79

Анонимен

преди 5 години

Турците във форума - основни антибългари

78

Анонимен

преди 5 години

Коментарите в тези сайтове са последното убежище на душевно и психично болните ни русофили. Горките са толкова малко, че мнението им няма значение дори по време на избори и в момента си мислят, че като пускат простотии против запада реално влиаят на общественото мнение... трагедия :)

77

Един от Северозапада

преди 5 години

Чудех се тоя път кой е виновен, Путин или Станишев?За гербажжиите съм сигурен-те са невинни във всичко и на всякъде!И още един път-съболезнования на семейството на момчето-и то не знае защо е загинало, за да се начеса егото на някой генерал, вероятно.

76

Анонимен

преди 5 години

Ф-16 от същото качество ли ще е като парашутите?

75

Анонимен

преди 5 години

VERNO OTVRAT MATERIAL OSTANAXTE V BG NISCHTO NE STAVA OT VAS

74

Анонимен

преди 5 години

Вечна памет на руските ни освободители и българските борци за свобода! Незабавно даване на възможност на хората с двойно турско и българско гражданство, част от тях използвани за шпиони на режима в Анкара, да направят избор граждани на коя държава желаят да бъдат. Недопустимо е 300 хиляди човека да имат едновременно и българско и турско гражданство. Докога ще сме разграден двор.

73

SRAM I POZOR 1300

преди 5 години

CHUJDA VOISKA V BG

72

Един от Северозапада

преди 5 години

Съболезнования на семейството на загиналия, все пак и той има майка, баща, съпруга и деца, може би....Много ще ми липсват тук обаче коментарите, колко скапани са руските парашути , руската техника, руските самолети....И още нещо-когато гледате филм, и самолет стреля с ракета, и продължава да лети напред-художествена измислица е.При това положение-изстрелвайки ракетата-веднага завой към другото клило, иначе двигателя остава без кислород, влизат газовете от реактивната струя на ракетата....

71

Патриот

преди 5 години

Не ме разбирайте погрешно не съм изродд това канадче както и всички натовски войници са просто пушечно месо за командването нищо повече, както е казал Хенри Кисънджър "Войниците са тъпии пешки ,които заслъжават да бъдат жертвани във името на външната политика"Това показва ясно отношението на нагло-саксонския елите към собственото му население!Ако беше дошъл като турист , а не като окупатор сега щеше да е още жив!Един вид той е жертва на натовската агресия!ФАЩ върви си не с мир а във мир!

70

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 5 години

Кеф - четирима колонизатори по-малко. Ако и другите са такива... дано не ни нападне Русия...

69

АЗ76

преди 5 години

зайутре.бг, направете възможна редакцията на собствените ни коментари!!!

68

Есе

преди 5 години

Що за простаци са 90% от коментиращите? Как може да пишете такива неща?

67

Аз

преди 5 години

парашутите сигурно са произведени от дъщерна китайска фирма на Huawei ...

66

АЗ76

преди 5 години

До DRAGI ROBIточно тебе че те търсиме да са прибереш....!сбръкан ли си,къф си?! биши на Български.

65

Банкянският мъдрец

преди 5 години

Да бяха ползвали асансьора на Цветан Цветанов вместо да ми скачат с парашути, хаймани с хаймани.

64

Анонимен

преди 5 години

Колко са сигурни натовските снаряжения, американските изтребители и те ще се окажат с дефекти като при Боинг.Тогава да видим ще съдят ли Каракачанов.

63

asdf

преди 5 години

Сигурно и джипка не е имало...

62

АНТИ

преди 5 години

Сигурно не е стигнало време да отвори резервния.

61

за какво говорим

преди 5 години

Тази база не е натовска следователно тези скокове на чужди военни са незаконни,сега кой ще поеме отговорността за тази незаконна окупация на Чешнегирово от НАТО!?R.I.P канадски окупатур!

60

Анонимен

преди 5 години

DUHYT NA BYLGARSKITE XANOVE I CARE SE BONTUVA SRESCHTO OKUPACIQTA