16

Анонимен

преди 5 години

"бизнеса" може да си позволи да вдигне заплатите, но не го прави. Защо ? Бойко отговори на въпроса!Тъжно ми е да гледам чичак да кара порше панамера и да плаща на работниците си колкото да избутат до следваща заплата.... Затова бягат младите , че и старите даже от тази мафиотска ***!

15

ЦК на ГЕРБ

преди 5 години

Велик сте ,г-н Борисов !!! Велик и справедлив !!! Само Бог е по-справедлив- от Вас !!!Слава ! Слава! Слава!

14

брех

преди 5 години

Бизнесът е виновен специалистите да бягат от държавата! Не може да плащаш минимални заплата, а да продаваш на европейски цени и да се кефиш как прекарваш тъпите работници. До време е! И от къде на къде държавата ще подпомага бизнеса?! Да подпомага специалистите да не бягат! Един специалист се учи толкова, колкото и чуждестранен. Обучението му струва толкова, колкото на чуждестранен, особено в висшите технологии.И обикновено се покрива от него самия, защото технологиите се развиват много бързо.

13

Анонимен

преди 5 години

С който и да сменим управляващите ще е същото, за тия 30 години освен да се присвои, усвои де що имаше държавно, друго не направиха.Некадърници, способни на кражби,нищо повече.Страна 1300 години история за 100 години и по-малко ще отиде в историята.

12

Апартаментчици

преди 5 години

Такива като вас гербаджиите превърнахте българите в евтини работници и ***. След 10 години управление сме най-бързо топящата се нация в света. Тези които остават тук са само бaлъци като мен.

11

Анонимен

преди 5 години

Герберската корупция е причината за мизерията в България. Защо изобщо им плащате данъци? Не плащайте, не плащайте.

10

Анонимен

преди 5 години

И всички знаем кой е виновен за този грях!

9

Анонимен

преди 5 години

Боко от небето ли падаш ... събуди се, 2 млн млади избягаха в чужбина. Като какви да рекламираме останалите баби в БГ, като специалисти ли? Простотията е стархотна.

8

Анонимен

преди 5 години

Ще е по-точно ако се рекламираме като държавата на мафията.

7

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да сменим ГЕРБ с БСП или с някой друг и тогава ще дойдат Фолксваген, Рено, Бош, Сименс да отварят завоти и да плащат заплати по 4-5 хил евро като на скъпи работници.

6

сс

преди 5 години

Твоето управление до там го докара.

5

Анонимен

преди 5 години

Браво тиква! Само след10 години управление го разбра. Толкова си пpocт, че чак ме хваща срам.

4

Анонимен

преди 5 години

Нормално е при демокрацият българите да служат за евтини черноработници на богатия Запад.

3

Цвъ Цвъ

преди 5 години

А като държавата на евтините имоти може ли?

2

Анонимен

преди 5 години

само с приказки не става.Освен това има и регионално разделение провинция-софия.Както са казали хората таман научихте магарето да не яде и то взе че умря.Даже чужденци няма да идват да ви работят за тези заплати.Но напирате за еврозоната, как имате надежди въобще при положение че в закъсала Гърция МРЗ е 560 евро двойно на нашата.Кога ще постигнете поне средно европейски доходи не само на хартия?

1

Анонимен

преди 5 години

Ами дай тогава да се рекламираме като държавата на скъпоплатените работници.