38

Анонимен

преди 4 години

На българите трябва да им стане ясно, че докато не започнат да мразят Русия и в България още има хора които носят тениски със сърп и чук визите никога няма да паднат.

37

Анонимен

преди 4 години

АЙДЕ, НАПИШЕТЕ 1000 КОМЕНТАРА РУБЛОФИЛИТЕ ТУК, НА ИЗБОРИТЕ СЕ ВИДЯ КОЛКО НИ ВЛИЯЕТЕ НА МНЕНИЕТО!

36

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов няма да сключи сделката като родолюбец и патриот .

35

До Бизнесмен

преди 4 години

От кого ще ги вземе? От тези които вече нищо нямат, а те ще му резнат зелката след това, ритуално! Може и в Аруба.

34

ай сиктир

преди 4 години

Както и да си чешем езиците поне от финансова гледна точка предложението не отговаря на изискванията на купувача така, че сега са наред нашите мижи турки да ги видим защо са с панталони .

33

Анонимен

преди 4 години

И един милион са много! Ненужни разходиС тези пари можем такива болници да направим, че целия регион да идва да се лекува. Така, както направиха в ТурцияАма сега ще летим, като ангелчето обаче.

32

Анонимен

преди 4 години

Официално: САЩ представи предложението за F-16В съобщението не се коментират подробности от договораРазбира се, че няма да се коментират и дават подробнистти. Подробностите се решават с САЩ, васалите трябва само да приемат предложението и да кажат "да", другото не е тяхна работа.

31

C-400

преди 4 години

С400 не е доказан в нито една война. Нито с300.Ми добре. Никой не е длъжен да вярва в ефективността на системите.

30

Анонимен

преди 4 години

До 1989 г. българските ВВС са получили и експлоатирали общо: 224 МиГ-21, 90 МиГ-23, 4 МиГ-25, 22 МиГ-29, 23 Су-22, 31 Су-25, 44 Ми-24, 18 Ми-8s всичко 460 машини. Всички доставени на заводски цени срещу бартер на българска лютеница и компоти за Русия.

29

Анонимен

преди 4 години

Супер качествени мигове ХАХАХАДве противоречиви думи :)

28

Анонимен

преди 4 години

Турция свали СУ-25, това е бомбардировач, много лесно може да се свали, и най-вероятно е имало уговорка между Турция и Русия да го свалят и пилотите са знаели и са били готови да катапултират, но стана издънка с единия пилот, иначе турските спасителни екипи бяха много бързи и намериха другия пилот веднага.

27

бай Тошо

преди 4 години

за тез пари можем да вземем супер качествени мигове от руснаците, вижте турците какво правят

26

Анонимен

преди 4 години

Руския няма самолет ново поколение. Нито старо. Нито бъдещо. Германия и Япония са мн по способни да направят самолет, от колтло тея. Всичко им е голямо тежко и старо като технология. Даже и Еурофайтера ще ги свали, а защо не и грипен. Сърбите се биха с миг и СУ и им разпраха сърбскатаа ввс за 2 месеца, без зор.

25

Анонимен

преди 4 години

Западняците не са виновни, че третират българите като хора втора ръка, гледат ги с презрение, продават ми стоки второ качество и ги използват за евтини черноработници. Виновни са си българите защото са прости и със изостанал манталитет.

24

До Анонимен 19

преди 4 години

Не можеш да различиш бомбардировач от изтребител, а си тръгнал да коментираш авиация. Ако беше СУ-27 шалвара щеше с голи ръце да изкърти фанара за да скочи преди да са го свалили.

23

Анонимен

преди 4 години

България ще си плати, но самолетите я дойдат, я не дойдат някъде към 2030...

22

Анонимен

преди 4 години

Ти сам си виновен, че си втора ръка. Мисленето ти, работата ти, знанията ти, уменията ти, манталитета ти... Всичко ти е изостанало. Неможе да виниш хората. Ти даже неможе да оправиш собствената си ***. Да въдвориш ред, законност, доверие. А очакваш хората да ти го дадат :)) Шегаджия

21

Бизнесмен

преди 4 години

Това е добре. Българските летища не са пригодени за тези самолети, ще има много държавни поръчки за разширяване и преустрояване на летищата, бизнесаът ще спечели много пари от тях.

20

Анонимен

преди 4 години

Един руски изтребител от ново поколение ще ги попилее и осемте страри машини буквално за минути. Но не би, никой български пилот няма да тръгне на бойна мисия с това чудо.

19

Анонимен

преди 4 години

Всички стари членове на НАТО (новите са само статитисти) са геополитически и исторически врагове на България и винаги ще бъдат такива. Взеха ни за да не се ориентираме към Русия, но винаги ще ни третират като хора втора ръка и ще ни гледат с високомерно презрение. За тях сме само евтинни слуги, пазар за стоките им и пушечно месо за войната с Русия. Какво ще ни опазят тези остарели 50 годишни машини...