110

117

преди 5 години

До 118Емм ... Не съм програмистчето, акоос тава за въпрос. Някои жени, понякога харесват някои мъже. И когато двама души се харесат ... Правят секс. :)Проститутките, като одъртея .. след 28 годишна възраст!

109

Анонимен

преди 5 години

До програмистчеПалячо-щом си опрял да поръчваш ***,ясно е що за стока си.Това че на програмистите сега заплатите са високи,не означава,че винаги е било така.Просто добро стечение на обстоятелствата.Това не ти дава право да наричаш некадърни хората,които работят за по-малко пари.

108

Анонимен

преди 5 години

Уууфффф ... Живот с родителите... Помня, че когато бях в гимназията, последната година, майка ми правеше палачинки за всеки, който прекараше вечерта. Беше сладко, но и супер неудбно. Особено като попита "Ама вие от кога сте приятели", а момата каже "Ами от вчера!"

107

Анонимен

преди 5 години

Еш па тес на снимката банкет си правят май, а?

106

Щирлиц

преди 5 години

Е,и?

105

Анонимен

преди 5 години

Има изход - мислете, създавайте, продавайте, инвестирайте, пак продавайте ... Какво да кажа ...

104

Тая статия

преди 5 години

я пускат през няколко месеца а дано се излъжат някои да рипнат на заем ,да ама не.Аз живея отделно от родителите си още от 20 и няма проблем.Но не казвате за един друг аспект на проблема ниските пенсии.Поне трима мои приятели живеят с родителите си за да ги подпомагат.Както казва един приятел изнеса ли се от вкъщи и наште си заминават.тва е

103

Анонимен

преди 5 години

Имам приятели, които на 33 години все още живеят при родителите си... Нямат никакви елементарни навици относно поддържане на чистота в дома, изпитват силно затруднение при обикновено пазаруване и очакват, че някой ще подреди и изчисти след тях. Не е полезно за никоя от страните подобно съжителство!

102

Иван

преди 5 години

До АнонименКакъв невиждан успех,купило панел бачкатор смотан.Прекалено си примитивен *** за да знаеш какво е успех.Якажи от кое село си,че ти личи от сто километра

101

Анонимен

преди 5 години

Хах ... И аз ходя на гости на родителите си, ама с тях след 20 годишна възраст .. неее не нене ненен еннен жуАУаА ааа оххх /// Стана ми лошичку.Готвач съм, ако пит някой ;)

100

До 81

преди 5 години

Банките са само един от примерите. Олигарсите когато могат да печелят повече го правят. Защо да дават повече за заплати като може да си ги приберат в джоба. Българина няма права а политиците работят за същите олигарси и прокарват техните закони. Няма бъдеще с тези политици.

99

Анонимен

преди 5 години

До ИваНе виждаш срамно, да си магазинерка? Ти не си, като нито една адвокатка, която пзнавам ... не и от добрите, де.

98

Forever

преди 5 години

Нищо лошо няма в това да си живеете при родителите,и не позволявайте заради това да ви смазват самочувствието и себеуважението,да си купиш едно жилище не е постижение,важно е какво давате на хората около вас,хубаво е млади и стари да си помагат,а жилищната мафия е умряла за нови риби.

97

програмистче

преди 5 години

До ИваИве със и без твойта злоба си живея доста добре. Имам си хубаво жилище ,нова кола, свободно време за спортБих ти препоръчал да си намериш подходящ мъж да ти поразхлаби нервите. По възможност със собствено жилище.

96

Ива

преди 5 години

До АнонименАдвокатка съм,но не виждам срамно и да бях продавачка.Също така продавачките не са мързеливи.

95

Анонимен

преди 5 години

Учете банково дело!

94

Анонимен

преди 5 години

До ИваМноо си гадна *** .... Магазинйерке !

93

Анонимен

преди 5 години

До До програмистчеДокторски памтник. Защо искате да ми идвате на гости? Да видите успеха ми и да се надъхате и вие, да постигнете нещо ли?

92

Анонимен

преди 5 години

Платено съобщение.

91

Ива

преди 5 години

До програмистчеНа мама работното хомосексуално програмистче,озорило се горкото ще се озориш като не ползваш вазелин