66

Анонимен

преди 5 години

Интересно докога ще продължавате с тези поръчкови статии срещу Иванчева, след като и за слепите стана ясно, че срещу нея няма никакви доказателства.Подхвърлената кутия с пари НЕ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО.Няма нито едно СРС, от което да се разбира, че Иванчева е поискала подкуп или го е получила.Нито едно.

65

Анонимен

преди 5 години

Искала да е кмет на София? omg dnesbg, вие сте прави, това вече е сериозно престъпление - да прави конкуренция на крадливите герб. Това че делото е политическо и измислено няма значение. Да живее герб, слава на вожда!

64

Анонимен

преди 5 години

ДОКАЗАНА КОРУПЦИЯ Е ТОВА КОГАТО КРИВОГЛАВИЯ ЦЕЦО ЦВЕТАНОВ ГО РАЗКРИХА,ЧЕ РАЗПОЛАГА СЪС ШЕСТ АПАРТАМЕНТА БЕЗ СЪЩИЯ ДА МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ ОТКЪДЕ И КАК Е СПЕЧЕЛИЛ ПАРИТЕ ,ДОКАЗАНА КОРУПЦИЯ Е КОГАТО ДОГАН САМ В ЕДНО ТВ ШОУ СИ ПРИЗНА,ЧЕ ПАРТИЯТА ДПС ИМА ОБРЪЧ ОТ ФИРМИ,ДОКАЗАНА КОРУПЦИЯ Е ОНЗИ РАЗГОВОР -АЛО ВАНЬО,СЛЕД КОЙТО И МИШО БИРАТА И В.ТАНОВ БЯХА ОЧИСТЕНИ.ДОКАЗАНА КОРУПЦИЯ Е ТЕФТЕРЧЕТО НА ЗЛАТАНОВ,КОГА ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ ПОВДИГНЕ ОБВИНЕНИЯ ЗА ТЕЗИ ДОКАЗАНИ КОРУПЦИОННИ ПРАКТИКИ НА ВИНОВНИТЕ ,КОГА/!

63

Анонимен

преди 5 години

Зле скалъпена постановка. Но предвид капацитета на режисьорите и актьорите - толкоз....

62

Анонимен

преди 5 години

Поредна "безпристрастна" статия от авторката.

61

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Иванчева , е най доброто от българската раса раждано за последните 150-200 години.Такива като нея в нормалните държави стават учени получаващи Нобелова награда , президенти на велика страна , изобретатели и др.България е тясна за гения на Иванчева ,нека да бъдещети Евророма избори я изберем за депутат и нека я подкрепим за председател на ЕС на мястото на Юнкер .Тази дама е по добра от Меркел и Макрон взети заедно.

60

преди 5 години

само думи филми някакви пари айде срам

59

куртропович

преди 5 години

Мда. Поръчкова статия?Като е толкова ясно и явно всичко, защо Иванчева не е осъдена още? Явно историята е съшита с бели конци и цацаратурата е бясна, че нещата не се получават, въпреки поръчката от мафията. Интересно е докъде ще стигнат.

58

Василев

преди 5 години

Трябва да си наистина голяма куха кифла, да не може да рзабереш, че в стрителния бранш и по точно с апетитните парчета в София строят не Драган и Петкан от Костинброд, а и самото досие на строителната фирма Ваклин Груп говори , че зад него стоят червени генерали и перат пари!!!Корупцията и рекета не е за всеки!!!Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!

57

Анонимен

преди 5 години

От ПП Зелените или ЕТ Тома Белев, обявавеме че ще инвестираме още милион в ПР кампания, набираме *** и "съвестни" джурналисти.

56

Анонимен

преди 5 години

Не се говори за лична облагаВъпроса тук е вече опира и до контекста на казаното. Тя никога няма да каже по телефона:"Взехме парите от Ваклин, предвижвай му преписката!". Или вие въпреки че виждате виновността на Иванчева я подкрепяте?

55

Брадвата

преди 5 години

Тя не е искала подкуп, ама той е донесъл, щото да стане заварката, иначе нямаше да има как .. а като ги има парите, вече натам леснооо. Всеки може да бъде сварен по тоя начин. Междувременно заради корупция държавата е ощетена с милиарди от април досега!

54

Василев

преди 5 години

Иванчева е рекетирала, като е използвала служебното си положение , ама тези от GP груп крадат ли, или на тях властта им дава, или представят най-добрите проекти и най-качествено строят???Агент Върджил Мумбайк!ЦРУ!!!

53

Анонимен

преди 5 години

На снимката: "...Иванчева се спира до контейнер за отпадъци, откъдето взима няколко броя цветни закачалки..."Следовател (специалист по закачалки и кукички):Това е доказателство, че Иванчева е взела първия транш от "подкупа" !

52

анонимен

преди 5 години

В подслушаните записи се говори само за площадки. Не се говори за лична облага.Но казаното от Иванчева че иска да става кмет на общината, е достатъчно основание да я унищожат. А Гешев пред Хикимян светна като коледна елха- така се оплете че, ми стана жал за прокуратурата.

51

Анонимен

преди 5 години

Прикриватурата , Поръчкоратурата

50

Анонимен

преди 5 години

Кой стой зад Десислава Иванчева, кой плаща тази ПР кампания?

49

Гледна точка

преди 5 години

Василев, на тебе ти взимам микрофона!

48

Бау

преди 5 години

Ровила в кофите душицата :D Иначе се оплаква от условията в ареста :D

47

Гледна точка

преди 5 години

Бъркала в кофа за ***.....маааалииии, тая съвсем е изтрвала юздите. И забележете, това е филмирано!! Е те на това му се вика финансова прахосмукачка - да не подбираш какво взимаш!!Сега от Младост мога да кажа спокойно, че са си избрали за кмет бyклyкчийка!