23

Гост

преди 5 години

Нека да разследват, защо шефа на Гранична полиция Елхово не е стрелял по издирвания за убийство, а е хабил народни пари за сватбарска стрелба във въздуха.

22

...

преди 5 години

А и ако е решил да се самоубива, щото вече няма накъде, едва ли ще се гърми в тялото (за което няма гаранция че ще успее да се самоубие) а направо би се гръмнал в главата. Така че според мен е самоубит а не самоубил се. Сега просто гледат да затулят случая.

21

Православен

преди 5 години

Хахах в тая държава на диктатурата всичко което каже диктатора е истина!

20

Анонимен

преди 5 години

Освен тва как се разбра,че той е гръмнал оная погребалната шефка?

19

АнонимеН

преди 5 години

До Наблюдател 6БРАВО! ДОБРЕ СЕ ПОСМЯХ :D

18

...

преди 5 години

До ЖоНа един приятел баща му самоуби с двуцевка, преди 3 години. По същия начин. Налапал цевта, събул си е чорапа и с големия пръст на крака си, натиснал спусъка. Така че е възможно, но в главата. В тялото няма как да се гръмнеш с ловна пушка.Да разследват входна и изходна рана. Дали отговарят на това, да са дупки от същия калибър, от който е и ловната пушка. Лесно е, ама кой да се сети.

17

Анонимен

преди 5 години

То затова на тия мястото им е в лудница колко са господ ги знае

16

Анонимен

преди 5 години

Как го намират в гората тоя познава района много по-дборе от всички ушеви Преди време се е кpил 2 години и не са могли да го намерят. Ако се беше самоубил в една хижа или пещера ок ама в гората да го заобиколят и той да се смаоубие вместо да хукне нанякъде абсурд. Или ще го застрелат или ще избяга да седне да се самоубива няма начин.

15

АнонимеН

преди 5 години

РАЗБИРА СЕ , ЧЕ НЕ Е ИСТИНА!! ТОВА ДО ПОСЛЕДНО ЩЕ СТРЕЛЯ И ДОРИ ДА СВЪРШИ АМУНИЦИИТЕ ЩЕ ТЕ КОЛИ С ИЗТЪПЕН НОЖ!!ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ ГЕРБ САМО ЗНАЯТ ДА ЛЪЖАТ НЕПРЕСТАННО И ВЕЧЕ ГО ПРАВЯТ ПО ИНЕРЦИЯ!!!

14

Жо

преди 5 години

В КАЗАРМАТА, един се самоуби с карабина в караулното помещение.Момчето преживявало някаква несподелена любов. Когато си в казамата, тези неща се приемат много чувствително.Събул си десния крак, налапал дулото на карабината и с големия пръст на крака натиснвал спусъка.Мозъкът му се беше пръснал по тавана на караулното.Не е смешно.

13

Бау

преди 5 години

Все едно ще е първия на света застрелял се с пушка ... Без коментар. Драма да има и да ги канят по телевизията ...

12

Нито един...

преди 5 години

...от "експертите" не е виждал оръжието, не знае къде е раната, но......експертизите валят като за световно....

11

Анонимен

преди 5 години

Браво на полицията!А този Чане заслужава точно това!

10

факт

преди 5 години

Всяка година по света се самоубиват стотици хора с ловни и бойни пушки. Факт.

9

Анонимен

преди 5 години

До4. В затвора се работи. И това е най печелившото соц. Предприятие. В затвора се изпълняват много дейности за стотинки и се продават за левове.

8

Гост

преди 5 години

Явно съм от онези 80% и не разбирам за чии го търсиха? Да го намерят и да го почерпят с баница? Намират го и като не се предаде го трепят и точка по въпроса. Какви са тези разследвания и простотии.

7

Анонимен

преди 5 години

Там е имало още един човек, той е помогнал на Чане да се самоубие и е избягал. Чане му е казал издирват само мен помогни ми да се самоубия и се спасявай както можеш.

6

Наблюдател

преди 5 години

Версията, че се е гръмнал с ловна пушка в гърдите натискайки спусъка с показалеца на крака си звучи най-достоверно.

5

Край

преди 5 години

На всички дето им е мъчно -да идат на 40 и да носят погачи и свещи и да реват много - ще им мине за 1час.

4

Ювелирна акция

преди 5 години

Всеки ден се самоубиват хора с по 5-6 патрона в гърба и самички се ръгат с ножове отзад в тила и се самообесват после вие тръгнали да се притеснявате че ръцете му трябвало да бъдат поне 2 метра дълги...Щом МВР казва че се е самозастрелял в гърба с арбалет значи е така. А са по темата никой *** няма да се самоубие след като се нахранил,изкъпал и изфледал новините за да види как може да избяга в Гърция или Турция без да го хванат.