37

Зозо

преди 5 години

Виновни са ***, които изгониха хората от селата като им взеха земята и ги вкараха да бачкат в губещите мегазаводи в панелните градове!

36

///

преди 5 години

Съмнявям се че всеки трети ще е над 65, управниците ни правят всичко възможно колкото се може по-малко хора да прехвърлят тази възраст

35

Роб на влаЗта

преди 5 години

Е нищо...Ще вдигнат пенсионната възраст малко- 95г.и ще увеличат пенсиите на 3000лв.пък кой вземе вземе....

34

Анонимен

преди 5 години

Въпрос с повишена трудност:Някой може ли да отговори, защо Швеция която има по-малко население от България и е също с ниска раждаемост, е с един от най- високите стандарти на Света ?Отговор (не се чете)Никога не е "освобождавана" от рускотурската империя, никога не сторила комунизъм и техният Крал, Премиер и Парламент не се водят на руски адрес.

33

АнонимеН

преди 5 години

НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО В БЪЛГАРИЯ Е ЕЛЕКТОРАТА НА БОРИСОВ!!!ДОКАТО БОРИСОВ Е ВОДЕЩА ПАРТИЯ ДЪРЖАВАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА ЗАТЪВА В ЗАЕМИ ДОКАТО НЕ ФАЛИРА!!! ВСИЧКО КОЕТО ДАВА БОРИСОВ Е НА БАЗАТА НА НОВИ И ВСЕ НОВИ ЗАЕМИ !

32

Списание "Дъга&

преди 5 години

Какво ще стане след 41 години?! А през 1978 г. някой представял ли си е, че ще кара западна кола и ще има телефон с интернет в джоба? Тези статии са дрън-дрън....

31

Родител

преди 5 години

Като чета постовете виждам че всички са деца ,ане родители.Но са вещи по въпроса с раждаемоста .Ей дечковци-многознайковци ,живота не е електронна игра както си го представят повечето от вас,разчитайки на мама и тате и живеещи волно в тая пълна слободия.

30

Анонимен

преди 5 години

"Нека гледаме положително на нешата", казваше един "цар". Отидете на гробище. Не едно-две, а повече. Вижте колко от некролозите са на хора над 65г, починали последните 5-10 години. Това е истината. Градските хора не живеят като едно време планинците - по 80-100г. От въздух, отрови по бившите заводи, стрес, бедност... Масово живеят до 60-65г. В Швейцария, Австрия, Германия... Там имат увеличаваща се продължителност на живота. Там може и да имат застаряващо население. В БГ - измиращо.

29

юбералес

преди 5 години

Едно работно място - двама жители. Едно високотехнологично работно място - храни трима жители. Там където има условия за бизнес, ще има и население. Просто е.

28

АнонимеН

преди 5 години

НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО!!!!ЩОМ НАСЕЛЕНИЕТО ПРЕИЗБИРА БОРИСОВ 3-ТИ ПЪТ НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВАНЕ ВСИЧКИ БЕДИ КОИТО НИ СЕ СЛУЧВАТ ДАЖЕ СА НИ МАЛКО!

27

Анонимен

преди 5 години

С раждането на детето живота на жената спира. При нас мъжете е лесно. Ние си намираме любовници докато жена ни гледа детето.

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35В бг няма дa има референдум напускане на ес понеже българина краде от ес и за него е на сметка да е в ес.

25

Гербер

преди 5 години

Нищо важно е ромската махала да пазим там са избирателите,ще ги наплодим повече от българите и власт до живот,кеф!

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 26Няма такъв план. И в Япония е ниска раждаемостта.

23

Анонимен

преди 5 години

До 27 Един референдум за напускане на ЕС ще изгони от България още толкова българи !Даже и от русофилите ще останат много малко, по физически причини !

22

Анонимен

преди 5 години

Според мен държавата може да създаде програма за детегледачки и така като се роди едно дете винаги да има човек който да го гледа.

21

Анонимен

преди 5 години

До 22Какво ти влияе е ЦРУ да да гушнеш жена си бе ?Защо не се повлияеш от КГБ бе ?

20

Анонимен

преди 5 години

Ако се увеличи раждаемостта след години ще настъпи голяма безработица.

19

Бау

преди 5 години

"Обожавам" статии от типа "какво ще бъде след 50 години". Не се знае нищо, може да сме се затрили, може всичко да се е подобрило ... Само се опитват да си заслужат заплатите с такива "прогнози".

18

До смирен депутат

преди 5 години

А от края на тази година ,вече ще си се ширят в по голяма зала-кабрио ,а вън народа глдните песове да го ядат:)