62

Анонимен

преди 5 години

До О С Т А В К А !!!И като дойде твоята работодателка *** бесепарска, колко ще стане тока?Ще ми отговориш ли?

61

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен47що приказваш австрийски глупости?Колко ти струва австрийския ток ако смея да попитам?Ти най-вероятно си на наем и токът ти влиза в наема.Качва ти се наемът, затова не забелязваш поскъпването на тока.търся "electric power price austria" и ми връща 19.66 евроцента.Това грубо е равно на 38ст/киловатчас.За сравнение - токът на ЧЕЗ е 22ст/киловатчас.

60

До 52 Гледна точка

преди 5 години

Аааааа ха ха хааааххх! Един изтрещял софийски мозък ! Русия била виновна, че НЕК ще вдига тока в България ! Абе ти защо не отидеш на преглед при психиатър.

59

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

Не с 20%, а с 1 стотинка, ако го вдигнете си отивате.

58

112

преди 5 години

До 51209Ама не 20%, а 100%, нали!

57

51209

преди 5 години

Аз пък искам да се разкарате.

56

Гледна точка

преди 5 години

Има вече много домакинства които са енерго-независими (дори в моето градче), чрез соларни панели!Най - чистата енергия!

55

Анонимен

преди 5 години

До Скептикамерикански централи, но собственост на руснаци. Благодарим ви братушки, че продължавате неуморно да ни крадете!

54

Анонимен

преди 5 години

Заслужавате си съдбата Бойкото Ви Ви оправи.Всеки си заслужава съдбата! Ти например ще летиш към рая!

53

Анонимен

преди 5 години

Вдигнат с 50лв мрз и почват всички поскъпвания.Но иначе инфлация няма,цената на роялите не се качва

52

Анонимен

преди 5 години

При това потребление и с това поскъпване в "производителите" ще влязат едни нови 45-50 милиона лева и в държавата в вид на ДДС едни 9-10 милиона лева годишно.Нататък колко ще поскъпне всичко всеки един ще го осети по собственият си джоб. Ха да ни е честито!

51

Блеещо стадо

преди 5 години

Заслужавате си съдбата Бойкото Ви Ви оправи.Национализация на електроразпределителните бандитски дружества и цената на тока ще си дойде на мястото.Вашия капитълизъм усилено води към комунизъм!Ако продължите комунизма е неизбежен.

50

Анонимен

преди 5 години

Призовавам българския народ, масово да НЕ гласува и да не се поддава на лъжи и манипулации, че така гласът му отивал там или там. Нека ги оставим с по 10% в предсмъртна агония, докато не се изчезнат завинаги от лицето на земята! Само така може да се прекъсне порочния кръг, наречен "стани - да седна", с който ни баламосват вече 30г.!!!

49

Гледна точка

преди 5 години

За да решим генерално проблема с тока за бита, би било добре правителство да се намеси, при изграждането на автономно електроснабдяване, като вземе 20%-но участие в изграждането на фото-волтаични колектори на всеки блок. Така или иначе това пространство не се използва и би било добре.Има само първоначална инвестиция, която се изплаща (вместо на НЕК ще плащаме там) за пет до десет години в зависимост от колекторите. Но после ще имаме напълно безплатен ток.

48

Гледна точка

преди 5 години

Какво ми слагате минуси "отворете" един брокер и вижте цената как "галопира" нагоре! Или и това е ви е трудно?

47

гледна запетайка

преди 5 години

Нали Теменушка ще сключва договор за строеж на газопровод със Саудитска арабия.Ще печелим газ от танца със саби.Сърдете се на чичо Тръмп,че не ни кара шистов газ през океана на занижена цена-като за приятели.

46

Анонимен

преди 5 години

Вдигането на тока води до вдигане на храна ,услуги и т.н ето така се прави растеж от 3% при липсваща икономика, а накрая на годината ще се преразпределят едни излишъци.Толкова познато,толкова известно, дрането продължава, а ние блеем ли блеем.

45

Анонимен

преди 5 години

нямам против,но с колкото вдигнат тока ,с толкова да вдигнат и заплатите,този ток нали трябва да се плаща от някъде

44

Гледна точка

преди 5 години

Русия с политиката си спрямо Венецуела, искиствено повишава цената на енерго-носителите и ако до преди една година суров петрол се е търгувал на 108 лв. за барел, то той сега се тъгува на 120лв. за барел. Това неминуемо се отразява на всички енерго-производители.ТАКА ЧЕ СЪРДЕТЕ СЕ НА "БРАТСКА" РУСИЯ!!

43

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се избива парата за студения резерв в ТЕЦ Варна харизан на Доган