128

Щирлиц

преди 5 години

До Анонимен 177 Така казват житиеписците,дори наричат водача на богомилите "Богунемил".Невинаги обаче една измислица,дори многократно повторена,остава в историята.Например втълпяваните напоследък идеи за "османско присъствие"и"съвместно съжителство".Аха да им повярваме,и евро.ейската мъгла взе да се разнася.Атеисти няма.Всички вярват в Бог,не всички си признават.Ето ти тема за размисъл.Приятно мислене.Стига уроци,че ще изпушиш,лягай си.

127

Анонимен

преди 5 години

До Васил Левски 183такива като тебе са толкова лепкави,че няма отърване от тях. Абсолютни психопати и фанатици. Къде остана интелигентността ти, бе? Загина геройски някъде по пътя. постепенно истината излиза наяве и става ясно кой какъв е в действителност Хора,можете да бъдете сигурни,че до момента в който тази статия излезе от сайта този ще ви залива с тъпотиите си които със сигурност ще ескалират със всяко ново включване.Трабва да настроите нервните си системи за да го изтърпите.

126

Анонимен

преди 5 години

Турците от анадола все по-нагли стават, а най-страшното е че подкукуросват нашите турци да извършват антидържавническа дейност в полза на Турция. Ето го вчера Местан се изцепи, че иска признаване на турско малцинство. Лоша работа. Спасението е да се търси стратегически военен съюз България - Гърция - Кипър - Израел. Който е тръгнал срещу евреите добро не е видял, "великата" турска икономика стагнира, а лирата копае дъното. Ислямофашиста Ерсдyхан много си повярва, а от високо се пада най-лошо.

125

Анонимен

преди 5 години

Според ислямските писания "пророкът" Мохамед е изнасилвал 9-годишно момиче (Айша) и е убил много хора и е измъчвал много повече. За благочестивите мюсюлмани Мохамед е идеалният човек - човекът, който трябва да бъде имитиран. Това е ислямът. Врагът на исляма е информацията.

124

Анонимен

преди 5 години

"До ЩирлицПак греда! Богомилството е заклеймено от църквата като "манихейска ерес", то е дуализъм."Пич, в момента разговаряш с двама различни човека, не знам дали шизофренията ти позволява разумна и разделна мисловна дейност. Твърдиш, че си атеист, а цялостното ти поведение крещи "ислям".

123

Анонимен

преди 5 години

До Футуролог 142 вземи един учебник по психиатрия и сам се справи с материята. Тъкмо ще понаучиш това онова.

122

Анонимен

преди 5 години

"И българите не са искали да бъдат потурчвани но някой го е правил, нали така?"Ами не, не е така... Защото богомилите стават мюсюлмани и това е факт. И те не стават мюсюлмани насила. И стари джамии има в България от преди да дойдат "лошите турци". Просто българските царе са се страхували да колят мюсюлмани, защото са се страхували от джихад, който тогава е бил реална заплаха, за разлика от сега. Но християнството е налагано насила преди това. С убийства е налагано. С кръв. И това е неоспоримо.

121

Анонимен

преди 5 години

До Щирлиц:Пак греда! Богомилството е заклеймено от църквата като "манихейска ерес", то е дуализъм. Манихейството произлиза от зороастризма. А дуализмът няма пресечни точки с християнството, още повече пък с ранното християнство. Еееххх, беше ви казано вече, че не сте учили достатъчно, ама кой да слуша. Предпочитате да спорите и да се изложите самички. Ми... Нека... Ваша воля...

120

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 162Айде да не говорим кой какво е искал, мисля че го казах. Навлизаме в територия която нито ти нито аз е здравословно да зачекваме.И българите не са искали да бъдат потурчвани но някой го е правил, нали така?И с това се е искало унищожение а не съзидание. Но ти със сигурност ще го отречеш. Нормално за вашего брата, такива сте вие, ей такива като 141, Затова е тъпо и смехотворно всичко което се изплюва тук И ако си от умните просто няма да продължиш.

119

Анонимен

преди 5 години

"Стандартното оправдание на всеки тюрбан, когато бъде изловен в лъжа във форумите."Стандартните безпочвени обиди на всеки един озверял поради християнство плъx. Aко беше по-умен да измислиш друго, ама не си...

118

Щирлиц

преди 5 години

Богомилството е опит за връщане към първоначалния облик на християнството,за освобождаването на църквата като институция от всичките привилегии на висшите духовници,от лъскавите им одежди....Ама на кого обяснявам,на някакъв заблуден неверник,мислещ се за "правоверен" мюсулманин?!Ще припомня войната пред стените на Константинопол от 717-718 г,та да не се чуди този,откъде да посади богомили-мюсулмани в Родопите!

117

Анонимен

преди 5 години

Християните пишат глyпашки коментари... Факт!Не могат да защитят нито логически, нито исторически, нито една своя теза... Факт!

116

Анонимен

преди 5 години

"Пак греда... Глyпав си си и това е. Оправия няма. Атеист съм."Стандартното оправдание на всеки тюрбан, когато бъде изловен в лъжа във форумите.

115

Анонимен

преди 5 години

"Греда и аут. С това изречение сам се разкри мохамеданино."Пак греда... Глyпав си си и това е. Оправия няма. Атеист съм. И никога не съм бил нито християнин, нито мохамеданин, нито турчин, нито грък, нито руснак.

114

Анонимен

преди 5 години

На Цацка Близнашки ли ки й поема поста.

113

Анонимен

преди 5 години

"Греда! Аз не съм мюсюлманин, просто имам мозък за разлика от християните"Греда и аут. С това изречение сам се разкри мохамеданино.

112

Анонимен

преди 5 години

"Българите в крайна сметка са станали християни и това е факт."По-правилно е да се каже, че само една част от тях са станали. По-слабите са станали.

111

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 145Не е здравословно заиграването с българската история. Това е поредната Ердоганска тъпотия. и това не е повод да се правим на историци, каквито не сме пък и явно не е това целта на занимаващите се с това в момента. Кой какво е искал и какво не е искал не е работа на някакъв недорасляк. Българите в крайна сметка са станали християни и това е факт. И се надявам с това да се приключи.

110

Анонимен

преди 5 години

Истинските българи са християни.Има и българи насила приели исляма.Турците са напуснали свещените български земи след Освобождението.<br>Турци в България няма!--- e dobre de nyama stom taka iskas kazahme ce nyama i izpariha se turtsite resihme problema :)))))

109

Анонимен

преди 5 години

"По времето на Аспарух не е имало ислам бе kюnek, евреите са го измислили малко по късно"То никой не твърди, че е имало, ама явно нямаш вече какво друго да кажеш и си мислиш, че никой няма да ти хване глупащината. А иначе евреите измислиха и християнството, ама какво да ти говоря... Няма смисъл. А Хан Крум е бил мюсюлманин. Не случайно Крумовите закони копират Шариата и е изкоренил лозята.