така - Евтиното си е евтино.

191

Анонимен

преди 4 години

Предложила, ама с фалшиви двигатели... Така ще им дадат на тях , кога върбата роди сливи.

190

Боби

преди 4 години

До Сата Н."Боби, обясни на хората как стои въпросът с въздухозаборниците и камъчетата по пистата."Търсете в ютюбе следното:F-16 Engine Sucking Major AirОбърнете внимание след 20 секундаЕха да имах толкова мощна прахосмукачка в къщи ...

189

фатмaк Румен Радев

преди 4 години

Някои от русофилските пропагандни коментари се пишат от Дондуков 2, ip адресите са от президетството.

188

Знаещ

преди 4 години

До Анонимен 208За тези които се интересуват:F-35 и Як-141Знаещи ще ме разберат.Разбирам, че Як-141 няма, а Ф-35 го има.

187

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Тоя кошник, не е доказан в нито една война. За това и Китай си прави техен самолет, защото знае отлично, че с тая тенекия, неможе да се защитава от САЩ."До този момент Китай само е копирал чужди самолети оригинална разрабтка е J-20 като много черти в него има от МиГ-1.44 а J-30 е умалено копие на Ф-22, Дори китай/пакистанския фц-1/J-17 е директен наследник на МиГ-21(по-точно на последните J-7 които са деривати на МиГ-21)

186

Митев

преди 4 години

До Копи Не само ще ги изкопират, ами и ще ги подобрят значително. Не се *** с Китай ! Те дръпнаха много напред . Това, че се тук внасят *** не значи, че всичко е така при тях. Страхотни техници и работари са.

185

Копи

преди 4 години

Китайците ще купят няколко, за да икопират какво могат от тях.

184

маде ин Булгари

преди 4 години

Истинските разбирачи си купуват истински самолети - СУ-35. А ние купуваме на пресолени цени отпадъците на Локхийд Мартин.

183

Анонимен

преди 4 години

А ние пък, купуваме 8 "фантома" на цена за 16 ?!Къде са те, къде сме ний, а ?