24

Анонимен

преди 5 години

Сериозно на крадците от БСП също им се вижда края тъи че да не се радват затова че влязоха в редиците на герб чистката започва

23

Анонимен

преди 5 години

Айде герберчетата им се вижда края.Дано накичат клоните на дърветата с тях някой ден.

22

Анонимен

преди 5 години

Мотото "да накажем ГЕРБ" има смисъла "да се самонакажем" като направим *** премиер, а Мустафа Карадайъ вицепремиер. Красута! Тогава не само целувки по площадите ще има между двете БКП-та(българското и турското) ами и сех наживо.... в нетрадиционни отверстия, а със сигурност и за гласуващите. Честито! Марш в аптеката за вазелин, че няма да има за всички които не са помислили отдалече каква е връзката между бюлетината и болката под опашката.

21

Анонимен

преди 5 години

гледам любимеца на Герб, Антон Тодоров , издал една книга, анти Герб,казва се Шайка и познайте под заглавието кои са наредени, ББ, ЦЦ и Роско....чак не пивярвах онази вечер Коритаров като я показа по ТВ.

20

Долу БСП

преди 5 години

Червен Кольо пак ли е спал на течение?

19

Долу ТИКВАТА!

преди 5 години

Който гласува за мафията на Бойко Наглия хаир да не види! Амин!

18

БАНко

преди 5 години

Колко по.мия още , Собственика на ГЕРБ ще изсипе върху народа и тогава ще бъде изхвърлен ?Какво още трябва да бъде откраднато ?

17

Анонимен

преди 5 години

като се замисля след 90 та има два майдана преди украинския или по скоро втория вървеше паралелно с украинския, сещате ли се.....1. Преврата срещу Жанчо Виденов идеалиста който реши че може да управлява без поклони на запад. 2. Орешарски за когото да го свалят с протести Герб похарчиха писледната си годишна партойна субсидия 11 милиона лева.Поне кръв нямаше на нашите, по цивилизовани сме явно от урките.

16

Анонимен

преди 5 години

Преди 1989та при социализма българите живееха добре.А сега тарикатите капиталисти от БСП са си сложили в името "социалистическа" и само за това печелят проценти колкото ГЕРБ. Иначе между двете партии разликите са маргинални, партии на едри капиталисти олигарски които произхождат от средите на бившата БКП. Ама преди 1989г при предишната система не можеха да дерибействат, нищо че имаха цялата власт.

15

Анонимен

преди 5 години

Медиана---хахахахахахахахахааааахааааааахххххх

14

до Зозо

преди 5 години

избран е с гласовете на Каракачанов Радев, ако бяхте предложили адмирала във вашата двойка за президент а Цеца вице можеше и да спечелите, ама толкова ви е акъля...

13

Анонимен

преди 5 години

Преди 1989та при социализма българите живееха добре.

12

miko

преди 5 години

Явно много ни е къса паметта на българите, щом забравяме пакостите на червените дяволи.

11

Анонимен

преди 5 години

Бойко за кой ли път ще сгреши, защото слуша ЦЦ везира. Не че народа е залюбил БСП просто им писва от герберлък и то вече нагъл повсеместен шуробаджанашки и т.н. И това постоянно увеличение на данъци, застраховки такси ток вода и безнаказана ци.***.ска пресъпност ...

10

така е

преди 5 години

До Анонимен 3Като добавим и над милион "мъртви души" разлика в данните между НСИ и ГРАО ... става ясно как се печелят избори.

9

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Цв.Цв. е на...молителна закуска при Тръмп.Ако беше тук,резултатите от...проучването щяха да са...други.Гарантирано от....

8

Зозо

преди 5 години

БСП ще бие ГЕРБ на избори кога Корнелия си види ушите без огледало :)))))))))))))))))Срещу *** работи оръжието ЕГН ежедневно!И не ми хвалете *** Грипенов, избран с гласовете на БСП+ДПС+Атака!

7

Мадуро

преди 5 години

Верваме че са равни - не става нищо от тях, Мaдуро има топки от титан нашите имат *** дирници.

6

Анонимен

преди 5 години

българска социологическа агенция = лъжи - мажи

5

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ и БСП не са равни, а са тъждествени.