22

ПРОДАЛИ СА НА..

преди 5 години

Измежду другото в Гърция е имало по -силно съпротивително движение отколкото в Б-я тоест партизаните са били по-партизани от нашите ,но след войната там няма руски войски който да подпомогнат един референдум като нашия и да спечелят гръцките комунисти --- та затова кога има войници от чужда държава винаги на референдума резултатите са фалшиви... т.е не си мислете ,че тук БКП щеше да спечели без терора който беше гарантиран от съветската армия ,която уж само наблюдавала и не се месела..

21

Анонимен

преди 5 години

Бебежката е писана от Чърчил! И сам си признава, че е "коравосърдечно" и "грубо" така да се решават съдбите на милиони хора. Сталин просто се е съгласил и му е сипал още едно.

20

Анонимен

преди 5 години

Кажете са споразумението "Суджука-Ердоган" и кога ще ни слагат по една чалм.а и по един фес и ще ни правят чалм.и?

19

до14

преди 5 години

Концлагери имаше по време на на комунизъма -Белене,Слънчев ден,Скравена,Ножарево.Интелигенцията и всичко несъгласно с азиатския комунизъм беше избито...Затова сега остана калпав народ наследник на комунисти,послушковци и страхливци..

18

БГ

преди 5 години

Eй заради тия ''симпатяги'' сме на това дередже вече 75 години.А къде е Гърция в листчето? Няма я!Няма комунисти,няма проблем!

17

Анонимен

преди 5 години

Това което българската историография не си признава, е че всъщност спора е за Румъния и Гърция! Тогава Бантускотия е също толкова незначителна, колкото е и днес, и от нея никой не се интересува! Точните думи на Чърчил са: "Вземете и България", със същата пренебрежителност, с която аз казвам на жена си: "Ако искаш купи и сладолед"!

16

Анонимен

преди 5 години

Това със синьото определено го е писал Сталин. Когато са си делели Полша, при подписа на картата натискът и замахът му надхвърляли половин метър. 75:25 не е никак зле между другото.

15

Анонимен

преди 5 години

И в ГЕРБ е така - 75 процента от кражбите са за Бойко, 25 процента за Цветанов.

14

Анонимен

преди 5 години

И какво е виновен Сталин? Като му дават ще взима.

13

Анонимен

преди 5 години

По скоро съм склонен да вярвам,че упадъка на държавата е след 90 та.Вече 30 години няма читав управник.Русия ли е виновна,че ни управляват само крадци и несретници.Още Тодор Живков е канил Хелмут Кол на Кормисош да стрелят мечки и да приемат България в ЕС 85 година.Но наследниците на шумкарите не дават.Трябва лустрация на всеки един мандраджийски наследник

12

Nightborn

преди 5 години

До анонимен8 А, тя германия цъфнала та вързала сега. Ходил ли си скоро там ,да видиш какво нещо е халифат насред европа ?

11

до 8

преди 5 години

Искаш да се вредиш за някой надзирател в концлагер ли? Или ти хлопа нещо?

10

Анонимен

преди 5 години

Добре ни освободиха "братушките" мани мани

9

Жо

преди 5 години

ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ 1939 г. Фашистка Германия и СССР нападат Полша от Запад и Изток.Започва изпълнението на Общия план между двете държави за подялба на Европа. Фашисти и комунисти подписвет на 28 септември 1939 г. "Договор за ДРУЖБА" в град Брест. Спретват си и общ военен парад, на който рамо до рамо маршируват фашисти и комунисти. След това Сталин напада Литва, Латвия, Естония и Финландия, а Хитлер напада Белгия, Холандия, Франция.Това е историческата ИСТИНА за окупаторите Европа през св. в.

8

ПРОДАЛИ СА НА..

преди 5 години

без да ни питат--- след това здрава чистка тип кримски референдум всички изведнъж ставаме от БКП и хоп 50 г съветска демокрация,който не е съгласен с нея пада от терасата или по лагерите там Гогов ,Газдов и не знам си кой с кола и хайде на прасетата....За това нито един бивш член на БКП не трябваше сега да е в управлението нарича се / лустрация/ или комсомолски секретар--- а то в момента горе няма ни един който да не е бивша номеклатура или поне дете на висш бивш партиен функционер....

7

1234

преди 5 години

При 75 на 25 България 9 млн и 24 страна по развитие, сега при 10 на 90 за евреите, 6 млн от които 4.5 българи, извън топ 100.... Всекинда си прави извода кой е врагът в нашето легло....

6

Анонимен

преди 5 години

Най добре би било ,за България да победи Германия,но уви..45години съветска окупация и30години червено -олигархично управление...И орязана България...

5

Анонимен

преди 5 години

Хе, хе, английското пиянде като че собствени територии е раздавало!

4

ДС

преди 5 години

Да бъдем честни не е толкова проблема по време на комунизма. ПРОБЛЕМА за БЪЛГАРИЯ дойде след 1988 - когато всичко се раздаде на наши и ваши. Просто ЦРУ дойде и каза сега ще ви попилеем за да видите, че комунизма е ЗЛО.

3

svetlio

преди 5 години

Че те и сега на такива бележници ни подхвърлят!Тефтерчетата не са свършили!