95

Вътко

преди 5 години

Как точно Бойко ни е пак виновен. Човек агонизира пред болница, никой от персонала не помага, тук не става дума нито за средства нито за ГЕРБ и БСП. Става дума, че май има защо да ги бият, така наречените лекари.

94

Mister Cro

преди 5 години

Юрнете се пак да гласувате като овце на следващите избори, позволете за пиреден път да ви рязтягат лакърдии за комунисти и антикомунисти....и така 30 години...Народа трябва да предизвика политическа криза като на следващите избори отидат да гласуват 5-6 процента от избирателите! Това ще бъде звучен шамар за целия политически мутроелит! Но едва ли това ще се случи.... Тая *** е за закриване!

93

До97

преди 5 години

Ти смяташ ли че ако тия печалбари им осигурят не 8% от БВП а да речем 20% от БВП за здравеопазване нещо ще се променили към по добро?Нееееее!

92

Идеалист

преди 5 години

Толкова ли нямаше един милостив човек от персонала на тази болница? Болният по закон, 30 след изписването при влошаване на състоянието може да се върне в същата болница за продължаване на лечението. Никога няма сигурност кога, човек може да получи инфаркт на сърцето. Даже няколко часа след ангиопластика на коронарна артерия тромбозата може да се повтори. Иначе във всяка епикриза пише: " Изписва се без медицински риск за здравето на пациента" Ако това не написано НЗОК глобява.

91

Анонимен

преди 5 години

ДА има лекари ***, но Защо бе хора? Айде да помислим:Бойко Борисов от 11 години осигурява на лекарите в България 300-400 Евро месечна заплата.Кадърните лекари, млади които искат семейство и нормален живот отиват в Западна Европа където им плащат реалните пари които заслужават.После трябва да се сърдим на мизеруващите лекари дето е цяло чудо, че изобщо ги има останали.НО няма да се сърдим на политиците живеещи през това време в лукс... сараи, яхти, апартаментгейт и т.н.

90

кръпел

преди 5 години

До Тръбадай боже и ти да паднеш някъде така и да те прескачат колегите ти ...

89

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се научим да умираме нормално и да даваме последна грижа на умиращ нормално...

88

кумицата

преди 5 години

До Тръба Ти си психясал окончателно! Бягай на лекар! Пък дано не те зарежат паднал до левия тротоар пред болницата!

87

Анонимен

преди 5 години

Да си представим че утре "одерат " лекуващият лекар и началника на отделението където е "излекуван" дядото и му е издадена епикриза Здрав,познайте какъв вой ще наддаде лекарското съсловие!

86

bolbov

преди 5 години

Ако имаше диктатура на пролетариата ако имаше червена сталинска държава това нямаше да се случи По Никакъв начин.

85

Минувач

преди 5 години

Присъствах на част от случаят. Човекът го болеше много, превиваше се като куче и се беше свил в самият ъгъл на левият тротоар. По-възрастният от двамата придружители ( явно племеникът) го караше да става и да си ходят , но човекът казваше : не мога, не мога. Той наистина не можеше да се изправи от болка !! По-младият ( явно Стоян ) сновеше напред - назад разтревожен, и казваше: как ще го взимаш така, той не може да ходи и търсеше помощ. Отвратително беше. Човекът го болеше много и никой нищо не

84

Анонимен

преди 5 години

На лекар отивам с направление. Още от вратата лекаря не ме е погледнал дори и ми казва: Ти ще дойдеш долу в кабинета ми не тука. Има една дума за огромна част от българските лекари и тя е ЛИЦЕМЕРИ!!!

83

Владимир Путин

преди 5 години

Сложи ми плюсче, ако искаш да пусна термоядрена ракета сармат в България и няколко атомни торпеда посейдон

82

179

преди 5 години

Могли са да му помогнат. Това е жестоко и то пред лечебно заведение. Нямам думи. Бог да го прости :(

81

Анонимен

преди 5 години

А иначе правят протести за по- високи заплати. Да видят паднал човек на пътя, ще го прескочат и продължат, все едно нищо не се е случило.

80

Анонимен

преди 5 години

Баба ми влиза в болница няколко пъти и резултата е заразена с хепатит освен ако не е правила секс на 86години жалка работа.

79

Анонимен

преди 5 години

аааА Не е проста тръба. Този е фагот.

78

кръпел

преди 5 години

До Тръба ей /цензура / , твоята заплата идва от всички здравно осигурени и ти си длъжен да им окажеш помощ /щом работиш в държавна болница / ...и аз не умирам от желание да плащам вноски и да ви давам и пари на ръка ... Ако се чувстваш недооценен капацитет отивай в частна болница или чужбина

77

ШибиРиби

преди 5 години

От пътища до болници само трупове. Турци не са утрепали толкова българи колкото самите българи. Безотговорно племе. И не обвинявайте партиите а си вижте грозните мутри в огледалото

76

Анонимен

преди 5 години

Бг е един от кръговете на Ада!Ние сме грешниците!А, Власта са рогатите които ни въртят на шиша!Но, има и късметлии които успяват да се измъкнат от Пъкала - Бг!!!!