199

ВЕСЕЛЯКА

преди 5 години

Това нахално крадливо момченце от Хасково добре си напълни депутатската гнусна гушичка и сега когато стана много горещо избяга,за да не му задават неудобни въпроси в следствието

198

интереснооо

преди 5 години

А психо и нарко-тестове за политици кога,а тест за корумпираност кога!?Ангелакова лоша,а Делянчо Добрев бил добър ,абе май някой яко го бие *** зофренията или просто стана пореден платен агент на Цв!?

197

God

преди 5 години

Този *** Валери продължава да се прави на ударен. Никой не иска бедни политици, а честни (или поне без очевадни злоупотреби с власт). Разследваните политици са обвинени в корупция и злоупотреба с власт, а не в притежание на имоти. Докато такива като него са в политиката, тя ще е болшевишка и просташка.

196

Анонимен

преди 5 години

Краино време е,за кандидатите за НС-то да се въведат психотестове,за да не се получават неудобни моменти там.Ако има такива и за всички кандидати за държавната софра,България ще е една нормална държава,защото санитарите от Карлуково ще ги прибират своевремено,а не когато стане много късно.

195

Анонимен

преди 5 години

"Симеонов обвини Бойко Борисов, че масово приема оставки."Каза палячото, който не искаше да си подава оставката след като обиди народа си.

194

Анонимен

преди 5 години

Докато не направите мажоритарна система в която поне 50% от декутатите да са незвисими и необвързани с която и да било партия заслужавате да бъдете разследвани и съдени да дупка г-н Симеонов... ако ще в следствие на което самите вие да се превърнете в клошари!

193

Георги

преди 5 години

Г-н Симеонов те всички като влизат в парламента са бездомници и клошари,но важното да излизат такива,а не маникени.

192

АБВ

преди 5 години

До изнервен 185Успокой се, че ще вземеш да получиш я инфаркт, я инсулт и ще се затриеш! Тук хората се възмущават на наглеците, които използвайки факта, че са назначени от народа за да работят за подобряване на животът му, подобряват единствено собствения си живот.

191

Първенец

преди 5 години

Крадци ни управляват. Ама този черен ром, Валерката е най-крадливият. Нагушка се с милиони от строителството на оградата на границата.

190

Анонимен

преди 5 години

Симеонов Президент !

189

Ами не

преди 5 години

Ще влезнат скромни писарушки, които до преди това са били на скромни но престижни длъжности. От сега ги издирват по университети и подобни места. Проблемът е, че с такива няма да прокопса БГто защото нямат управленски капацитет. Академичните кадри по принцип са много слаби мениджъри, но каквото такова

188

АНТИ до неразбралите

преди 5 години

На истински богатите тук, жените им не работят.Не се чудете, че изминават по 100+ километра,само за да си направят нова прическа.

187

чарли

преди 5 години

Подаваш оставка и пито платено,спират да те търсят за кражба.Така реше при социализма "др............,преминава на друга работа.

186

Аз

преди 5 години

до изнервен:Ти да мълчиш.Като си му приятел ,това не го прави невинен.

185

Анонимен

преди 5 години

А Г-н Симеонов не се ли е замислял, че всичко се върти и някой ден може да се озове под мостовете на Перишката река!

184

Анонимен

преди 5 години

бездомниците и клошарите са ваше дело .... единствения резултат от вашата работа

183

До изнервения

преди 5 години

Леко, пий си хапчетата. Да не вдигнеш кръвно като Биби. Явно не си запознат с термините власт, влияние, корупция. Майка му на Димян от къде е намерила купища пари за апртаменти - офшорните пари на Дилянчо. Доста си ***!

182

Анонимен

преди 5 години

По-добре бездомници и клошари, отколкото крадци.

181

АБВ

преди 5 години

Хора. гласувайте за нови лица! Тези загубиха чувството за мярка.

180

Анонимен

преди 5 години

В Гърция, страна разчитаща на 90% държавен приход от перо туризъм няма министерство на туризма! За какво в най-бедната страна на ЕС има такава раздута номенклатура! Не това искаха хората в зората на прехода излизайки на улиците!