42

Анонимен

преди 5 години

ЧРД Бойко - почти наборче си ми. До година и аз ще съм юбиляр на 60.

41

.... ..

преди 5 години

Да е жив и здрав,както се казва,но за какво ми е да му зная биографията и роднините? Малко глупаво звучи (така пИшете и когато някой си отиде от тоя свят) ! А и който се интересува-източници бол....

40

Българин

преди 5 години

Всеизвестен факт е зче ние мразим успелите хора! А Безспорен факт е ,че Бойко Борисов е успял човек! От горните две следва,че коментара ми ще получи много повече минуси отколкото плюсове,което само ще потвърди,че съм прав! ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ БОЙКО! Жив и здрав да си и още много лични и професионални успехи! За доброто на България! Нека хейта продължи сега :)

39

анонимен

преди 5 години

ало, злобари , скрийте се ! На Б.Б. пожелавам здраве и все така да работи за българия!

38

АНОНИМЕН

преди 5 години

Хората нека знаят и истината за репресираният баща на Борисов. "Репресирали" са го ,защото когато другите мъже са били на фронта бащата на Борисов е флиртувал и обарвал жените на фронтоваците и когато те са се върнали и разбрали за тези му неща са му спретнали по няколко кютека.Иначе като студентче и той и Цветанов едвам са връзвали тройките в полицейското . Веднага след случая"Ало Ваньо" трябваше поне от кумова срама да си тръгне от политиката , а не да ликвидира свидетели по случая.

37

Анонимен

преди 5 години

След години в пожарната, в началото на демокрацията той започва охранителен бизнес, а по времето на кабинета на Симеон Сакскобургготски става главен секретар на МВР....................... А НЕЩО ЗА ТОВА ЧЕ Е БИЛ ОХРАНА И НА БАЙ ТОШЕ ЩО НЕ ПИШЕТЕЕЕ ИЛИ ТВА Е ЧЕРНО ПЕТНО В БИОГРАФИЯТА КОЯТО НЕИСКА ДА СЕ ЗНАЕ :)))))))))))))))))))))))))))))) И ТОЙ Е КОМУНИСТ НИЩО ЧЕ РИПА ПРОТИВ ТЯХ !!!

36

въпрос

преди 5 години

И днес ли на рождения си ден от охраната си той ще е заобиколен, а не от народната любов "голяма"?Дали я има?Или няма?

35

Запознат

преди 5 години

Пожелавам му място в централни софийски затвор или най добре пак да отворим Белене и той да е затворник номер 1!

34

ай сиктир

преди 5 години

Като чета какво "любов" кипи от коментарите и, ако клетвите вършеха работа току виж хвърлил топа.

33

Анонимен

преди 5 години

То бива подмазване, бива слугинаж ама чак толкова!Това вече е чиста диктатура! Приличаме на Северна Корея. Лидера имал рожден ден! И това народа какво го интересува?? Това новина ли е?? Това е пародия на страна пълна с некадърници, на нивел трети свят по всичко, и като типична за трети свят си имаме и нашият Могабе! Несменяем и с тъмно минало! А народа долу ръкопляска до като тъне в мизерия!

32

Анонимен

преди 5 години

Най-големия държавник - да е жив и здрав и още поне 20-ет години да управлява все така прозрачно, демократично и мислещ за народа ! След години ще го пише учебници по-история като най-големия държавник сринал комунистите и дал зелен път на ервопейска България !

31

Така е ..

преди 5 години

Днешния ден трябваше да е неработен.Така избирателите на ГЕРБ щяха да се увеличат за есента.

30

Анонимен

преди 5 години

Бате Бойко е достоен наследник на Тато....ще му стигне годините и още ще е на власт, макар и с 30%.

29

Дядо Соци

преди 5 години

Да е жив и здрав и още дълго да ни управлява.Способен човек.

28

Анонимен

преди 5 години

Да бяхте пуснали малко избрани цитати от тезисите на друга... опа, господин юбилярът. Този има много повече "бисери" от кандидат-студентите.

27

TT

преди 5 години

Да е жив и здрав !

26

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Б.Б.,ще остане в...историята като собственик на постоталитарна партия,завладяла по...мирен път,цяла една...държава.Тържествата за юбиляра днес ще са...тихи,по обясними причини(да не...дразнят народа),но потока от...признателни едри капиталисти и съпартийци ще тече.Честит празник на...празнуващите.

25

Анонимен

преди 5 години

Аве, Борисов! Обречените на изчезване българи те поздравяват!

24

Анонимен

преди 5 години

И защо още не е обявен днешния ден за национален празник, да направим подписка, трябват само 100К подписа, което няма да е проблем.

23

Цецо Лъжeцo

преди 5 години

Браво! Честито!Сега по този хубав повод, да увеличат оценките на всички ученици в България от 1-ви до 12-ти клас с по една единица!И на пенсионерите да дадат по 20 лева към пенсията, на всички!А на малцинствата - по три кебапчета с гарнитура и две бири! И оркестъра да свири!А Валерката Симеонов да им дирижира! Нали са негови хора!