144

Анонимен

преди 5 години

До до 154Благодаря ти, че ме причисли към младежите! :) Е, то аз се чувствам млад де, нищо че имам три деца и пет внука:) ***!

143

Анонимен

преди 5 години

След две години ГЕРБ няма да съществува както не съществува НДСВ.А Бойко ако не го вкарат в затвора ще се крие в Барселона.

142

Анонимен

преди 5 години

Първо когато избираха Фънда хората вярваха че тя е една благородна учителка по руски и добра жена.Освен това тя бе избрана с около 250 000 гласа горе долу един голям столичен квартал.Никой не предполагаше че тя ще сътвори толкова беди за столицата.Колкото до БСП те винаги издигат неизбираем кандидат.Очевидно не искат да печелят в София.

141

Анонимен

преди 5 години

Щом една улица като Граф Игнатиев се ремонтира втора година и още не е готова, смятайте че и след 200 години няма да видим Хемус, ако пак ГЕРБ са на власт, понеже 10 години са на власт, а още магистралата е наникъде (пък всеки ден слушаме за магистрали, представяхме, ако не слушахме). Добре, че има често предсрочни избори, та покрай тях да отидат няколко багера да копаят за пред камерите и чат-пат някоя отсечка да се направи. Е, след 1 година асфалта ще се напука, ама от Герб толкова.

140

от марс

преди 5 години

а ние след 2 години сме на юпитер

139

до 154

преди 5 години

Младежката организация на ГЕРБ явно усеща, че ГЕРБ ще бъдат изритани на предстоящите избори, та вече и обижда на "***". Типично за хора, чиито вожд е чел само една книга и тя се казва Винету. Онова, че любимата ми партийка била БСП е смях в залата - аз съм десен избирател, Демократична БЪлгария е моят избор. БСП и ГЕРБ са едни и същи комунисти. Колкото до ремонта на Графа, че продължава вече втора година, а беше обявено, че още миналия септември ще е готов. Нима излъгах, че така се засегна?

138

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 151Щото "герберската кметица" е много лоша, за това софиянци я избират на първи тур с 80% а любимата ви партийка БСП не може да събере и 5% от гласовете на столичани??? Как ще го коментираш, тролчев??? Ххахахахахахахахах! ***!

137

Стабилен пор

преди 5 години

Стабилност на корупцията и "умни" хора с евтини апартаменти.

136

Хубава работа ама

преди 5 години

Да не стане като новия път Асеновград-Пловдив.На прав участък кръгово кръстовище и то три броя.Няма ден без ПТП.Много хора ще дадат фира на този път.

135

Анонимен

преди 5 години

Герберската кметица не може да ремонтира (не да построи) улица Граф Игнатиев вече втора година, вие чакате герберите цяла магистрала да построят насред полето. Те че са нагли в лъжите, особено преди избори ясно. Ама акви са тия тиквички, които им вярват, има ли такива освен калинките, дето са на държавна хранилка и гласуват под строй, че да не им замине мястото.

134

Анонимен

преди 5 години

Цялата пътна мрежа е построена от комунистите през соца затова и още я има, а това дето прави герб е да усвоява и краде пари.За тези пари за магистрали за 10 години , ако бяха дали на чужди компании цяла бг щеше да е в истински магистрали с по 4 платна.Тези кражби ги прикриваме с разход за така наречените магистрали,

133

Анонимен

преди 5 години

А след още две години слагаме табели - ограничение на скоростта 90 км/ч за целия участък, щото магистралата е накъдрена като плисирана пола, и, не дай си Боже, вдигнеш над 100 км/ч и си се утрепал

132

Анонимен

преди 5 години

До 88Цялаа пътна мрежа и всичко, което от 30 години се руши е построено от дай Тодор... БСП каква му е разликата с ББ?....И кво общо има Русия с това, че те управлява тотален олигофр***н от 10 години и пеер***си от 30?... Те на Русия се не отчитат, а на Козяк и Анкара. ОТ 30 ГОДИНИ !!! Я си мечтай за мигранти и Прайда, другото не ти се отдава

131

Анонимен

преди 5 години

Преди избори обещаваме ударно. После както си знаем. ГЕРБ управлява от 10 г, но магистрала Хемус има само малки отсечки и кърпежи за това време.

130

Питащ

преди 5 години

Тоа му коват вече капака, а той още се слага?Ба си наглеца!П.п.Но само КАК обясняваше на папата как сме строили мостовете!Друг е въпроса, че папата имаше в предвид други мостове - в преносния смисъл.Ха-ха, само как изумено го гледаше папата тоа като ги бръщолевеше!После се усети човека, че на тоа му е малко умствения багаж и трябва да му се обяснява по-просто.НО НЕ КАЗА НА ПАПАТА, ЧЕ СЕ СПУКАХА ДА ПРАВЯТ РЕМОНТ НА " готовите " магистрали. И пак ремонт после .. и пак .. и пак, НАЛИ?

129

Анонимен

преди 5 години

Бърза да вземе ударно колкото може да награби, че после в затвора няма цепене, ама от ограбеното все нещо ще остане при Цветелина Бориславова и дъщерите, а и в Испания имотчето.Ееей Винету , знай че идва ден и когато ще си платиш и ще плаща и поколението ти.

128

Анонимен

преди 5 години

*** си верно е и говориш просташки, но ние не сме прости като тебе и такива глупости не минават.Няма бг заводи , няма работеща икономика, образованието е съсипано , всичко е пълна трагедия , а тоя нагъл та нагъл

127

Муравей

преди 5 години

Този тумбак бил построил?!Единственото построено от Комунистите от Герб и ДС е поточна лииния за вземане на кредити и повишаване на Външния Дълг и за захранване на Масонските сметки със тези пари..за самолети , дето няма кой да пилотира, за енергиини проекти,дето да доят постоянно мизерния народ с по-скъп ток.Нормалните народи, такива недорасляци и за портиери няма да ги ползват, *** ДС Ви го тури да Ви ръководи.Обичайте си ги, толко Ви е куха китарата, че сте уникални ***.Заслужавате си!

126

584о48

преди 5 години

Да има магистрали че е може без тях

125

88

преди 5 години

УЖАС! НА РУСКИТЕ *** ИМ БЛОКИРАХА КЛАВИАТУРИТЕ ИЛИ ИМ СЕ ПАРАЛИЗИРАХА ПРЪСТИТЕ ОТ БОЯРИЩНИКА. СТО ПЪТИ ГИ ПИТАМ КОЛКО КМ. МАГИСТРАЛИ ПОСТРОИ БСП И НИКЪФ ОТГОВОР НЯМА!