10

Положението

преди 5 години

с кучкарите и питомците им става все по-сложно. Явно така нареченитекомпетентни органи нямат възможност или желание да се справят с проблема. Така че някои ще започне да се справят сами. После ще тръгнат да реват.

9

Анонимен

преди 5 години

А уличните кучета да не би да са нащат към общината? За тях поводи и намордници няма ли?

8

Анонимен

преди 5 години

Кучетата трябва да са с наморници, това е. Има закон ли там разпоредба ли - никой не я спазва. Има и улични кучета навсякъде постоянно нападащи хора, за което нищо не се прави.

7

Идея!

преди 5 години

Борисовата е достатъчно голяма. Защо не направят алеи за кучета И алеи за бягане. Така и двата лагера ще са доволни.Хем ще можеш да си разхождаш кучето, хем да бягаш без да бъдеш ухапан.

6

sante_dog

преди 5 години

Тичам си сутринта в парка и едно средно голямо куче се засилва и започва да ме лае. Аз се спирам и се обръщам към него и тропам с крак, а собственика му ' няма нищо то не хапе'. Аз от къде да знам? Не съм се консултирал с всичко собственици на кучета в парка и да имам тяхна снимка кое е агресивно и кое не. Кучето по правило е на каишка. Толкова. Пуснато куче да се третира като бездомно - т.е. всеки да може да го вземе и да го занесе в приюта. Представям си ако някой тренира и му прекъснат бягане

5

Шефа

преди 5 години

Решението е да се премине към изграждане на кучешки приюти , както е в целия цивилизован свят !Българската практика да се оставят кучетата на произвола , без ваксини , без третиране на *** , без приспиване на агресивните кучета е позорна за страната и ни нарежда редом до най-изостаналите страни в света!Разбира се, за настоящето управление на мафията ГЕРБ, това си е нормалното ни място!

4

ShaMana

преди 5 години

Не на спортистите в парка, да ходят на стадиони... по същата брилянтна логика...

3

Анонимен

преди 5 години

Спортистите в парка са против кучетата, защото се занимават с бягане, а кучето е животно, което обича да гони движещи се обекти.

2

Анонимен

преди 5 години

Прави са хората. Последните десетина години Борисовата градина е превърната в кучкарник.

1

Анонимен

преди 5 години

Всички българи ежедневно протестират срещу шайката ГРОБ, обаче медиите са техни и не отразяват протестите, а рисуват една фалшива идеалистична картина на живота в БГ.