359

амииии

преди 5 години

До Анонимен 389 Сега ,ч е си чел/а нещата , както " дяволът - Евангелието " , си е твой проблем .

358

амиии

преди 5 години

До Анонимен 381 Не знам , може би нямаме такива познати , които да са заможни И аз искам някой да ми подари едно часовниче - ама да е "Patek Philippe grand complications", или някакво " турбийонче" на същата марка . Подарява ли ми някой - ами не .

357

Анонимен

преди 5 години

ВСИЧКИ ГОЛЕМИ СВЕТОВНИ РЕЛИГИИ НЕ СМЯТАТ ЖЕНАТА ЗА ЧОВЕК.АКО ПРОЧЕТЕТЕ КАКВО Е ПИСАЛ АПОСТОЛ ПАВЕЛ ЗА ЖЕНИТЕ, ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ И ХРИСТИЯНСКАТА ЦЪРКВА ГИ Е СЧИТАЛА ЗА НИЗШИ СЪЩЕСТВА.КАТОЛИЧЕСКАТА ЦЪРКМА ПЪК НАПРАВО СИ Е ХОМОСЕКСУАЛНА, ПОПОВЕТЕ ИМ НЕ СЕ ЖЕНЯТ, ПОВЕЧЕТО СА ПЕДОФИЛИ.ТАКА ЧЕ БЕЗ МНОГО ПРИКАЗКИ ПО АДРЕС НА ПРАВОСЛАВНАТА ЦЪРКВА.

356

Анонимен

преди 5 години

Румито Бъчварова да ли се е вредила да си купи някоя и друга тераса с евтин апартамент?

355

Анонимен

преди 5 години

До 384Майна, тук не става въпрос за мен, а за една безполезна твар, на която се подиграваше цял народ докато си мислеше, че може да бъде министър на вътрешните работи.Ама то е вярно, ЧЕ В ЕДНО ПОЛЕ С КРАТУНИ ЕДНА ТИКВА ПРАВИ НАЙ-ГОЛЯМО ВПЕЧАТЛЕНИЕ.

354

Анонимен

преди 5 години

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ И НЕГОВИТЕ СЪУЧАСТНИЦИ БЯХА ТОЛКОВА СМЕШНИ ДОКАТО ПЪРХАХА ОКОЛО РИМСКИЯ ДЪР,ТАК. 860 000 ЛЕВА, ОТКРАДНАТИ ОТ НАС, ДАДОХА ЗА ТЕЗИ ПЕДОФИЛИ.

353

хммм

преди 5 години

До 353 Ти запознат ли си " папата " с какъв бюджет за самия него разполага . Не говоря за бюджетът на Ватикана - то е ясно че там минават десетки милиарди . Запознат ли си с какви пари разполага " папата" за личното си съществуване , за ежедневирто си . Става дума за милиони , мнооооого милиони в" зелено " за издръжката на един човек само

352

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА ти ? Колко си дорасъл ?????????????

351

Анонимен

преди 5 години

Докараха този отнякъде да разиграва театро по площадите, а сега някаква безполезна придворна на Боко ще учи Църквата ни.НЕ Е ДОРАСЛА ЗА ТАКОВА НЕЩО.

350

Анонимен

преди 5 години

кой пита хората не ми е ясно, и като ти харесва папата стани католик и не вземай отношение там където нито разбираш нито ти е работа

349

Анонимен

преди 5 години

До амиииРолексът му беше подарък ----------------Така ли? Що на мене не ми подари някой бе ?

348

1

преди 5 години

др. бъчварова,щом канона,не е над гражданите,твоя началник ли е над тях.

347

Анонимен

преди 5 години

До :))Кои точно правила, каква институция. Я малко по-сериозно. И в тази "институция" има блудства, ясно. Всеизвестно е, въпреки опитите да се замете под килима. А за времето на соца изобщо няма да говорим. За Великден пропуски с връзки за другарите в църквата, но тебе хванат ли те жална ти майка на теб и на тези около теб. *** такива. Ще ми говориш за институция.

346

още по-странно

преди 5 години

До Анонимен 372 "Каноните " в Църквата са това , което са " законите" в държавата . Първите допринасят за нормалното функциониране на Църквата , а вторите на държавата кое не може да проумееш ?

345

:))

преди 5 години

Порицава и наставлява БПЦ- институция с история и собствени правила от поне над 1000 год.!

344

амиии

преди 5 години

До Анонимен 374 Ролексът му беше подарък

343

Анонимен

преди 5 години

Този противен и отвратителен индивид на снимката най-добре да се скрие.

342

Анонимен

преди 5 години

Марш оттука!

341

Сата НАТО

преди 5 години

Нападките на Бъчварова към БПЦ с нищо не се различават от нападките на руските лиза чи към Папата. Намериха още една възможност да скарат хората и раздухват поредната вражда.

340

Анонимен

преди 5 години

До Василевшуро-баджанашката корумпирана държавна селско-просташка администрация краде от еврофондовете и бюджетатова е наследството от управлението на червените бoклyци. ГЕРБ като дойдоха на власт камуняките ореваха медиите, че щяло да има политическа чистка и Бойко ги остави.Типичен пример е селянката приватизирала Техноимпекс.