136

Темелко

преди 5 години

България е в НАТО и ЕС на хартия, но душата и сърцето на българина е с Русия!! За 30 години фалшива демокрация, племето видя малко свят и се уплаши от гейовете! Това племе заслужава само ботуш! Референдум! ЛИЧНО ще ви помогна с вота и ще гласувам за излизане от ЕС и НАТО и за членство в Евразийския съюз! Ще станем втората напуснала ЕС страна след UK и първата напуснала НАТО! Ще станем известни! Визи, телени мрежи, газопроводи, ткзс-та, водка и рускини на килограм!

135

Василев

преди 5 години

Гришо няма характер, за това не може да спечели една голяма битка и турнир от 4 открити първенства!Българите няма характер, да работят качествено и ефективно, за това винаги са им били виновни външните сили!Това са особености от българската народопсихология, да искаш и да мислиш, че заслужаваш нещо по-добро, но да нямаш характер да го постигнеш!!!Агент Лейди Кералайна Дохърти!ЦРУ!!!

134

Анонимен

преди 5 години

До БългаринБих се отървал от държавата сащ, за да има мир и просперитет на земята!!!Русия ли ще поведе просперитета на земята след това?Бая ще трябва да почакаме, че Лада-та 40 години я правиха една и съща, а тя им беше голяма гордост та не знам до къде ще я докарат с просперитета.

133

USA

преди 5 години

Ние ще ви продадем оръжието прескъпо, да може по всяко време да комуникираме с него и да го следим че да не си помислите да правите нещо което не сме ви наредили да правите, нямате право да имате друго оръжие защото ще ни затрудните да го следим, нашите врагове са и ваши врагове и затова ви казваме че с това закупено оръжие трябва да го използвате твърдо срещу тях, а ако ви нападнат ще помагаме с каквото можем, ще излъчваме репортажи от опожарените ви градове за да видят по света гадния агресор.

132

Василев

преди 5 години

Най-голямото ми разочарование в наши дни беше, когато разбрах че в същност ние българите не сме изобретили чушкопека!!!Вече няма с какво да се гордеем!!!Животът е жесток!Агент Мартийн Колимор!ЦРУ!!!

131

Анонимен

преди 5 години

Само при споменаването на думата "ф-16" руснаците се посират от страх.

130

Анонимен

преди 5 години

До ТемелкоТемелко,да не би Грипена да е руски,бе?Не е проблем,че ще платят за Ф16, управляващите ще платят,за да имат спокойствие,а не въоръжение,но специалисти(!) казват,че това е грешно по много причини,не само заради парите и защото ще затънем в дългове.

129

Българин

преди 5 години

До темелко!България мрази най-вече платените троладжии като теб!!!България иска най-вече мир в света, а не измислени военни маневри в черно море и измислен ракетен щит, който буквално ни прави мишена!!!!На българите ни е пределно ясно, че сащ не могат да принтират долари до безкрай! Все в един момент трябва да се отчетат финансово!!!Опитват се да заблудят простолюдието докато унищожават близкия изток и правят преврати в Украйна др страни, но вече станаха учевадни в действията си!!!

128

Анонимен

преди 5 години

За тия кинти може да купят 2-3 ф16 и 20-30 миг и су и така отговаряме на изискванията на НАТО но и бием американския монопол. Както с руския газ вкарваме в тръбата и друг газ през хъба на Борисов и Цветанов.

127

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевЗащо бе селянин ***, когато бяхме врагове, американския флот в Гърция купуваше агнета от България!!!Е как защо?Защото в цялото НАТО не е имало агнета и янките са били принудени да купуват от България, че е най-близо.

126

US-психопат

преди 5 години

Бих се отървал от десния си крак, за да продам F-16 на България.

125

krasirz

преди 5 години

За F-16 и 1 лев не бих дал купчина тенекии.

124

Анонимен

преди 5 години

За да лети на Миг-29 трябва и двата крака да си отреже.

123

Анонимен

преди 5 години

В друг сайт пък пишат,че това ще съсипе българската армия и въоръжение,защото всичко трябва да се променя по друг стандарт!България - аусайдера на Балканите,не се приближаваме,а се отдалечаваме от Европа и всички останали,всички ни заобикалят,превърнаха България в черна дупка!

122

Василев

преди 5 години

Казано е, че само един малък процент ще живеят добре, а всички други ще са зависими и трябва да работят на заплата месец за месец!!!Няма комунизъм, няма капитализъм, няма демокрация,няма диктатура, за да издържи пирамидата с всевиждащото око, трябва да има болшинство работници,трябва и да има хора с нестандартно/ в същност това си е най-адекватното мислене за проблемите на хората/ мислене , които предвижват човечеството в бъдещето!!!Агент Коуди Симпсън!ЦРУ!!!

121

Анонимен

преди 5 години

Бай Филипе, нарушихте границите на Сърбия и основахте държавата Косово. Крим също беше автономна република със свой парламент и министерски съвет. Гласуваха за излизане от Украйна, където насилствено и тоталитарно бяха сложени от хрушчов. Този, който им прати ракети в Куба, ако са забравили. Никой не ги е питал, дали искат да ги анексират към Украйна в СССР.

120

Темелко

преди 5 години

80% от българите са русофили и мразят САЩ, ЕС и НАТО. Скандално е България да се числи към лагера на Запада. СКАНДАЛНО! Референдум! Долу Ф-16, да живее Артьом Иванович Микоян! Да живее МиГ!! Да живее Нинова и БКП!! Българина иска соца, иска телени мрежи, иска Русия! Визи за Европа! Членство в Евразийский союз! Гурбетчиите да се връщат и да помагат в строежа на новото НРБ!

119

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевОт къде мислиш са ни постъпленията от 1,5 милиарда лева за миналата година от оръжейно производство?Тези сделки са с помощта на САЩ.Братска Русия се пука от яд и иска да сложи ръка върху нашия ВПК, а Боко продажника се съгласил на преговори.

118

Българин

преди 5 години

Бих се отървал от държавата сащ, за да има мир и просперитет на земята!!!

117

Кал

преди 5 години

Поредните платени глупости. Докога ще има такива евтини продажни " журналисти"? Ще дойде ден за плащане.