43

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 42Това е вярно само 20%! Съвременните англичани са много земни и натурални - повечето. Има хиляди примери за кадри от работническата класа станали милионери и прескочили класовите предубеждения. Потърсете ги в Гугъл. А българските простаци си остават еснафи но до няколко години тъй като английската система ги побийва през задниците и те неминуемо еволюират. Това обаче не се случва в България и за това българина е тесногръд и умствено изостанал.

42

Анонимен

преди 5 години

В Британия не е имало революции. Работническата класа не е извоювала правата си.

41

Анонимен

преди 5 години

от 45Живеят си много добре, без да си броят стотинките. Да му мислят българите в България защото те са от зле та още по зле. Колкото и да залъгвате българите да не б;егат няма как да прикриете тежката масова действителност в България.

40

Анонимен

преди 5 години

Статията е доста залъгваща. Семейство получава family tax credit и working tax credit, към 200 паунда на седмица Майката щом не работи получава employment and support allowance и 45% housing benefit, плащат и наема от общината, в зависимост от това каква заплата получава бащата който работи в склад. Наемът на общинското жилище, 3-стаен апартамент, е около 400 паунда на месец средно. Безплатно здравеопазване, зъболекар и може би бащата получава London Living allowance за транспор, лукс спрямо БГ

39

Анонимен

преди 5 години

В Англия е така от векове - има си класи и е много трудно ако се родиш работническа класа да се издигнеш нагоре. Децата на предприемачите и аристокрацията учат в други училища, придобиват съвсем други навици в ранна възраст, докато плебейчетата простеят играейки или гледайки мач.

38

G

преди 5 години

Проблемът са многото маймуни на клона

37

истината

преди 5 години

Шиниъд Кларксън е на 36 години. Тя никога не е работила.Майка е на две деца. Издържа се от помощи, каквито получава вече 20 години.Мис Кларксън получава 1 200 паунда на месец от държавата.Дъщеря й е бременна в 6-ия месец, а тя е щастлива от този факт, защото когато детето се роди, те ще получават още 400 паунда на месец. Освен това социалните ще дадат на дъщеря й собствен апартамент с две спални.

36

Анонимен

преди 5 години

Някой питаше какви са цифрите: наем на 2 часа от центъра в стая 12 кв, с още 5-6 в апартамента - 600 паунда, карта транспорт за месец - 120 паунда, храна - 300 паунда, други (цигари, бира, дрехи, друго) - 200 паунда ако пушиш, 100 ако не. Заплатата минимална е 8 паунда на час, 90 процента от българите взимаме 9-10 или минимална. И те така.

35

Анонимен

преди 5 години

Тая ако не пуши ще спести поне 200 паунда на месец. Ако спре и да пие, ще има за децата. Ама ъкъл немски в кратуна.

34

Анонимен

преди 5 години

Англия, шотландия , цялата скандинавия са толкова деградирали и пропаднали, че посмъртно кракът ми няма да стъпи там. Само Германия- Швейцария

33

До anansar 34

преди 5 години

Не се имай за нещо повече,и не ми говори колко много обичаш България заради апартамента си

32

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Абе, вярно ли е, че Обединителят на Западните балкани не са го поканили на срещата между Меркел и Макарон, на която са поканени 6-има лидери от региона ?!Май на наш Бойко вече му духнаха под опашката господарите му... Бита карта е !

31

Анонимен

преди 5 години

до анансар,още малко приятелю, твоята психика е робска. Ако не си чел история ще ти разкажа съвсем малко: навремето в Римската империя когато един роб бива удостоен с гражданство, той автоматично става най-големия враг на робите. Довчерашния роб днес мрази робите в червата си. Та твоето е същото, приятелю, видя малко паунди в джеба и веднага стана по-голям англичанин от англичаните.

30

Анонимен

преди 5 години

до анансар,прочетох и другия ти пост приятелю, няма нищо общо с действителността. Никой не взима по 800 паунда ето така просто щото не работи, а че на Острова англичаните се държат като нашите норвежци е обществена тайна- правят деца за да се издържат от детски. А тази твоя омраза към българите е чисто и просто комплекси и простащина.

29

Анонимен

преди 5 години

до анансар, 600 лева вече никой не взима преятелю, а щом толкова мразиш българите значи си дълбоко комплексиран и с чувство за малоценност. При тези обстоятелства няма шанс да се интегрираш където и да било.

28

До anansar

преди 5 години

И кво, голяма си я свършил като си заминал за Англия.. Имал жилище под наем.. хахах!!..И що си мислиш че българите не пътуват по Европа и света?!!..Пази боже сляпо да прогледа...

27

Анонимен

преди 5 години

Лондон е много богат, но много много скъп. Там е най-голямата перачница на пари и се скатават над 50 милиардера, всички от които със съмнителна репутация. Покрай прането на пари и мръсни сделки има хиляди, да не кажем десетки хиляди милионери там, повечето от които живеят в някоолко квартала из центъра. Всичко оттам нататъка е работещи бедни, чийто доходи заминават за наем, метро и храна.

26

anansar

преди 5 години

До Анонимен 21Да, бедно, мизерно и глуповато човече, което пише коментари по плявкаджийските сайтове за едни нещастни 600 лева нетна заплата.Преди години си събрах чукалата и заминах за Англия. Първо бачках мизерна работа, после завърших местен колеж. Сега живея на 60 километра от Лондон и се справям. Интегриран съм в местната общност, имам хубаво жилище под наем тук и апартамент в България, пътувам много из Европа и по света.А ти? Мизерстваш и славословиш ГЕРБ или БСП и техните ***?

25

Циник до 30

преди 5 години

Аз я пия ...кефи ме...а и съм фен на Байерн - най яката немска провинция:-)

24

MaйMyнaтa

преди 5 години

Според загланието, Лондон е богат??! Или това е анти реклама, като за последно?!