73

От 75

преди 5 години

"ба.стун" вместо звездички.

72

Анонимен

преди 5 години

Смятате ли, че ако закона беше предвидил, че на слепите се полага *** и куче водач, както и курс за обучение как да се справят в живота и евентуално работят, тези щяха да изкарат ТЕЛК? Пак си помислете къде е проблема, единствено в лекарите или в самата пробита система?

71

До 69

преди 5 години

Не е нормално лекарите да вземат подкупи, но системата е така устроена, тя не просто допуска корупионни схеми, а ги стимулира - това е положение, за никого не е тайна, че така се процедира, за никого не е тайна наличието на много абсолютно фалшиви инвалиди и т.н. Системата в този си вид е сам в ущърб на обществото, в това число инвалидите. Инвалидите нямат нужда от пари, а от лекарства, лечение/рехабилитация/, помощни средства и при нужда настаняване в домове!

70

р

преди 5 години

Вместо да оказвате тези, покажете докторите и комисията, която са издали телка. Тези просто ядат баницата, искаме да се показват тези които им я дават.

69

Анонимен

преди 5 години

Целия народ се прави на слеп и търпи да го управляват мутрите от ГЕРБ. Погледнете само какви ремонти на улиците ви направиха. Нищо нередно ли не виждате в тази мутренска държава?

68

До 54

преди 5 години

Кое точно е лъжа, че системата е тотално опорочена ли, че такива като по-горе са 90% от регистрираните инвалидите ли, че раздаването на пари на калпак винаги води до корупция ли, кое е лъжа, кое е не отговоря на днешните реалности!? Какво решението според теб? Да изсипем още няколко милиарда в пробития чувал, за да може да излезете след няколко месеца и да сипете обиди, спрямо заетите хора, че ви даваме малко ли? Аман вече от кухи ***, вашия инфантилен подход е обречен на провал!

67

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 66Ром.ите не са електорат на БСП. Друг им плаща да гласуват. И този друг ще им остави ТЕЛК пенсиите и социалните помощи, а ще отреже пенсиите на истинските инвалиди.

66

Анонимен

преди 5 години

До И според теб е нормално лекарите да си искат и получават подкуп, щото било човешко?Обаче не е нормално инвалидът да получава пенсия според заболяването си?Това, което са намислили управляващите за ТЕЛК, ще доведе до орязване на пенсиите на истинските инвалиди и раздаване на пенсии само на махалите и на бутащите подкуп. В махалите всички са социално "слаби".Управляващите ще отнемат пенсиите на действително болните. Това готвят.

65

Дядо Йоцо

преди 5 години

абе вместо да се чудите виждат ли или невиждат и да ходят да си губят времето по някви ТЕЛКОВЕ извадете им очите, сложете ги в буркани с чист спирт, пък им оставете книжките да си карат както до сега...

64

Ха-ха

преди 5 години

Цялата работа е да се прехвърли топката в ТЕЛК. Не че там няма мизерии и не вземат, ама те са само чиновници и работят по документи. Трябва да подгонят тези дето са написали епикризите, с които са се явили на ТЕЛК братята.

63

Анонимен

преди 5 години

До Гербераст - комунист : Не закачайте тези "барони" , защото идат избори и на баце са му много важни.Бе, не ша да са важни само на баце, отдавна се знае, че бе-се-*** често се изкушава да дава "визии" на "бароните"! Пазарна икономика рийшли!

62

Анонимен

преди 5 години

Ок, вкарали са майката на топло, най-вероятно същото ще следва и за останалите ***. Иззели са някакво имущество-чудесно. Явно ставаме свидетели на демонстрация на сила от страна на съда и държавата - още по-хубаво! Тия не са толкова умни колкото братя Галеви или *** и не знаят кога да си кротуват и покриват, съответно сега всички органи ще покажат колко работа вършат и колко са безкомпромисни! Остава да направят същото и с продажните лекари, които са ги осивдетелствали!

61

Анонимен

преди 5 години

какво сте ги разкритикували слепците просто тестват нова система на автопилот, системата им е по добра от тази на тесла.

60

до трол 48

преди 5 години

В Бг няма толкова много инвалиди, на фона на инвалидите в ЕС.Хората са болни. Защото живеят много "хубав" живот, много "висок" жизнен стандарт. Много "хубава" работна среда, "качествена" храна, "качествено" здравеопазване.Защо няма статия за Петрич, където медици отказали да лекуват 2 пациенти с двустранна пневмония и се наложило кметът да се намеси, да ги приемат в болницата? Вече трябват връзки, за да те лекуват.

59

До 42

преди 5 години

Напротив системата е тотално сбъркана, не лекарите са толкова виновни, те са хора и е нормално да се изкушат, а инфантилния принцип, за раздаване на пари на калпак и още куп социални привилегии, които реално не помогат с нищо за решаването на проблемите им. Не пари, а помощ и образование за инвалидите - тези хора имат нужда от лекарства, лечение и помощни средства, но и да бъдат обучени как да се спряват в живота, как да се интегрират и живеят като нормални хора.

58

Анонимен

преди 5 години

За незабавно връщане на смъртното наказание съм!Айде на бас, че срещу съответната сума и това ще избегнеш. Просто ще е по-големичка :)

57

Гатанка

преди 5 години

Черно кьоораво момче фучи с черна кола с 200 км/ч., що е то? Пациент на ТЕЛК? НЕ, това е Батман. Както е известно прилепите са слепи, но се ориентират и летят перфектно. От тях по-сляпа е само и единствено родната Темида. Извод: в холивудски филм и в България всичко е възможно.

56

Гербераст - комунист

преди 5 години

Не закачайте тези "барони" , защото идат избори и на баце са му много важни. И лекарите не пипайте, те са част от веригата, която осигурява комфорта на ГРОБАРИТЕ

55

Колко кюмюрски гласа

преди 5 години

са уредили по изборитеи за кого?

54

Ole

преди 5 години

Кметя на Димград ( с фалшивата диплома но любимеца на Цецко и Цецка) също осигури ТЕЛК на неговата дружка - дебело прасе от турски произход, което по цял ден седи пред магазина си и жули ракия. Питайте гербажийте защо му скриха фалшивата книжка а Цецка още я търси по чекмеджетата в Безнародното събрание. Казала на Цацата, че не може да я намери. На следващите избори пак ги изберете да ви оправят!!