41

роб на влаЗта

преди 5 години

В МВР е пълен батак след промяната на незаменимата *** Бъчварова и реформираните наречени- чантаджии. Пенсионирани служители вземат по 2500лв. минимум и не вършат никаква работа защото те били пенсионери и млади нямало а млади няма защото местата са заети от пенсионери и на практика работят само служителите по средата без желание след като гледат как всеки си чеше топките.След като са толкова ценни да направят РПУ само от незаменими пенсионери и да покажат как се работи ....

40

Анонимен

преди 5 години

Администрацията не произвежда нищо ,единственият и продукт е корупцията и рекета .Чиновници стават тези от които нищо друго не става , а тормозят и рекетират можещите и предприемчивите

39

До 43

преди 5 години

Много си смешен с това електронно правителство. Явно си въобразяваш, че компютрите ще започнат да мислят като хората и ще ги изместят. Може и да стане, някъде по света след много години, но дотогава България няма да я има.

38

Анонимен

преди 5 години

Прекалено е раздута бюрокрацията умишлено за един документ трябва да минеш през 5 намусени и мустакати лелки да ударят по един печат .

37

Реалист

преди 5 години

Гледам ги при мен едни пенсионери и едни млади със стаж до 5-10 години. Е, ще трябват още много години, за да може младите да могат и знаят поне половината от това, което могат и знаят пенсионерите. Разбира се не става дума за копане. На практика младите не вършат никаква работа и само натоварват бюджета, но няма как да се мине без тях. Знаещиъе и можещите все някога наистина ще се пенсионират и някой трябва да ги замести.

36

Анонимен

преди 5 години

Е за това трябва електронно правителство ,направят ли го половинаата бездарници на хранилка трябва да се съкратят затова и не го правят

35

Анонимен

преди 5 години

До МВР Не само натоварват бюджета на МВР, но натоварват и НОИ от където получават и пенсийката си скромничка от 800-900лв. Ех мъка, електорат.

34

Гербераст - комунист

преди 5 години

Съкращение с 50% трябва да започне от 240 - нищоправещи толупа в парламента. И след това надолу по веригата.

33

Анонимен

преди 5 години

а И. Йотова

32

Анонимен

преди 5 години

Някой знае ли какво работи Томислав Дончев?

31

Анонимен

преди 5 години

Някой замисля ли че проблема има и обратна страна. Голяма част от тези пенсионери работят на малак заплата и парите реално им идват от стажа, от това че са работели 15-20 години. При мед-сесстрите например няма медсестра която да работи за повече от 600 лева. и затова масово напускат но млади не идват, въпреки призива, че щом старите напуснат веднага ще се изсипят млади хора. Ще се изсипят ама само за скъпоплатените длъжности.

30

Анонимен

преди 5 години

КОГАТО ИКОНОМИКАТА БЕШЕ ИЗЦЯЛО ДЪРЖАВНА, ИКОНОМИЧЕСКОТО МИНИСТЕРСТВО, КОЕТО Я РЪКОВОДЕШЕ НАБРОЯВАШЕ ОКОЛО 600 ДУШИ.СЕГА, ПРИ ПОЧТИ ЧАСТНА ИКОНОМИКА ТАМ СА НА ПРЕХРАНА 1890.САМИ ПРЕЦЕНЕТЕ КОЛКО СА ПА,РАЗИТИТЕ В СЛУЧАЯ.

29

пипи дългото чорапче

преди 5 години

И в здравеопазването е така-синекурни длъжности,в болниците наши администратори,чиновници,училищата същото.Не че няма хора-държим си нашите

28

МВР

преди 5 години

Да ги махат тези пенсионери, че не вършат никаква работа ! Само натоварват бюджета !

27

Анонимен

преди 5 години

И тези ,които остават само имитират ,че варшат нещо.

26

haha

преди 5 години

Държавната администрация е "обсебена" от бивши милиционери и военни. Максимална пенсия и голяма заплата (всички са главни експерти, началници и директори), а бъркат компютри и компоти. Докато не се изчисти този тумор от администрацията, няма да започне да работи.

25

ВЪПРОС"

преди 5 години

А КВА Е ФАЙДАТА ОТ ОНАЯ ОБЛАСТНА УПРАВИТЕЛКА ГЕРБАДЖИЙКА В ТРУДОСПОСОБНА ВЪЗРАСТ, ДЕТО ПРИКАЗВА,Ч Е СЛЪНЦЕТО Е ОТ ВЪГЛЕРОД И БАНАНИ?

24

бай х

преди 5 години

във министерствата има назначени цели фамилии от роднини ,и всички са доживот на тия места , ако умре некой пак се назначава наш човек ....

23

Анонимен

преди 5 години

МИ ТЕ ЗА ТВА МЛАДИТЕ БЯГАТ! НЕ МГАТ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА СЕ ВРРЕДЯТ ОТ ВРЪЗКАРИ! А УПРАВНИЦИТЕ ВЪОБЩЕ НЕ ВИЖДАТ ПРОБЛЕМА! ПОСЛЕ ЩО ИМА ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА. НЕ Е САМО НИСКОТО ЗАПЛАЩАНЕ ПРИЧИНАТА.ВЧЕРА ЧЕТОХ ЗА ТАЯ, ДЕТО СТАНА НОВИЯ ШЕФ НА ОББ - ПАК НОМЕНКЛАТУРЕН КАДЪР!МНОГО СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ НЕ УСПЯХ ДА ИЗБЯГАМ НА МЛАДИНИ, НО ЩЕ ГЛЕДАМ ДА ОПРАВЯ ДЕТЕТО СИ! ЦЯЛ ЖИВОТ МЕ ТЪПЧАТ НЕКАДЪРНИЦИ С ВРЪЗКИ!

22

анализатор

преди 5 години

В МВР м момента работят около 5000 човека пенсионери.Малка част са старшини,а голямата част са офицери.Има началници на Районни управления пенсионели,началници на отдели,насектори,оперативни работниси,дознатели.Те получават по 1700 лв чиста месечна заплата +950 лв пенсия.Искат да останат докато почнат да се напикават.И за младите,завършили ВУЗ,няма места.Всички пенсионери вън от МВР.