53

Анонимен

преди 5 години

ПАК МАНИПУЛИРАТЕ ЧИТАТЕЛИТЕ СИ ,ЧЕ ТОЯ ЩОТО (СЛУШАЛ) СРЪБСКА МУЗИКА ИЗВЪРШИЛ ТОВА ДЕЯНИЕ .ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ ИСТИНАТА ,КОЯТО ИЗЛЕЗЕ ПО СВЕТОВНИТЕ МЕДИИ,ЧЕ ТОЯ СЪЩИЯ Е БИЛ В УКРАЙНА И СЕ Е СРАЖАВАЛ СРЕЩУ ОПЪЛЧЕНЦИТЕ НА ДОНБАС ПОД ЗНАМЕНАТА НА НАЦИСТКАТА ГРУПИРОВКА -АЗОВ

52

Анонимен

преди 5 години

Ой сръбкиньо,сестро моя мила,недей, сестрице,никога с турчина!Тая е още по-хубава!!!!https://ok.ru/video/3996517678

51

аз-ът

преди 5 години

Аз пък прочетох в английски сайт, че е от сръбски произход и е карал кола, до като е стрелял, също така е звучала сръбска музика през това време и на сръбски имало надписи върху пълнителите..-----Ауууу... Къде го чете у DW Ли? А снимка на Путин на предното огледало нямало ли е?

50

Хмм

преди 5 години

Аз пък прочетох в английски сайт, че е от сръбски произход и е карал кола, до като е стрелял, също така е звучала сръбска музика през това време и на сръбски имало надписи върху пълнителите..

49

аз-ът

преди 5 години

има 3-*** юнака дето удрят плюсове на мюсюлзащитниците и псуват останалите участници. И *** не правят нуищо по въпроса разбира се. Абе да не би целия електорат на Да БГ да се е изсипал у форума?

48

Анонимен

преди 5 години

До 43Написал е Манифест https://docdroid.net/pq6qRDb/the-great-replacement.pdf#page=74

47

Анонимен

преди 5 години

https://youtube/watch?v=xPxwBU6zRosИхуууууу! Какво е виновна песента, песента си е супер! Велики православни Балкани! Долу антиправославната пропаганда! Долу проторскута соросоиднапропаганда!!!!!!

46

аз-ът

преди 5 години

До аз-ъткакто вече казах, ти си един типичен атакистки луммпен.---------------виж кво либе, достатъчно търпелив бях към тебе и ообидите ти, най-вече шото не ме касят. Искати се съм такъв-ама не съм. Напротив - и такива като мен стават все повече, това те побърква тебе, това те ужасява. П.П. Що като останалите либералки не си вземеш един голям крив морков и да се успокоиш в градинката зад Народния Театър?

45

От християнин

преди 5 години

с IQ под стайна температура кво да очакваш. Решил, че някой друг му е виновен за това, че нищо не става от него и, като обикновен страхливец, влиза да стреля по беззащитни хора и деца, защото, разбираш ли те са виновни за неговите неволи.Бе ***. Като коментаторите тука.

44

Анонимен

преди 5 години

До аз-ъткакто вече казах, ти си един типичен атакистки луммпен.

43

Анонимен

преди 5 години

34, къде прочете, че е с чист британски произход?

42

Анонимен

преди 5 години

Беркант Тенер /Брентън Тарант/ е вдъхновен от образа на Радован Караджич?

41

Познал

преди 5 години

Не е изненада!Ратко Младич, Караджич и другите уpоди са вечно живи в сърцата на останалите уpоди!Поддържат традициите, с една дума...

40

Анонимен

преди 5 години

"Припомняме, че през 90-години на 20 век кървавите войни в бивша Югославия взеха живота на десетки хиляди хора."юА да припомним също и кой разпали войната и кой бомбардира Сърбия с бомби с обогатен уран?

39

Анонимен

преди 5 години

А за онази българка дето кара мерцедес с 200 в Нова Зеландия не написахте нали ?

38

Анонимен

преди 5 години

Сърбите не пишат на кирилица, а на латиница.Толкова ли сте неграмотни.

37

аз-ът

преди 5 години

И?Каквото било - било.----------еми квото било било бе50 мюсляка по-малко... кво врещиш?--------------------Вече сме 21-ви век.--------------------------------като сме 21-ви век, що мюсюлите трепят и взривяват а ние не ! Те при тях не е ли 21-век. Или си мюсюл, или още по лошо (либерал - гнус ) но тоя филм дето само ние трябва сме културни, а те да правят квото искат свърши. този свят е един - или за нас или за тях.

36

Анонимен

преди 5 години

и какво от това-споменати са реални исторически събития,геройски прославили българският дух и желание за свобода.ДНЕСА нещо се срамувате от историята ни или от Българският флаг по реверите-ТОВА В РОДЕРЪМ ПАК ЛИ Е ФАЛШИВА НОВИНА-ЕДНИ ЛЕКАРИ ОТ ПЕЩЕРАТА СА НЕСПРАВЕДЛИВО ОБВИНЕНИ В СЕКСУАЛЕН ТЕРОР-?!Т Е НЕ СА ТЕРОРИСТИ И ПРЕСТЪПНИЦИ,САМО БЕЛИЯТ ХРИСТИЯНИН НАЛИ?

35

До Анонимен

преди 5 години

Сърбите не пишат на кирилица бре.

34

Анонимен

преди 5 години

Убиеца е чист Британец по по произход ?! Какви сърби и черногорци ви гонят???!! А музика всеки може да слуша каквато си иска .