16

Прасе с каска

преди 4 години

До серящите през устата си пишман специалисти по всичко.Според прогнозите на тия на които се прекланяте досега нефта да е свършил няколко пъти и Мъск трябваше да е на Марс вече няколко пъти.ЗАЩО СЕ ПРЕКЛАНЯТЕ НА ЯВНИ ИЗМАНЦИЦИ?

15

Майкоооо

преди 4 години

Понякога имам чувството, че тези решения се вземат в някой фризьорски салон от десни жени и леви мъже. Като копират мерки на други държави нека не спират до ограниченията, а да въведат и същите стимули - в Германия има забрани за стари дизели, но има и премия ако си смениш стария с по-нов и тя не е малка (около 4,000 евро). Нека първо забранят ТЕХНИЧЕСКИ НЕИЗПРАВНИТЕ автомобили, без значние на какво гориво са. Тарикати, дето си махат филтри, катализатори и т.н. да се спират от движение.

14

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Да се забранят и коли с десен волан !

13

Анонимен

преди 4 години

Много са загрижени лапачите на държавна хранилка, за екологията. А направиха ли си труда да пресметнат с колко тона нарастнаха изхвърлените емисии в атмосферата, благодарение на лобисткото законче за фаровете на банкянския.

12

petarziz

преди 4 години

като прочетох това си спомниИХ пословицата ВИДЯЛА ЖАБАТА ЧЕ ПОДКОВАВАТ КОНЯ И ТЯ СИ ВДИГНАЛА КРАКАТА И НА НЕЯ ДА СЛОЖАТ

11

Анонимен

преди 4 години

В САЩ прогнозите са че до 2030г. над 70% от автомобилите по улиците ще са електрически. Тесла вече строи 3 нови фабрики.

10

Do 9

преди 4 години

А токът откъде ше идва, Ботьо?

9

Анонимен

преди 4 години

Най късно до 2035г. автомобилите с ДВГ ще са история в САЩ и западна Европа.Всички развити държави вече се подготвят и строят нова електропреносна инфраструктура в градовете, зарядни станции навсякъде, и по мощни далекопроводи.Дано и нашите политици най после да проумеят накъде върви света и вземат мерки.

8

Анонимен

преди 4 години

Време е да си купя БМВ 535D!!!

7

Пук

преди 4 години

До АнонименАвторката може да е в заблуда, че има Евро 3.5

6

Бензинояд

преди 4 години

Нека, циоур за дизелите, осмърдяващи живота на хората!Само бензин!Всичко друго е компромис!

5

Най после!

преди 4 години

Това е много добра новина. Дано да въведат същата забрана и за старите бензинови коли.Да не се допуска България да бъде превърната в депо за старите дизелови автомобили западна Европа.Нека да помислят и за данъчни облекчения и стимули за електрическите коли и да се започне масово изграждане на зарядни станции. В цяла западна Европа хората вече изграждат инфраструктура и се подготвят за масовото навлизане електричеките коли. Само в Лондон планират да изградят 50 хил. зарядни станции до 2025г

4

Gorata

преди 4 години

Това магистралата София Варна ли е на снимката

3

Анонимен

преди 4 години

"Става въпрос за дизелови коли със стандарт Евро 3 или по-стари от тях, макар че в програмата е отбелязан и друг вариант - да се допуска вносът само на коли от Евро 4 нагоре."В едно изречение се казва два пъти едно и също нещо!?

2

ужас

преди 4 години

Всичко в курника е леш ,а сега и екологията ще оправим !!

1

Анонимен

преди 4 години

Муахахахаха.... А къде ще отиват бракмите на Европата, ако не тук бе??? Кой ще ви даде да се въведе такава забрана???