102

Анонимен

преди 5 години

Абе тоя е луд. Жена му го праща да връща щайгите с празните буркани от зимнината в мазето и тоя сваля ли сваля щайги...

101

Какво се чудите ?

преди 5 години

Ние с военен пилот сме много убразовани и имаме вишо авиационно убразувание и караме БМВ та още от вишото авиационно училище

100

до военния пилот

преди 5 години

*** жалък!Ти си военен пилот,колкото аз космонавт.Дано не се наложи да опиташ силата на руските,,щайги".Ей,как може да има толкова глупави и неуки хора!

99

военен пилот

преди 5 години

Ей НЕ МЕ ДРАЗНЕТО ЗАЩОТО САМО НА ИНАТ ЩЕ ЛИТНА И ЩЕ СВАЛЯ ПОНЕ ТРИ РУСКИ ЩАЙГИ НАД чЕРНО МОРЕ ДРУГАРИ

98

ха-ха-ха

преди 5 години

Да летиш на Ф-16 е по-лесно от това да караш БМВ. Знам го много добре щото и аз карам БМВ.

97

???

преди 5 години

До Какво се чудите ?Розови прашки избрали си като си в джендерския съюз?

96

До 88

преди 5 години

Ми махни си розовите очилца с залепени лепенки с доларчета на стъкълцата бе.Ще видиш.Точно на входа за Кауфланд в Дружба има минимум един просещ между колите почти всеки ден, а също и хора, които "връщат колички" за да съберат стотинки да ядат нещо.Е ако идеш в хранилката на Народното събрание или на Министерския съвет, може и корени да пуснеш преди да видишНо има статистика, като не ти стига акъла, прочети поне нея.

95

военен пилот

преди 5 години

С тези самолети ще можем да сваляме руски летящи щайги над Черно море когато си поискаме. Това е много добре! Аз всеки ден свалям по няколко руски щайги над Черно море и дори не ми останва време за тоалетната и затова върша всичко на място.

94

Какво се чудите ?

преди 5 години

F16 е най-правилният и логичен избор, защото България е в НАТО. Ако бяхме във Варшавския договор най-правилният избор щеше да бъде(и беше) Миг. Толкова ли е трудно да разберете това червеноглавци...

93

???

преди 5 години

До военен пилотВ мокрите ти сънища сигурно и' руски самолети сваляш а... hahahah

92

ха-ха-ха

преди 5 години

Най-естествено е да изберем F16, а не Миг, защото то е все едно да избираш между Шевролет и Москвич...

91

адвокат Тенев

преди 5 години

Заради умствения багаж на този"генерал" и чин сержант ще му е много!

90

До 90

преди 5 години

А докато ги сваляте, от Русия ще ти ръкопляскат нали???Още след пърпвото сваляне, ако изобщо успеете да свалите нещо, няма да има къде да кацнете, защото ще имате една опушена дупка там, от където сте тръгнали.Свери за колко време примерно един Циркон с ядрена бойна глава ще ви стигне до летището.

89

военен пилот

преди 5 години

дааа

88

адвокат Тенев

преди 5 години

Заради умствения багаж на тоя генерал и чин *** ще му е много!

87

До 85

преди 5 години

Майсторе на пропагандата, ***, за Германия не знам, но официално НАТО планираше преди 10 г датата, когато ще бракуват всички F-16 и това нещо повече няма да се използва в Европа.Какво стана от тогава насам не знам, но това е друг въпрос.След появата в НАТО на група прошляци и поробени "горди европейци" като нас, взеха да се купуват самолети N-та ръка, вместо да ги изхвърлят на ***. Както ни пробутват фалшива храна, така и фалшиви самолети, за доброзорно присъединените в хищническия блок

86

военен пилот

преди 5 години

С тези самолети ще можем да сваляме руски летящи щайги над Черно море когато си поискаме. Това е много добре!

85

???

преди 5 години

вместо да хвърляме стотици милиарди ежегодно*********************************************От къде толкова пари бе гебераст??? Да не сте напипали резерва на САЩ?

84

Анонимен

преди 5 години

Ами глефам ся съм в кауфланд чакам 20 мин на опашката ...Ами бая торби са вземат. Не знам ти в коя свят живееш ама не е нашия.Пенсионерите не ме вълнуват те живеят това , което са си построили ние вина нямаме.Ако не бяха спали 50 год в соц а бяха се развивали сега щяха да са като Немските :)

83

Анонимен

преди 5 години

До СмешникВярно си *** другарю!В цената влиза и горивото.