128

Анонимен

преди 5 години

Семейството на убиеца Севджан от Русе, беше ли на протеста, нали и те живеят в Германия, трябва да си търсят правата, смелата журналистка Виктория Маринова, също имаше право на живот, но не й го зачетоха.

127

Анонимен

преди 5 години

Най злобния расист комплексар който едно нещо пита по 5 пъти демек не му е ясно е *** ***.

126

АнонимеН

преди 5 години

НАЙ-ЛОШОТО НЕЩО Е, ЧЕ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО В ГЕРМАНИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРЕВЗЕТО ОТ НЕЛЕГАЛНИТЕ ЕМИГРАНТИ !!ЗАСЕГА СА САМО 1% ДОКТОРИТЕ НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ В ГЕРМАНИЯ КАТО ТОЯ ДЕТО И Е ИЗПИСАЛ САМО ИБУПРОФЕН БЕЗ ДА ДАДЕ И ЛЕК АНТИБИОТИК !!!ДО 10-20 ГОДИНИ 30% ОТ ДОКТОРИТЕ В ГЕРМАНИЯ ЩЕ СА НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ ТЕПЪРВА ЩЕ СТРАДАТ ГЕРМАНЦИТЕ ЗА ТОВА, ЧЕ НАПЪЛНИХА ДЪРЖАВАТА СИ С МИЛИОНИ НЕЛЕГАЛНИ!

125

Баш Господ

преди 5 години

До ГосподАми то има ли жив человек, който да е сращнал българин и да не ги е намразил?Защо ли само за 7 години 7 милиарда хора около света пропищяха в един глас от това 7 милионно диво племе прокажено?!

124

Анонимен

преди 5 години

Ами да отидат да набият лекарите, по български...както правят тук. Или да ги съдят за лекарска небрежност както тук. Няма го Бате им Боко да им прати правителствен самолет или хеликоптерче.... С други думи нищо което се прави в БГто не е нормално за света

123

Нурджан

преди 5 години

*** на жена ми е от баща ми Тургут.Той много ще се ядоса за помощите като разбере ,че *** е сдухало и ще направи протест на изпълнителния директор на България ви казвам.

122

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе сте прави,ако гражданин на България се чувства българин,нямате право да му държите сметка за това,че се чувства българин,па дори и да е ром.Познавах арабин,който обича безкрайно България,дори повече от българите.Нямате право да им държите сметка какви да се чувстват,това е тяхно право!

121

Анонимен

преди 5 години

Като чета коментарите и се убеждавам че българите си заслужават съдбата заради злобата си.

120

Анонимен

преди 5 години

До ГосподА що да не сме си заедно в казана?

119

британски учен

преди 5 години

Ако кубически километър злоба струваше една стотинка, дори и най-бедния българин щеше да е доларов мулти-трилионер! Загадката пред научният свят е, българите по-естествен път ли се раждат такива колосално злобни охлювофренични създания, или ползват някаква извънзеемна технология за изкуствено затъпяване!

118

Германец

преди 5 години

Българското племе не разбира, че в Германия е по-ниско в социалната стълбица и от бежанец! Вижте се на снимката! Това сте вие! По-кафеникави от афганистанец! Тръгнал обаче *** с вирнат нос да сочи с пръст "тези нямат място в Германия". Алоооу, бай ***, кога падна соца и се разпъпли, кога стана европеец и ариец, кога взе акъл да даваш от висшочайша позиция! Пази Боже сляпо да прогледне! Вече и протести правят в чужбина! Изискват! Много важни и велики!

117

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеН 121--------------------------------------тОЗИ д-р Ефджам Мехмедов е или българин,много по-вероятн е турчин.Значи тези турци с български паспорти са се капсулирали там в турската общност и не са се интегрирали вече 12 г.Езика не са научили.Обаче като е станало нещастието развяват българското знаме.Да бяха извадили турското или германското знаме.

116

aaa

преди 5 години

И пациентите и лекарите и протестиращите не са германци (немци). Местните отдавна са се изселили. Кьолн не е немски град!

115

Анонимен

преди 5 години

Става въпрос,за дете.Няма значение какво е по националност.Децата са деца.Времето ще покаже кой е виновен за смъртта му.На небето вече има още едно ангелче.Почивай в мир,мило дете!!!

114

Господ

преди 5 години

всички антибългари скоро ще сте в Ада, приготвени са ви специални извpaщeния, ще се гъpчитe завинаги!

113

7

преди 5 години

И в Германия и в други държави от ЕС ,не се изписват антибиотици,защото са вманиачени от гледна точна на сигурността,не им пука дори,че може човека да умре,дори да е немец.Всичко е на електроника,включително и картите,машините в болниците,всичко!Ако искат даже може да манипулират(от разстояние) резултати и да покажат фалшиви данни,защото е на електроника,те са болни на тема контрол над всичко,дори да пр.ъднете се знае или могат да манипулират.

112

АнонимеН

преди 5 години

ГЕРМАНИЯ ПОСТЕПЕННО ЩЕ БЪДЕ ПРЕТОПЕНА!!!ЛОШИТЕ ГЕНИ ЗАПОЧВАТ ДА СЕ СМЕСВАТ И РЕЗУЛТАТИТЕ СА ОТРИЦАТЕЛНИ!!КОГАТО СЪЧЕТАЕШ МАГАРЕ СЪС КОН НЕ СЕ ПОЛУЧАВА ПО-ДОБЪР КОН!

111

проЗтакоМраз

преди 5 години

По-страшен и от СПИН, по-гаден и от рак е българският проЗстак! Аллах да дари с търпение родителите на това дете! И не пожелавам ни никой да изживее такава мъка, дори и българският проЗстак!!

110

Анонимен

преди 5 години

Нито протестиращите са българи нито пък лекаря. Бъдещите германци и българи ще са с имена като селин, нурджан, хасан, Мустафа и т.нт.

109

Германец

преди 5 години

Да питам, нали българите сте арийци и сте против бежанците? Защо не виждам и един бял на снимката? Като не ви изнася - обратно в страната на тиквите и пъпешите където ще се чувствате "в свои води" ;)))