129

Анонимен

преди 5 години

Русофилска България е най бедна в ЕС, защо ли? Но пък е 3 пъти по висок стандарта от руския, който копае дъното. Минимална заплата в русия 100? с тенденция да стане 50?, а в България е 300? с тенденция да стане 500?. Фактите чупят дори стоманените русофилски глави.

128

Анонимен

преди 5 години

Путин им го обясни на натовците ясно и просто, така че и децата от 4ти клас да го разберат: дължината на пътя е равен на скоростта умножена по времето, значи за да намерим времето за което ще долети ракетката трябва да разделим разстоянието на скоростта. Елементарно Уотсън!

127

А бе

преди 5 години

Какво стана с визите за САЩ, отмениха ли ги, или? ЕС и САЩ имат договор за безвизов режим, а България нали е пълноправен член на ЕС, или?

126

123

преди 5 години

Веднъж и аз да съм съгласен с руснаците.

125

Анонимен

преди 5 години

Разбира се, че ще го използват в Европа, Русия заема почти половината площ от европейския континтент повече от целия ЕС със всичките му страни, Русия е най-голямата държава в Европа, а всички ядрени оръжия на НАТО са срещу Русия. Разбира се, Русия няма да стои безучастно, целия американски континент и цялото ЕС също ще бъде унищожени със сигурност, ако НАТО изпозлва ядрено оръжие срещу Русия.

124

НИСЬИБЕ

преди 5 години

АЗ ПЬК ГИ ОБИЧАМ

123

Анонимен

преди 5 години

до славянинняма какво да ми се обясняваш пиян колхознико.Ясен си ми.Руски въшкар.

122

Анонимен

преди 5 години

Това е нормално от съвременната политика на САЩ всяко дете знае че сащ е единствената държава която не би се двоумяла да използва ядрено оръжие, но трябва да има полза от това.В момента САЩ се опитва да подчини Целия свят на неговите цели ,засега използва предимно икономически инструменти но се вижда че не са достатъчно ефективни за големи държави като Китай и русия.Така че към икономически трябва да се добавят и военни инструменти.

121

Росен Плевнелиев

преди 5 години

Американците да знаят, че сме в бойна готовност и чакаме сигнал да пуснем фрегатата Дръзки в посока Севастопол с цел освобождаване на Крим. Може да бъдем изпепелени, но в очите на господарите ще се докажем като най-големите мaлоумници. Вечно благодарен и признателен за грантовете ви, ваш Плeвню. Готови сме при ядрена война да мобилизираме българския народ. Никакви ядрени оръжия не могат да ни спрът да щурмуваме Крим.

120

Рускиня

преди 5 години

Никой не обича русия, дори аз.

119

Анонимен

преди 5 години

Ама те си мислят че ще ме уплашат ли? По-добре ужасен край отколкото ужас без край.Имаше един българин, Кочо Честименски му беше името.Трябва да усещаш докъде натягаш пружината или болта,каквото там натягаш.В един момент се скъсва.

118

Ванга

преди 5 години

140 години руснаците ни лъжат и продължават да го правят. Тези, които им вярват са фалирали - Венецуела, Сирия, Иран, С. Корея, Куба и 5 русофила в този форум.

117

Taliban

преди 5 години

НЯМАМ ПАРИ ДА СИ КУПЯ ОТ ТИЯ НОВИ ДЖЕТОВЕ 100 ДЕТО ПАДАТ НО АКО ИМАТ ОТ ОНИЯ СМЕТАЛА ДЕТО БЯХА ПО МАГАЗИНИТЕ ИМ. ЩЕ СИ КУПЯ РАЗБИРА СЕ АКО СЕ ПРОДАВА НЯКЬДЕ ЕДНО.

116

Анонимен

преди 5 години

До 129Да си голям производител на зърно, значи че за нищо друго не ставаш.Производството на зърно не създава високоплатени работни места, нито носи печалба.Трябва ти само земя и комбайни. Земя имат. Комбайни нямат.Обзалагам се, че повечето от комбайните в русия са американски, корейски и китайски. Демек колхозниците произвеждат жито, за да го продадат и да си връщат кредитите по комбайните към американци и азиатци.Хич не е повод за гордост, според мен.

115

Sudo

преди 5 години

Да пускат бомбите и да се свършва, че ми писна вече.

114

Анонимен

преди 5 години

До славянинЗатова ли в русия МРЗ е 120 Е, а в САЩ 15-торно?

113

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен132Абе смотаняко руски алкохолен.Вас едно треторазрядно актьорче ви бутна великия СССР.Когато русия настигнете бедната българия по минимална заплата, тогава се обаждайте.руски смотльовци.Един москвич не можете да направите.

112

Тома Биков

преди 5 години

УНГАРИЯ И ТУРЦИЯ ЩЕ БЪДАТ Е..АНИ .САЩ И РОССИЯ СА БРАТЯ .УНГАРИЯ Е НАЙ-ИЗМИСЛЕНАТА ДЪРЖАВА И НАРОД...ВЗЕЛИ ИМЕТО НА ХУНИТЕ, А ТЕ САМТЕ СА МАДЖАРИ УГРО-ФИННИ, И ДОШЛИ ОТ ДНЕШНА РУСКА КАРЕЛИЯ В ПАННОННСКАТА РАВНИНА В 896 Г. --- ЦЕЛИ 442 ГОДИНИ СЛЕД КАТО АТИЛА И ХУНСКАТА ИМПЕРИЯ УМИРАТ И СА УНИЩОЖЕНИ ОТ ОБЕДИНЕНИТЕ ВОЙСКИ НА ЗАПАДНАТА РИМСКА ИМПЕРИВ, СИЛНА ВИЗАНТИЯ И ОСТРОГОТСКИЯ ГЕРМАНСКИ ВОЖД ТЕОДОРИКС В 454 Г....А СИНОВЕТЕ НА АТИЛА - ЕДИНИЯ Е ПЛЕННИК В КОНСТАНТИНОПОЛ И ОБЕЗГЛАВЕН НА СТЕНАТА

111

Да изчакат.

преди 5 години

САЩ да изчакат малко , първо да се преселят рускините тук.Напоследък много българи се женят за рускини , и ако го бомбардират потока ще секне.Като им свършат жените тогава да ги гърмят.

110

Анонимен

преди 5 години

Краварчета, *** вас шепа талибани ви направиха диви и щастливи - бутнаха ви кулите, а един от самолетите се заби директно в Пентагона! Във Витнам ви направиха сами да си говорите, в Сирия брахте срам, Путин ви взе Крим изпод носа. През ВСВ се бъхтите месеци наред срещу деца и пенсионери,докато вермахта е на източния фронт. Армията ви масово е с наднормено тегло - ето защо ги наричат тюлени, хихи! Смятайте какво йеване ще падне ако ви хванат руснаците, които в много сфери ви превъзхождат военно.