54

Анонимен

преди 5 години

Комунистите винаги говорят "от името на народа"

53

Анонимен

преди 5 години

Евро-ейците се оказа, че са същите кукли на конци като Бойко, Гойко и сие, каквото им кажат от техните Козяци, това правят. Всичко това идва от подбора на политическите кадри. Лансират се престъпници на които компроматите вече са в джобовете на кукловодите, след това рушветите и останалите престъпни доходи на тия политици отиват в банките на кукловодите. И как точно някой "политик" ще си позволи да тръгне срещу кукловодите?Океан от кръв само може да измие света от покварата. И той идва.

52

Анонимен

преди 5 години

Жал ми е за руснаците. И те са хора все пак. Ако бях руснак щях да се напия с водка или с каквото има спирт, за да забравя несгодите и да целувам портрета на путин и сталин. Друго не им остава на *** полухора.

51

Анонимен

преди 5 години

Трябва да има край на наглостта, цинизма и лицемерието на Запада и Америка. Г-н Владимир Путин е ПРАВ! Мразят го продажниците и западняците, защото Путин жела добро за Русия и руснаците. В България положението е друго - народът ни има уважение към Русия. Мненията на разни крайни русофоби - българомразци и крайни русофили - българомразци НЕ са от значение за обикновения българин. Българите уважават Русия и руския народ, но мразим угоничеството - било то към руснаците или западняците.

50

бг европеец

преди 5 години

До Професор "Да видят азиатците че с нас "европейците".".......ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХАХАААААААА......................

49

Професор

преди 5 години

Браво! Още по мощни санкции трябват. Да видят азиатците че с нас европейците шега не бива.

48

хахахаааааа....

преди 5 години

До Анонимен 53Само като подарък за България!

47

Анонимен

преди 5 години

До е?В тия небостъргачи девушките се радват на 40 лева на час. Халал да са им!

46

няма проблем!

преди 5 години

Новите (старите) санкции на ЕС и САЩ - ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААА....................

45

е?

преди 5 години

Незнам кой фалирал ,кой пиянка бил , ама Москва задмина всеки един европейски град по небостъргачи , като в последните 10години нямаха нито един над 250 метра ! Париж ,Лондон вече ряпа да ядат пред Москва , пък вие си лайте сороси аахахахах

44

Анонимен

преди 5 години

Гладните руснаци им остана само да се молят на мумията Ленин, да хвалят бъдещата мумия путин и да се напиват с боярищник и да опикават крачолите си.

43

това е

преди 5 години

Не само цинизъм а и ***.отизъм....

42

Анонимен

преди 5 години

Който може разширява територията си. Който не може нищо да направи - пищи и налага смешни санкции.

41

Анонимен

преди 5 години

Бъдещето на България в ЕС и НАТО е задния двор на Европа, периферията. Депо за черноработници и миячи, пушечно месо за война с Русия.

40

Анонимен

преди 5 години

Путин ще забрани на западни политици да почиват в Магаданск.Край на сафаритата в Сибир.

39

Анонимен

преди 5 години

Прав е Путин.........................100 %!!

38

Анонимен

преди 5 години

Западното лицемерие и цинизъм нямат край............след преврата в Украйна и инсталирането в Киев на една фашистка хунта начело с олигарха-шоколадов бос-алкохолик Потрошенко, след убийствата на фашистите от Киев на мирни руски деца, жени и мъже..............сега санкции!!!

37

za RU

преди 5 години

Русия е велика, Крим е руски завинаги!!!Свикнаха ли западните лицемери в Англия, Франция, САЩ и Канада и слугите им в България??

36

Стресиран европеец

преди 5 години

И как ще отговори Путин? Ще забрани на илевропейците да ходят в Русия? Или ще им забрани да влагат парите си в руски банки-пирамиди като ВТБ-КК.ТТ.ББ? Смех в залата! :)

35

Анонимен

преди 5 години

Земята на алкохолиците принадлежи на Велика Украйна, Китай, Казакстан и Япония. Скоро, много скоро.....