94

Василев

преди 5 години

ГЕРБ и Бойко Борисов , вече трябваше да са подали оставка, след скандала с къщичките за гости, защото те загубиха доверието на обикновените хора, тези които ги качиха на власт!!!Отварям интернет и чета, за оставка не се споменава и една дума!!!Не ли е селско-просташка корумпирана крадлива герберската държавна администрация???Агент Манди Шийлдс!ЦРУ!!!

93

Елизабета

преди 5 години

Каква работа имат да коментират Папата, вестници на протестантска държава която не признава никакви папи.

92

Истината

преди 5 години

Нормално да сме най-бедни. Всичко що надигне главица, бива окастряно от косачката на дребни и едри бизнеси на ОПГ ГЕРБ.Предприемчивият българин е вдигнал ръце от тях.Истината.

91

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 91: "Bulgaria, which joined the EU in 2007, is the blocs poorest country, with the lowest average monthly salary, 575 euro (£490) and the smallest average monthly pension of 190 euro (£162)." Това пише вътре в статията. България, присъединена към ЕС 2007, е най-бедната страна на блока, с най-ниската средна заплата(575 евро) и пенсия(190евро).После почва една лакардия:магистрали,западните Балкани,справедливост,магистрли,Балканите,свобода-насловото,точно са ни преценили

90

Анонимен

преди 5 години

Гьобелс ряпа да яде, герб измислят плиткоумни лъжи и ни заливат постоянно. Само че Хитлер поне се е освобождавал от навлезе, а нас сега искат да ни залеят с мигранти.

89

популист

преди 5 години

В суджука е истината.

88

Данъкоплатец

преди 5 години

"Най-бедната държава в ЕС!" Гарантирано от ГЕРБ! Палци горе!

87

Данъкоплатец

преди 5 години

"Най-бедната държава в ЕС!" Гарантирано от ГЕРБ! Палци горе!

86

Анонимен

преди 5 години

Явно герб се опитват да подменят населението. Изгониха хората, развалиха закони и икономика, наложиха рекет, а сега искат да вкарат африканци , за да може олигархията да управлява вечно. Писачи на герб, докато заработват е, ако сте българи , помислете и спрете да спамите.

85

Evangellos Pappas

преди 5 години

Папас Хорхе Бертоли = Франциск, ви се СКАРА ДОСТА ЯВНО НА ВАС БЪЛГУРИТЕ..ОСТАВЕТЕ *** РАДЕВ КАКВО ГОВОРЕШЕ, И ПАПАТА ЧАК СЕ ЗАСМЯ И МУ СТАНА ТЪПО И МЪЧНО КАКЪВ НЕДОЧЕЛ ПРЕЗИДЕНТ ИМАТЕ БЪЛГЪРИТЕ . *** НА РЕШЕТНИКОВ И НА САВЕЦКИЯ ХОДЖА КИРИЛ .ФРАНЦИСК ПАПАС ВИ КАЗА ЯСНО : ВЗИМАЙТЕ БЕЖАНЦИТЕ И ЕМИГРАНТИТЕ В БЪЛГЪРИЯ, ЗАЩОТО ГЪРЦИЯ И ИТАЛИЯ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ВЪРШАТ РАБОТАТА ОТ 2015 Г.НАД 2 МИЛИОНА НАПАДНАХА СВЕЩЕННАТА ЗЕМЯ НА ГЪРЦИЯ , И 2 МИЛИОНА И ПОЛОВИНА СЪЩО В ИТАЛИЯ .ПАПАТА БЕШЕ НА ЛЕСБОС И ХИОС ПРЕЗ 2015 И 2016 , И ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ .

84

Анонимен

преди 5 години

MailonLine?! Треторазряден чалга сайт. Да се чуди човек от къде го изровихте. И вие го използвата за да настройвате хората срещу британците. Защо не изведохте статията на BBC на челно място? Случайно ли е това?!

83

Анонимен

преди 5 години

Дори еретиците католици и сектантите се изсмяха на цирка на Борисов и непознаването на религия и лицемерието

82

Западните Балкани

преди 5 години

Пеевски да ги купи тези! Нищо не споменават за магистралите на Борисов, за Западните Балкани. Не благодарни западняци. Борисов краде само половината, а те нито дума.

81

Анонимен

преди 5 години

До KoДори и във фалшивото заглавие България не се определя като "най-бедната страна", а като "бедна страна"! Разликата е голяма!

80

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се свалят и накажат не само герб, а и назначените богаташи разграбили държавата ни и управляващи партиите . За да се стигне до промяна трябва въпреки броенето на гласовете да е нечестно уредено чрез Цветанов, повече хора да гласуват, за да са трудни манипулациите. Като падне герб трябва да работиме за президентска република , за да се избавиме от този продупчен модел на управление. Президента е мажоритарен избор и персонална отговорност .

79

Анонимен

преди 5 години

Дяволът иска да излекува схизмата и православните да се влеят в неговата църква.Папата се е загрижил за мигрантите останали без дом, работа, доходи след бомбардировките на Запада. Къде беше папата докато НАТО бомбардира две десетилетия Африка и Азия?На кой .... въобще му хрумна да кани дявола у нас!Заведете си децата, педофила да ги благослови.

78

Анонимен

преди 5 години

В Троянския кон на Русия в ЕС.

77

Анонимен

преди 5 години

Гласуваме за ГЕРБ! Няма да се прецакаме!

76

Ko

преди 5 години

Айде преведете заглавието както трябва а не както ви изнася."Папата на визита в най бедната страна от ЕС ,връждебна към мигрантите"

75

пак бсп манипулация!

преди 5 години

такова заглавие в MAIL Online от 5 май няма!