48

Анонимен

преди 5 години

Пълна загуба за България !!!!!!!!!!!!!!!

47

Анонимен

преди 5 години

Аман с тоя газ. Писна ми. Путин да си прокарва газта къде ще но НЕ и през България.Колко Лукойл плаща данъци толко ще чакаме и транзитни такси.Руснака пари не дава само взема !!!!!!!!!!!!!

46

Анонимен

преди 5 години

Може и да се случат проектите, но ЗАЩО от втория път и на двойна цена?

45

минувач

преди 5 години

А нпякой да е видял договор подписан с Турция за това 'отклононение' или пък решение на Европейския съюз че то би отговаряло на изискванията?Защото за сега има само едни приказки в бъдеще време. То и в Шенген щяха да ни приемат ояе преди 5-6 години, и Американските визя щяха да паднат, ама - чакаме си още...

44

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 41Вярно че я докара,ама се чудя защо не уреди тръбата да минава за по-направо през Южна Америка!?

43

Анонимен

преди 5 години

с какво отклонението на Турски поток ще е по-добро за нас от това, всичката руска газ да минава през Южен поток?-Защо не попиташ Путин?

42

Анонимен

преди 5 години

Какво означава тръбата била ангажирана на 100%? Пак ли няма да можем да я ползваме за друга газ, освен руска?

41

nekoj

преди 5 години

Тиминушке бе - а Гинчето Върбакова защо я забравихте в списъка с 'мераклиите' да инвестират? Или тя стои зад "Дженерал илектрик"?

40

Анонимен

преди 5 години

БСП да се връщат и да реализират с Първанов тези проекти,герберите не можете да отстоявате интересите на страната и населението,непрекъснато работите срещу интересите на страната и крадете!

39

Анонимен

преди 5 години

Това са си техни реактори,тяхно гориво и Росатом трябва да я строи!Гербери,пак ще ни набутате в някоя неизгодна сделка с АЕЦа и ще народа,вървете си,а БСП да се връща и да реализира всичко,те са по-кадърни и интелигентни!

38

До БГ

преди 5 години

Амчи що не го кажеш това на Теменужка,а тя пък на Тиквушка?!

37

БГ

преди 5 години

С това че и 20 години нямаше да стигнат да си избием парите които ще дадем

36

Един от Северозапада

преди 5 години

Едно не мога да разбера-с какво отклонението на Турски поток ще е по-добро за нас от това, всичката руска газ да минава през Южен поток?

35

БГ

преди 5 години

Какво толкова се каните на тая газ ? Нито от транзит много се печели едно 200-300млн на година а ще вложим 2,8млрд Нито пък си струва да се ползва за отопление

34

Анонимен

преди 5 години

Теменужки, АЕЦ Белене, ЧЕЗ, НЕК, БЕХ, а накрая един гол магарешки бодил вместо Теменужки ! Едни темерути само ...

33

Бате Гойко

преди 5 години

"Доколкото е известно (това е държавна тайна) в момента купуваме от руснака газ на цена приблизително 250 долара за 1000 кубика, а крайния потребител гражданин плаща над 1000 лв"250 е добра цена и е нормално да стигне до към 1000 лева за краен потребител.

32

Анонимен

преди 5 години

Изпуснаха ползи , ***

31

Шлосер

преди 5 години

Гладна кокошка, гладни ги глади ... Вижте Гърция бе мизерници ! Бойко плюва по тях, че са зле, и много зле, и извънредно зле, ами сега, к'во правим ?!

30

до опетков

преди 5 години

абе кой *** кой не, ама ти си гарантиран, чудя се кой си със старото ти име.Чръвцата ви се обръщат че гербавите клекнаха на руски газ.ми то друг нема, чакай от космоса некоя тръба да ти пуснат янките. Или оня имагинерен еврейски втечнен на двойна цена

29

опетков

преди 5 години

До до16 Останаха съвсем малко. Голямата част вече ги положиха. Не разбирам защо толкова се шуми около тези тръби. Ролята на газа в Българската икономика е нищожна, за отопление също. Само за сведение. Доколкото е известно (това е държавна тайна) в момента купуваме от руснака газ на цена приблизително 250 долара за 1000 кубика, а крайния потребител гражданин плаща над 1000 лв за същия кубик. Пълним джоба на руския и на българския монополист.