40

дпс-герб

преди 5 години

герп направо ни съсипаха

39

Анонимен

преди 5 години

В България джибутец да вържеш ще скъса каишката и ще избяга.

38

Мухаха

преди 5 години

Дори и вноса на работници от трети страни ще е ЕДНОКРАТЕН процес. Тя нашите защо са избягали. Не е само в ниската заплата а са важни и УСЛОВИЯТА НА ТРУД . Бъзнеса ни е съставен изцяло от алчни селя*ци, мутряци и кредитни милионери перящи парите на един или друг политик . Никой не го е грижа за работника . Гледат да го изцедят до край, после шут в гъ*за и наемат нов . Само че тук балъците се свършиха , та затова гледат вече да внасят от вън такива дето не са им сърбали попарата . До време ще е.

37

До Айше

преди 5 години

Комунистите са ГЕРБ. В ГЕРБ има най много агенти и бивши ченгета от всички партии. Те успяха да съберат най способните да крадът. Агент Буда се е обградил само с най долните предатели от БКП и СиК-аджий.

36

Анонимен

преди 5 години

wow, v luksimburg chakat na opashka daje za stroiteli i kopachi u bulgaria...sichkite iskat stroiteli na ada tepe i mirkovo...u bulgaristan...

35

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Само така : българите вън, внос на марсианци на по 0.5 евро на ден и апартаменти по 2000 квадратния метър.Ердоган , саси българия !!!!!

34

чичо Гошо

преди 5 години

Защо го усуквате по Килифаревски,а не го кажете направо внос на подизпълнители на обществени поръчки?

33

Анонимен

преди 5 години

Да си внесем строители от Индия и Ирак.

32

3 рд лорлд

преди 5 години

Какви трети страни, като в цял Свят ни имат за държава от третия Свят и е управлявана от престъпници и пълна с роми.

31

Анонимен

преди 5 години

Да се оплачат на арменския поп.

30

Ииии

преди 5 години

Развитие на икономика без прираст на заплати, не става. Покупателната способност на българите е много ниска, а тя определя 76% от парите в Бюджета. До като олигарсите не искат да плащат европейски заплати, ще сме си в този застой още 30 години и разликата между богати и бедни ще расте до пълно обезлюдяване и фалит на държавата.

29

братски народи

преди 5 години

Пак ли виетнамци? Таман събориха виетнамските общежития...

28

Айше

преди 5 години

Гласувайте за БСП! Ще върнат строителни войски и запаса и по строежите да работите без пари! Ама първо излизаме от ЕС и НАТО, затваряне границите и стреляме на месо, никой да не избяга от хубавото! Ех, ще настане такъв живот, че само си викам - Дано! И само руски филми и музика, може и северно корейски, от мен да мине.

27

Ф.С.В.

преди 5 години

--Идеята за внос на кадри от Молдова Виетнам и Украйна СЕ ИЗЧЕРПА!! ТЯ ЗВУЧИ КАТО ИЗТЪРКАНА ГРАМОФОННА ПЛОЧА НА ГРАМОФОН ПРОИЗВЕДЕН В "ХУБАВИТЕ" РАННИ ВРЕМЕНА НА ДЕМОКРАЦИЯТА СЪС СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ РАБОТНИЦИ ЧАКАЩИ НА УЛИЦАТА !!пс.(това време никога няма да се върне !! -а вашият плач за работници може само да ни радва- малко отмъщение-- но сладко)

26

Анонимен

преди 5 години

не плащаха навремето гавриха се с работниците плати ти 30%- 50% другите ги няма а за германия половината от предприемачите са араби свероафриканци южно азиятци турци от *** югота а познайте дали заплащат обещаната заплата.немците ни мразят заради втората световна как е в уса и канада не знам но европа е го.........o

25

анонимен

преди 5 години

ми интересно кои трети страни когато даже и авганистанците не желаят да работят нук и бягат по Европа

24

Анонимен

преди 5 години

Вика се немска строителна фирма съвршва се работата и българските работници в немската строителна фирма получават заплати. Тези като нямат работници или не плащат или са некадърни и затуй и не могат да си намерят рaботници и такваз и ще я свършат. Гледайте на Фънда ремонтите и смятайте туй са най качествените БГ фирми.

23

Анонимен

преди 5 години

Предложение: строителите да се изнесат в трети срани.

22

Анонимен

преди 5 години

И какво ще строят. Сигурно паметници ,пирамиди за фараоните.И за какво. За кого. За кадрите от БКП само бюстове.То хората скоро изчезват. Къщи ще има много.

21

Анонимен

преди 5 години

нямало камериерки и строители? ами от 7 милиона население, 2 са пенсионери, 1 са деца и 1 милион работят чантаджии в администрация. 1 милион индийци и 2 милиона реално работещи. в градче като поморие с 20 хил. жители, изведнъж се строят жилища за 500.000 души и ресторанти за 200.000. откъде, аджеба, да се вземат работници за там? не е само до смешните заплати, а липсата на мозък и планиране. ако на 1 човек се пада средно по един ресторант, колко души очакваш да ти влязат в ресторанта?