21

Анонимен

преди 5 години

Първо, тая изобщо не е известна в САЩ. Второ, на пульо мача беше с рекордно нисък интерес. Трето, това е евтин рекламен трик и на двамата, подозирам са се разбрали предварително за целувката. Четвърто, кифлата изпързаля тиквеника и сега се почнаха едни взаимни низки изпълнения и от двете страни.

20

Покъртителна е

преди 5 години

глупоста на Българина !!!От доста време в САЩ върви процес срещу Джо Биден (вайс президент беше на нег_рото)за това че целунал пред камерите *** Лонгория !нямате представа до къде е стигнала толерастията в САЩ и особенно в Мексифорния !този дроб - Пулев, ще го вкарат в затвора и гащите даже ще му вземат ....а вие още си мислите че това е някакъв майтап ... НЕ Е МАЙТАП в САЩ толерастията вече е станала АБСУРДНА !!!

19

Анонимен

преди 5 години

Тия са един за друг, много си отиват, приличат си, еднакви с у р а т и и конски зъби. Дано се преоткрият.

18

Со керез, Пулев?

преди 5 години

Спрете се, бе! Пуле, що не цуна Дину по устата преди или след мача, както направи Тайсън Фюри с онзи нещастен албанец. Само си си виновен.

17

Анонимен

преди 5 години

А преди време се пишеше и ТРАКИЕЦ и постоянно бучеше пак с неговите главни букви, че "те тракийците били коренното население тук и били чeрни и къдрави".Явно човекът има някакви проблеми с личността и самоопределянето. Иска да е някакъв фактор в очите на хората, иска да е значим, разпознаваем, да е "голямата работа", да е "знаещия" и... едва ли не хората да му се покланят, защото бил муpгав. Е... Не знам кво да кажа повече...

16

Додо

преди 5 години

Пулев се опитваше да си създаде имиджа на Българин- патриот и родолюбец, а такъв не би интимничил с представителка на Монголоидната раса.

15

Анонимен

преди 5 години

Тази ще каже, че тоя след целувката я е преследвал цяла вечер с една камера и и е предлагал секс за пари в тоалетните.

14

Анонимен

преди 5 години

BROWN POWER MEXICO, ти нали до преди няколко месеца се пишеше будист бе, какво стана? Ахахахаха... Избираш си от кои да бъдеш ли? И се колебаеш?

13

Анонимен

преди 5 години

"Пулев да заляга над тренировките защото се видя колко струва при игра с един малко по-сериозен противник."Румънчето беше абсолютно предсказуем боксьор. 70% от атаките му бяха... Ляв, ляв, десен... Или ляв, ляв, ляв, десен. И от време на време нещо друго. Пълна скука. Това, че е има някаква издръжливост, не значи, че е по-сериозен противник. Пък и той издъхна. Виж Поветкин какво прави. Даже и той е скука. Виж Джошуа тогава.

12

Анонимен

преди 5 години

Бай *** в Америката.За съжаление Алеко Константинов е актуален и днес.

11

Анонимен

преди 5 години

Тоя как може да целуне туй кривогледото и зъбатото, след съдията да мине и през психиатъра да го освиделстват.

10

Анонимен

преди 5 години

Според мен го направи по сценарий,, сега заради това не слиза от всякакви фейк новини, че и забравената му приятелка има фронт за изяви. Реклама за която се плаща, но пък ефективна явно. На кого по дяволите му пука за тоя селски Бек.

9

Протестирам!

преди 5 години

Да се забрани със закон всяко предизвикателно облекло, маниери и поведение от страна на жените на публични места и по телевизиите! Погледнете водещите на предаванията как ги обличат.Преди имаше изискване, облеклото да е строго, без голи рамене, къси поли и дълбоки деколтета.В момента това изискване е пренебрегнато и собствениците и директорите на телевизиите разчитат повече на провокативния вид на водещите, отколкото на компетентността и ерудицията им.Само Бареков се осмели да направи забележка

8

Анонимен

преди 5 години

Кубрат намекна, че нещо е правено и в тоалетната. Ако извади клипче и оттам...

7

Анонимен

преди 5 години

Игрите на глада. Ако е пиар да им струва скъпо

6

Анонимен

преди 5 години

Стига с тая Суши, бе?Пулев да заляга над тренировките защото се видя колко струва при игра с един малко по-сериозен противник. В тежка категория има поне 10 боксьора, които ще го нокаутират. Първо, да срещне Ортиз, Паркър, Джипси Барона и тогава да мисли за сушита.

5

Рамбо

преди 5 години

Да се вземат младите щом се обичат.Ще му народи боксьорчета с дръпнати очички.

4

Анонимен

преди 5 години

Ако сънувате, че ви целува боксьор - на пари е!

3

Анонимен

преди 5 години

Хахаха абе от цялата тълпа там що баш Сушито целуна, сега ще видиш колко ще ти струва таз емоция и оная как ще те изсуши като риба върху голо женско тяло.

2

Анонимен

преди 5 години

Черни питони и мамби чакат Кобрата в затвора,