29

Анонимен

преди 5 години

Добре, на данъчна. А разликата в доплащането каква е?

28

Анонимен

преди 5 години

рекет на фирми, измама на нотариус, подаване на фалишива данъчна декларация, данъчна измама, укриване на ДДС, облага на дължностно лице, което е пък корупция, и ред други престъпления...Споменете си как Цветанов изкара лекарите най-големите престъпници. Днес не остана лекар в тази държава. Лекарите протестират срещу ниските заплати. Цветанов обаче си купува луксозни апартаменти на преференциални цени...

27

доволен селянин

преди 5 години

обръках се мако ако не може за министър (малко се поизхвърлих) да се кандидатирам поне за туй как му се викаше министър председател

26

Анонимен

преди 5 години

Едно младо семейство в БГ, дори с помощ от родителите не може да си купи и гарсионера в покрайнините на София.Докато такива като Цветанов и другите от ГЕРБ се ширят в по 200 квадрата апартаменти, които при това дори не са платили на реални цени.

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14Може на безценица да са продали апартаментите, въпросът е откъде идват пари за ново строителство след това.А може и да са ги продали на пазарна цена, но да са декларирали държавната оценка. Къде отива разликата, е въпросът. Парите, взети под масата, фирмата не ги е декларирала и не е платила данъци за тях.От който и ъгъл да погледнеш на сделката, все е нередно.

24

Анонимен

преди 5 години

цена на апартамента на ЦАЧЕВА от 2016 г - 2000 лева на кв. метър. Жена каза, че й е бил предлаган на такаав цена, но тя отказала, защото й се е видял СКЪП.Цачева го е купила за около 700 лева на кв. метър, т.е. близо три пъти разлика.

23

Анонимен

преди 5 години

Всичките гербери с луксозни имоти в баровския квартал Изток, само баш Вожда - Винетуто мизерства в землянката си в Банкя, дори няма пари да я санира.Как ви изглежда тази работа, а ?

22

Ужас

преди 5 години

До Анонимен 16, ами и колата си декларирах на реална цена, и имота, който в момента се строи, съм го плащал по банка с налични пари и после ще е с кредит, на реална цена и с ДДС! Както трябва да бъде! Стига дребен тарикатлък! Като купуваш имот за 500к, ще платиш 20к за прехвърляне и 100к ДДС! Но те не го правят, само да спестят, а защото парите им са НЕДОКАЗУЕМИ! А аз мога и си доказвам всички доходи, макар и неголеми! Това е!

21

Анонимен

преди 5 години

Направо да подава оставка цялото ГЕРБ барабар с главния мафиот.

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14------------------------------Не че ги защитавам,ама реалната цена е тази на която думбазите са си купили апартаментите. Всички други цени са въздух под налягане. София не е Ню Йорк.

19

Анонимен

преди 5 години

Само Цветанов не си подава оставката.Може би разчита да му се размине...но не би...вероятно има залагания дали ще го направи...колко ли пари е вложил самият Цветанов в тези залагания...

18

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали останаха министри, но все още си имаме министър на председателите!

17

Гроздан Панов

преди 5 години

А защо само оставка? Те са нарушили няколко закона и би трябвало да полежат в затвора за няколко годинки. Кой ще ги съди и кой ще им отнема имуществото , върху които очевидно са платени и по-ниски данъци?

16

Анонимен

преди 5 години

До 11. Няма корупция бе, пич, вероятно става дума за сделки по данъчна оценка. Ти като си купи кола на каква цена изповяда сделката?

15

Анонимен

преди 5 години

Да питам леко встрани,нооо на фона на раздаваните апартаменти- по колко великденски добавки ще раздадат ГЕРБ на пенсионерите тая година? Пак по 40 лв ли?!Колко интеграционни добавки отпуснаха на инвалидите- по 22-24 лв ли?

14

Анонимен

преди 5 години

Колко апартамента са продали тези на безценица?! Разликата в цената се поема от истаналите купувачи! Честито на печелившите!

13

Анонимен

преди 5 години

Къде е Валерката да го защитава,нали е от неговата квота...Цветанов дали ще се върне ,като знае какво го чака...да не би да има и апартаменти в САЩ...

12

Изнервен

преди 5 години

А защо никой не рови в имотите на бесепарите. Оттам ще изскочат големи червени зайци.

11

Анонимен

преди 5 години

За корупция трябва затвор и лишаване от право да се работи на държавен пост. Превърнахме се в най-корумпираната държава, заради нечестните си политици! Време е това да спре!

10

Анонимен

преди 5 години

Даа...продължава си пародията!Злоупореба със служебно положение,приемане на подкуп и т.н.Хващат те:в нормална държава се завежда дело-съд-присъда-конфискация на имущество-ЗАТВОР!Тук-подаваш си оставката и всичко приключва :)След 2-3 месеца-хоп в някоя комисийка,я депутатче пак,и си готов!НАПРАВО НЕ Е ИСТИНА!!