25

Евроатлантик

преди 5 години

Нормално е при демокрацията като членове на ЕС и НАТО заплатите да растат и да са високи, заводите никнат като гъби, магазините са пълни със стоки, българинът се замогна и върти западна кола по магистралите като излиза в чужбина а пенсионерите всеки ден меткат пачки с хилядарки през балконите. Всичко това го имаме благодарение на ЕС и демокрацията. Демокрацията е най-съвършената система, ЕС е най-доброто място за живот.

24

Анонимен

преди 5 години

Naduvaite balona schte se spuka skoro

23

Анонимен

преди 5 години

имало бум на туристите ... е при това поскъпване вече няма да има....нещата винаги са двояки и никога не са еднозначни.в момента се надува много сериозен балон във всичко, който реално НЕ стъпва "на твърда почва"...

22

Гoшу

преди 5 години

До 22Роден съм в Пловдив до общината и фонтана, кино "Балкан", на улица Гурко. Таз израснах. Сега си имам собствен апартамент с камина и барплот в центъра (синя зона) в София. Ама не ипотека, а 100% мой :))) Що гаджета ме гледат като им кажа къде живея и ги заведа в нас. По-класно е от това да си с Мерседес :)))

21

Анонимен

преди 5 години

Е не беше ли Пловдив.

20

Заможен

преди 5 години

До 14,ами моите доходи са високи,на всичките ми приятели също и на колегите ми също.Ако са ти ниски доходите или се квалифицирай повече или смени работата.Хората не са равни ,за да имат всички равни заплати.И в чужбина има богати и бедни,иначе...кой ще ни обслужва във фантастико,кой ще работи в пералните,кой ще мие сградите.Няма как 100 процента да са добре.Почнал съм от 600-стигнал съм до 5600 лева.С мрънкане не става

19

Гoшу

преди 5 години

До баба мараАми затова бабо Маро, за вас са селата. Там да си садите домамтитУ и компирите и да идвате веднъж на 10 години в столицата, за да разгледате МОЛу :)

18

до Гошу

преди 5 години

Ние, истинските софийски играчи, праскаме без пари, ти си негодник и праскаш ножки, не се превъзбуждай, жика, знаем че си мекият ужас на платените жрици от враца.

17

Гoшу

преди 5 години

До 14То така лесно ако се ставаше *** и от драскане цял ден из нета да ти плаща някой, никой нямаше да пипне друга работа ве, мишкaр :))) Цяла България щяхме да сме ***

16

Анонимен

преди 5 години

На който му е скъпо да ходи в Москва там е ефтино

15

Анонимен

преди 5 години

Нормално всяка столица да е много скъпа. Струпването на много хора на едно място винаги води до това - спекула.

14

Гoшу

преди 5 години

До 11И в Ню Йорк балона ще се спука и апартаментите ще станат по 7 000 лева 150 квадрата, досущ като умниците, дето чакат това и в София да се случи. Хляба пак ще е 30 стотинки и билетчето 6 :)))))) Ха-ха-ха...Чакайте балона да се спука другаре, няма лошо. А ние балъците през това време ще си праскамe водката и младите моми по на 19 години за 100 лв на час. Там балона няма да се спука, освен кондома :)))))

13

Жътварски, София

преди 5 години

Цените се вдигат заради провинционалистите,пъплещи към Големия град!Армия от неквалифицирани кадри,работещи като общаци бетонобъркачи,зидаро - мазачи,келнери,сервитьори,чистачи,стъкломиячи,продавачи,дистрибутори,телефонисти,всички готови навсяка цена да имат имот НА София!Заробват се с 30 годишни кредити,кътат мишкарската, на лютеничка и консерви със зарзават, евала на брокери, инвеститори и прочие,че им съдират кожите с безбожно високи цени,ама робите пак плащат! ВЪН ОТ СОФИЯ ПРОВАНСАДЖИИТЕ!

12

Гoшу

преди 5 години

Аре ве, къде са представителите на народа, дето "няма какво да ядат". Много слабо днес :) Няма смях :)

11

Анонимен

преди 5 години

В Ню Йорк също поскъпва.

10

Гoшу

преди 5 години

Това с "народът няма какво да яде" и "с тези пари можеше да нахрани децата в Африка" са ми любимите писания на клошовете с 2 стотинки в джоба :)))

9

Слаба опорка

преди 5 години

Вади се пак старата опорка за апартаменти и суджуци, ама вече се изтъркахте от БСП и не сте актуални с лъжите си и манипулациите !

8

OMG_Lucker

преди 5 години

Тоя Хърсев няколко пъти съм му чел интервюта и изказвания и винаги е неадекват. Но иначе се води за голЕм експерт, мн. ги разбирал нещата. Нещо от сорта на Каролев и оня другия арменеца- финансист Хампарцумян. На прима виста тези тримата (но има и други) са такива "разбирачи", като ги чуя да казват нещо и ми се драйфа.

7

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАми смени си работата или си повиши знанията, просто е ;)

6

Анонимен

преди 5 години

В цяла Европа да се живее в столицата на Държавата е скъпо нещо. Дали ни харесва или не в София бедни хора вече трудно ще издържат финансово.