86

до 95

преди 5 години

Защото какви и колко коли да има на разположение в НСО се гласува и приема от народното събрание! Голям шматок си!

85

Анонимен

преди 5 години

поради липса на аргументи защо се купува златен скрап, опорните точки от козяк са срещу нещо въображаемо руско.герберасти, изборът тук е между ЕС и САЩ, ще се опитате ли да разберете, че паричките (милиарди) идващи от ЕС е бъдат свити и винету няма да може да се хвали какво бил дал и построил ТОЙ лично.не зная какви долари и рубли получавате, единствено цвъки обядва "безплатно", а май и още два апартамента щял да взима и къща в Гърция..

84

Анонимен

преди 5 години

Кръвта цена няма ако дори един наш боец повече оцеле ще вземем най скъпото но кога човешкия живот е значил нещо в русия те са разходен материял

83

Анонимен

преди 5 години

До 92 дедо Ви След като купим най-модерния Ф 16 Блок 70, най вероятно НАТО ще ни впрегне в мисии някъде по света. Самоетите са супер и естествено командването в НАТО ще иска да ги ползва.От една страна това е добре, защото мисиите са платени и ще избием енда малка част от парите.От другата Грипен са изцяло полицейски машини.

82

Стойчо

преди 5 години

На нас българите не ни трябват самолети, искаме високи заплати. Българите сме гладни

81

Анонимен

преди 5 години

Затова е и цялото врещене на *** и други подобни русофилски отпадъци - Ф16 е истинско оръжие доказало се в годините в не един конфликт и особено ефективно срещу руските летящи трактори, докато грипен е просто една играчка подходяща единствено за патрулиране/наблюдение. Това е цялата работа, в Москва не желаят да имаме истинско оръжие и натискат нашите национални предатели да лобират за грипен.

80

Анонимен

преди 5 години

Не се обсъжда най-същественият въпрос.Бойната авиация до 1944 година е около 320 самолета.1989 година са 460Годните да изпълняват задачи 2019 година са 2 самолета.Какво се случи и кой е отговорен за унищожението на Българската авиация?

79

Анонимен

преди 5 години

Ф16 е много по добре.

78

Анонимен

преди 5 години

България е под натовска окупация.

77

Анонимен

преди 5 години

Чисто технически и финансово погледнато ГРИПЕН е много по-добър от Ф-16.Само че в България за пореден път надделя простотията и политиката.

76

Анонимен

преди 5 години

В последните 70 години няма нито един руски учен, който е предложен или спечелил Нобелова награда! Тяхната наука се свежда само до създаване на оръжия, нищо не се прави за благото на човека за което толкова много ни говореха по време на тоталитаризма! Пропаднали алкохолици - там напролет като се стопи снега, около спирките на градския транспорт се появяват огромни купища от изпити и хвърлени бутилки водка! Нация на алкохолици-пропадляци! Те една кола не можеха да направят, а я деляха с теслат

75

Човекът е мн заслепе

преди 5 години

Човечеството няма да се оправи. Убивайте се. Оръжия , самолети само това са ви в главите и на Румен и на Каракачанов. За доброто на България. Пффф мн сте заслепени. То целия свят сме маймуни с червена кръв във вените си но с различен етнос и разделени за да се убиваме по между си. Ако имат извънземни те не воюват помежду си а ни гледат как се убиваме помежду си и ни се смеят те затова не щат да се покажат защото знаят че ще се избием и те ще ни вземат планетата.

74

Анонимен

преди 5 години

Интересно защо пРезидента дето е такъв голям фен на Грипен, го разкарват с Мерцедес а не вземе някакво Волво или Сааб ако все още ги произвеждат. Същия въпрос се отнася и за възлюбената му съпруга и за руcoфилската измeт от Позитано. Защо за себе си вземат най-доброто а за България искат по-лошите самолети? Това не е ли предателство господа русофилстващи?

73

Анонимен

преди 5 години

На който си решим вата ( Ако трябва Лаус ако трябва патагония може и една северна *** ) (((( не е ваша работа да ни давате акъли

72

Активист на БКП

преди 5 години

До 100 рубли = 1 ДОЛАРА ти имаш ли нещо произведено в САЩ ? Не в Китай ,а САЩ ? А ?

71

Анонимен

преди 5 години

82-Аз Ангел Найденов каза същото. Той е от БСП.

70

Tangra

преди 5 години

Ей, стига с тези фейк нюз.Хора дето и хал хабер си нямат от самолети се изказват все едно говорят за как се вари боб.

69

Анонимен

преди 5 години

Естествено че Ф16 е по добрия това и конструктирите на Грипен го казват тяхното е прилично малко самолече за пълнеж и масовка най вече за скандинавските условия да искарат месец два Докато Сащ и Нато измете руснаците от небето

68

дедо Ви

преди 5 години

"Има много по-голям боен радиус, възможност за поразяване на цели от голямо разстояние." ??????!!!!! Над чия територия ще завие с този голям радиус?? РБ ще купува самолет за опазване на територията или за нападение???

67

NN

преди 5 години

Ако имаш пари за Москвич, ще изхарчиш ли семейният бюджет за Мерцедес, само защото е по-добър.