89

До Стратег

преди 5 години

*** ти що не си се прибереш в Тел-Авив,Иерусалим или Хайфа,ами си седнал да обясняваш историята на родината си.Знаем че вие сте големи ,световни стратези,ама ние сме българи и си имаме Крали Марко и други митологични персонажи и твоите ,,уроци" не ни интересуват.Само знам че като свършат парите на ,,другарите" ,ще се продадеш другаде .Това си е характерно за вас- интересе,интереса !!!

88

Активист на БКП

преди 5 години

И европейците се чудят ,друг път не видели в едно да гласуват живи и умрели !???

87

Стратег

преди 5 години

До ТонкатаНе, 10 часа абсурд;))) 10 часа не мога още да си направя кафето, хахахахаха. Някъде към 13.00 едвам отлепих към урните, а по пътя с колелото, на Бойко демократичната седалка се счупи и колът сегиз-тогиз *** прибождаше отзад и ме караше да въртя здраво *** към урната. Гласуването стана светкавично. не знам къф е тоя вашият електорат, че да му задрасквате бюлетината предварително и не може да разбере смисълът на квадрата и кръгчето. За Корнелия, нема ти кажа защо подаде оставка;)))

86

Ганьо

преди 5 години

До Софийска баницаВие не сте по добра стока. 80% от строителството по морето е на софиянци. Грешката на хората от морето е, че си дадоха земите за без пари за презастрояване. В момента същите тези хора презастрояват София, като цената на м2 е все едно си купуваш имот в западна еврома. Господин столичанин, виж си собствения * преди да плюеш по хората. Тези на бай ти *** не ги разправяй. Няма да ти повярва. Пусни си двустайния за 1000 евро на месец и се успокой.

85

Анонимен

преди 5 години

в нормалните държави при повече автомобили в движение, изглеждат като много по-малко от София.Глупости

84

Dj dance machine

преди 5 години

Само да нее като ремонта в Ловеч искам да попитам тия не ги ли догреша стигнаха един етап на развитие изведнъж отидоха на друг в квартал дикисан кои ще ви сложи плочките питам и къде са пред блока които бяха за блока а и работниците нее ли жалко госпожа кметицата дано се сети да мине да си види продукта ремонт скъсани телефонни кабели докога питам това безхаберие щее няма ли контрол в тоя град и институции вършейки работа

83

Анонимен

преди 5 години

Магистрали от кока ли, Баце?

82

Gangsta paradise

преди 5 години

Отчуждавай и магистралата да е готова до края на годината, какво тук значи някаква си личност.

81

Анонимен

преди 5 години

До ЧиновникИзноса е главно скрап и ръждясал внос от СССР. Вноса е на таратайки от ЕС.

80

Сата НАТО

преди 5 години

Русофилската пета колона нищо не е научила, съвсем озверяха срещу българите...

79

dco

преди 5 години

До АнонименА също така и липсата на зелена вълна на светофарите - тъкмо набереш и айде на спирачките. Например във Варна има зелена вълна и там придвижването е много по - облекчено.

78

до 82

преди 5 години

абе Милене ти си чист електорат на Бокича! Личи си по словореда и мисловната помийка

77

Стратег

преди 5 години

До Тонкатане, Тонка,з а европейските избори прочетохте стратегията от мене. И си направихте контрастратегията. А защо не допуснеш, че нарочно съм поставил така нещата, че съм наясно, с някои неща и съм подходил по оптимално възможноят за момента начин, хаха. сега, разбираш ли?;))) ако ти смяташ, че сте победители, а наистина и Никофор победи при Плиска, Наполеон победи при Москва..., да, да, да ;)))

76

Анонимен

преди 5 години

До Тонката2021 г. са президентските, а 2020 или 2021 г. парламентарните ако Тиквата не подаде оставка. 2017 г. ГЕРБ 34 %, БСП 28 %. БСП падат но и ГЕРБ спадат и няма смисъл да чакат до 2021 когато ще са като ДБ на 6 %.

75

До 70

преди 5 години

А ти знаеш ли че през 1966 година минаваше същият автомобил три пъти по бързо.Нямаше Младост,нямаше Люлин,нямаше Дружба,нямаше Манастирски ливади и Витоша.Горубляне,Обеля,Бояна и Драгалевци бяха селца ,а не квартали и още и още.Как можеш да сравняваш несравними неща .И моето семейство беше от двама души ,сега сме 4 в същото жилище и май още един ще дойде и ще ни е тясно. ....Наясно ли си колко автомобила влизат на ден в ,,Софийско равно поле "ПО ЦЯЛ СВЯТ ТРАФИКА Е ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ,без изключение!

74

Стратег

преди 5 години

До СъгласенБойко няма как да бъде победител. Колкото повече ни такова, ние толкова повече срещу него и няма има мир. В смисъл, думичката "мир" я забравете в близките 35 години;))) Това, което ти казваш "мазохизъм", аз наричам устойчивост и якост. Така авид победи Саул. Най-голямата победа на Давид е тази над Саул, не над Голиат и я постига с неотчаяние! Над Голиат е ефектна победа, смао толкова, победа на спасението за Саул;))) щото е некадърен

73

Софийска баница

преди 5 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРАми купувай ги апартаментите, щом руснаците ги продават. Купувай ги на половин цена и ни ги продавай на двойна цена. На морето винаги сте били големи тарикати и много ги разбирате нещата. Останалите пасем трева и не се усещаме, как ни пързаляте.

72

Анонимен

преди 5 години

варна бургас кога ? 2050 ?

71

aa1830

преди 5 години

Тоя народ няма угодия - като не се строи - "що не се строи, трепеме се по пътищата..." като се строи "що се строи, що толкова скъпо, що толкова некачествено, що се краде толкова, асфалт не се яде....". За завода на VW - що ше идват, да им работим за 600 лв ли?....Няма да дойдат - ми как ще дойдат при такава корупция и недостиг на хора.....Вечно недоволни и мрънкащи хора, като сте толкова пък в час поне да бяхте гласували да имате право да мърморите сега!!!!

70

Анонимен

преди 5 години

До СъгласенНе знам кой яде бой, ама знам чии министри масово стават подсъдими клиенти на прокуратурата: Порожанката, Пепи Москов- Наркомана, Московски....