96

АРЕ ФАК ОФ

преди 5 години

Еми вече не сме всички равни, както при комуната... Който е некадърник и не си вдига д-то да прави нещо ще гладува много ясно, който е интелигентен и работен ще прияжда и ще си купува разни джунджурии... Капетализма е за успешните и умните, комунизма за некадърните и слабоумните... За това са бутнали монархията некадърниците и за тях да има да не стоят гладни....

95

Анонимен

преди 5 години

Колкото един човек е по необразован да не кажа *** , толкова по големи претенции има за заплащане и коли и къщи и и и .

94

Ко? Не!

преди 5 години

Я пак ?! Точно пък в Холандия, забавени заплати ли?! Наранен работник без медицинска застраховка ли?! Аре тия неща да ги разказвате из махалите на един точно определен етнос! 100% нещо са крали "българите", ама тия от по ваксаните!

93

баба мара

преди 5 години

другарят долл от енп какво казва по въпроса нали целта ни е да вкараме повечедепутати в енп

92

Анонимен

преди 5 години

"Тая статия ми е много странна." Фактите не са странни, а срамни. Нали не мислите, че "схемите" и корупцията сме измислили ние, българите?След 89 година със стъпки тихи настъпва и там дивия капитализъм. Ерозира системата за контрол, нараства експлоатацията, орязват се трудови права, доходите спадат. Беше лесно преди 89 г. - правеха отстъпки и придаваха зорлем на капитализма човешки вид. Защо във Франция сега се бунтуват? И не само във Франция?

91

До 98

преди 5 години

За Шенгенската зона да си чувал?

90

Берлин

преди 5 години

А на мене пък всеки месец ми хартисват едни 1800 евро. :)

89

Анонимен

преди 5 години

Какъв предател бе, тъпaнap? Не знаеш ли че вече България е нормална държава и всеки може сам да прецени къде иска да живее и работи и българинът вече се придвижва свободно.

88

Анонимен

преди 5 години

Такава е съдбата на предателя..

87

Анонимен

преди 5 години

гладория щото посредника българин, им взима парите!

86

Анонимен

преди 5 години

Мирише ми на корупция. Тая фирма, холандската, си плаща на някого от инстанциите, за да си затварят очите и да ги оставят на спокойствие да експлоатират труда на емигрантите. Така извозват и работниците през границата с Белгия. На границата Холандия- Белгия никой ли не обръща внимание какви хора возят, защо, откъде за къде, че те могат и терористи да си извозват от точка А до точка Б и обратно.

85

Некакъв

преди 5 години

100% измамниците са българи. За Германия, Холандия, Белгия... 8-9 Евро на час са нищо, затова хората си плащат до цент. Никой не рискува да плати 70000-80000 Евро глоба. От 5 години съм в Германия и съм видял какво ли не. Тук хората имат страх от закона, защото глобите са много много високи.

84

Българи юнаци

преди 5 години

Всяка вечер на чашка ракия се тупаме в гърдите и разпалено разказваме как сме най-умни ,можещи и знаещи, а в същото време сме на дъното май излиза ,че сме най-прости. Шуробаджанащината, наще хора ,далаверата,крадене от работа и работно време, тарикатлъка и т.н. т.н. все неща насадени от "светлия" комунизъм погледнете бай Тошо и сина му Винету това са хора ,които не могат да кажат един изречение без поне 3 грешки.

83

Анонимен

преди 5 години

Тая статия ми е много странна. Звучи ми като фейк нюз. 1. В Западна Европа дори един месец да забавят заплата, от всякакви институции ще им скочат и направо ще ги закрият. 2. Особено ако има нараняване на работното място работникът ще вземе такова обезщетение с фирмстс 3. Има институции които се самосезират и борят с експлоатацията на работниците, особено чужденци. 4. Всеки полицай би помогнал веднага, като ще осигурят и преводач и най вече 5. Тия защо стоят дори една седмица при такива условия

82

Анонимен

преди 5 години

Тая фирма експлоатира системно труда на емигранти- българи, испанци, вероятно е имало преди това румънци, украинци, руснаци, по пътя на логиката се досещаме от кои държави ходят на гурбет в ЕС. Даве си имат схема за изхвърляне на работници зад граница. Ако това е масова практика в тая фирма, защо държавните институции не са се задействали досега?

81

Анонимен

преди 5 години

Тия в *** не могат да се реализират, тръгнали в Холандия...

80

European

преди 5 години

До ТрайоKoi za kakvoto uchil Baicho-Traicho. Edni mizeruvat, drugi piruvat. Bez obrazovanie I ezik nqvsqkade shte si baraba I shte rabotish za minimuma, no nqma kak do go obqsnish na chovek s IQ pod tova na ***.

79

Анонимен

преди 5 години

До СтратегОтварянето на границата беше нужно на управляващите от всяка една партия, няма значение БСП, ГЕРБ, Царя, ДПС или Костов. Разсипаха заводите, фабриките, цялата индустрия, последва масова безработица, пазарът на труда не можеше да осигури никаква заетост на тези безработни хора. И сега няма работа за всички безработни. Бизнесът в Бг не се нуждае от кадри, освен сезонните сектори.

78

До svedust

преди 5 години

Фирмата работодател Prisma Worx е реалният посредник, който е подписал договор с въпросната госпожа. Те имат уебсайт и всеки може директно да се свърже с тях и да се наеме. Те не са работодатели, те набират работници за работодателите!Тук не е ясно какъв договор са сключили с Евелина Антонова, защо се прави това - сигурно защото някои работници не могат да ползват компютър и четат английски и там се размазват нещата: има ли Prisma Worx директен договор с работника? Не е ясно...

77

Анонимен

преди 5 години

Дайте едта снимка на тия измамените де! Аааа не може, щото ще се види какви "българи" са. И да , у нас няма как да гладуват. Има десетки видове помощи за тях, ако не стигат винаги може да откраднат нещо. Това е позволено за тях