44

АнонимеН

преди 5 години

ИЗВОДИТЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ СА ЯСНИ!!!!ВЛЕЗНАХМЕ ЗАЕДНО СЪС РУМЪНИЯ В ЕС ПРИ БЛИЗКИ ПОКАЗАТЕЛИ ТЕ БЯХА САМО С 15% ПО-ДОБРЕ ОТ НАС!А СЕГА РУМЪНИЯ Е 2 ПЪТИ ПО-ДОБРЕ ОТ НАС!!!БОРИСОВ ОБЯСНИ, ЧЕ НЕ ТОЙ Е ПРОФУКАЛ 10-ТЕ МИЛИАРДА РЕЗЕРВИ НА БЪЛГАРИЯ САМО ПЪРВИЯ МУ МАНДАТ А , ЧЕ БИЛ ВИНОВЕН СТАНИШЕВ!ДАНО БОРИСОВ СЕ СКАПЕ НА ЕВРО ИЗБОРИТЕ 2019-ТА И СА СЕ МАХНЕ!

43

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Снощи е станала е голяма грешка - направо гаф... - *** е дала на Радев речта си от вота на недоверие...

42

Анонимен

преди 5 години

до ВасилевТой тоя като оня вчера дето се хвали че живее в Париж с 2200 евро и след 1 час дискусии тук си призна пред мен че тези пари са все едно 1200 лева в София заплата. И като му казах че трябва да приспадне и за квартира в Париж и че все едно взима колкото една чистачка в София и не се появи повече смешника. ..Някакъв Отоман... на латиница пишеше папагала.

41

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

*** да си прибере зеления чорап... - за нищо не става... - тяснопартийна реч - вместо новогодишно обръщение...

40

Анонимен

преди 5 години

Ние си пожелахме да го събаряме, а той щял да " надгражда"!

39

Василев

преди 5 години

Герберите ми приличат с този невероятен БВП, като ония селянин от моето село, където си заряза нивите и отиде в САЩ и един ден се върна да се хвали, че взима 3 000 долара заплата!Викам му, колко ти е наема, казва ми 1000 долара!Викам му, колко ти е храната и дрехите, казва ми 300 долара!Викам му, колко ти са кредитите за колата и таксите за вода, ток, телевизия,гориво, казва ми 500 долара!Викам му колко ти удържат данъци и социални, казва ми 600 долара!Вика му честито селянино ***!ЦРУ

38

Анонимен

преди 5 години

до 44 Че тя от 30 години заплатата само за сметки и ядене стига, бе. И *** като не е гладен , значи всичко е ок.

37

Анонимен

преди 5 години

Спи,народе!Пий и псувай!А когато ти спрат тока и те съдят за неплатена вода,когато заплатата почне да ти стига само за сметки и данъци,дано да изтрезнееш!Или ще караш на фотосинтеза?

36

Анонимен

преди 5 години

"Премиерът Борисов си пожела...".Ама той си пожела на себе си,не на вас.Вие какво си помислихте?

35

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

Е , поне днес мислех да си почина.В момента в който отворих сайта някак си тайно си мислех да не видя този бродяга,но увиНяма дядо Коледа, няма Дядо Мраз има само Бибиткото от Банкя.А бе, само плашат внуците ми с тази снимка.Отивам да си налея едно хисарско мерло ,че нещо ме сряза стомаха от този фотос.

34

Анонимен

преди 5 години

Кое да надграждаме? Демографската катастрофа ли?България намалява с шест души на час...

33

Анонимен

преди 5 години

"Мислителя" на Роден!Какъв дълбокомислен поглед,зареян в бъдещето.Няма ли кой да го увековечи този титан на мисълта.който 10 години баламосва народа и няма кой да му се опре.Събуди се народе,защото сал един Радев не стига!Отвори си очите и си извоювай правата!Няма кой да го направи вместо теб!

32

Иван

преди 5 години

Престъпникива

31

Анонимен

преди 5 години

Кое? Демографската катастрофа или 20лв към минималната заплата?

30

Анонимен

преди 5 години

Боце има едно камъче ако го махнем и ще ти лъсне дирника..... валутния борд

29

Доко

преди 5 години

Бойко, благодарим ти за зарята на площада снощи!

28

Дядо Петър

преди 5 години

Да бе , трябва да се надгражда!Защото денонощното баламосване, лъгане и крадене не е достатъчно за тоя най-долнопробен мафиот.Трябва повече.

27

Тиква и Кратуни

преди 5 години

Тиквата е по - висш еволюционен стадий от Кратуните - дедо ви Ч.Дарвин...Хихихи...

26

Анонимен

преди 5 години

Да се смееш ли,да плачеш ли?!С неговите мегаломански проекти за световно и европейско първенство по футбол,за още 2-3 моста на Дунава и магистрали,магистрали....по които щели да хвърчат инвеститорите,а то и тези,които бяха тук се изнесоха,а нови не се виждат на хоризонта,стана за смях на кокошките.Няма ли кой да му налее малко акъл в тиквата,за да спре с простотиите,че вече ни писна.

25

Анонимен

преди 5 години

Е ти не си ли надгради достатъчно?Айде спри се вече.Дай малко и на другите.С какво се хвалиш?С 250 евро заплати и 120 евро пенсии!Това ли надгради за хората?10 години само надолу по жизнен стандарт и нагоре на цени,данъци и стригане на овцете.Най-бедната,но най-корумпирана държава в ЕС.Това сме ние днес,благодарение на теб и тези преди теб.