68

†баба Гуси†

преди 5 години

Срещу скромно благоподаяние аз заедно с отец кака Филка ще извършим свещенодействието екзорсизъм за да изгоним Сатаната вселил се в тялото на клетото дете. От момченца между другото много по-лесно се изгонва Сатаната по метода "вбий клин, избий клин"

67

777

преди 5 години

***! всеки има парво да посещава Църквата! Не те е срам и ти се наричаш Отец!

66

Гледна точка

преди 5 години

Това което е казал Христос е универсално за всички независимо дали са християни,Уважаеми, не ми се влиза в диспут на тема религия, защото е много разнородна и "цветна".Аз съм кръстен в църква, но вярвам повече в изконните добродетели, като любовта, благородството, правото на свобода и щастие, повече отколкото в БПЦ и въобще в религиите. Само да спомена, че будизма като активна религия се заражда хилядолетия преди християнството.

65

Анонимен

преди 5 години

До БПЦ 67Църковните канони в попските (ДС) ***. "Църквата" ни е смрад маркантилна и ди'билна.

64

†БПЦ†

преди 5 години

Първо, чада мои, аутизъм не се цери току тъй с целуване на чудотворна икона. Тука се изискват други канонични ритуали и практики които не са подвластни на кой да е божи служител и не се обезпечават с двата лева за дебела и левчето за тънка свещ.

63

Анонимен

преди 5 години

БКП то + "църквата" = АД!

62

Анонимен

преди 5 години

До Товарищ Сталин 62Най вече вербуваха да бъдат слушалки и лицемери - духовни и обществени.

61

Анонимен

преди 5 години

:) реалният образ на православието

60

Klet pop

преди 5 години

Всички религиозни, дето още вярват, че девици могат да раждат, (хахаха)- да си видят наср.ния г.з!

59

Товарищ Сталин

преди 5 години

Taкива брадати безделници по мое време ги разстрелвах!

58

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 58"Вместо да си озапти детето,тя снима с камера сеира"Сеирът е изцяло попски а камерата - ДАР БОЖИЙ да се видят мерзостите попски! БОГ ДА ДАРИ ОЩЕ КАМЕРИ/ЗАПИСИ!

57

Анонимен

преди 5 години

Как така това дете ще се цери безплатно с иконата? Родителите му внасят ли си редовно здравните осигуровки?

56

Achri-man

преди 5 години

Безполезна поска ***. Нормалните и да отидат при тях, като им видят "благочестието" ще се отвратят. Остават само печалбарите и извр.***. Хора, по-далеч от тая сг.н. Само за такива хора, като това семейство ми е мъчно, до къде ги е довело отчаянието!

55

Т.Б.

преди 5 години

Хахаха "Ще те изпердаша!" То свикнало да пердаши и да бъде пердашено. И като се затворят по манастирите забравят съвсем как да се държат сред нормални хора, както е това семейство, което със сигурност допринася повече за обществото от тия безполезници.

54

Анонимен

преди 5 години

Вместо да си озапти детето,тя снима с камера сеира,това ми прилича на онези хора или журналисти,които при бедствие не се спускат да помогнат и спасят живот,а снимат с камера сеира и как страдат хора,няма по-отвратително поведение от това!

53

Анонимен

преди 5 години

До 38 "Всеки знае, че в хронично болните се е вселил дявола и тъмните сили. Браво на отчето добре е направил."Гледаш струшката в чуждото око а не виждаш ГРЕДАТА в твоето! Типичен кроманьонски "български" тъпок който не чета БИБЛИЯТА а лиже попските чресла!

52

Анонимен

преди 5 години

Майката е виновна! И тя е човекът ,който носи отговорност!

51

Чудо Мирев

преди 5 години

Положителното в този случай и в други като него е, че на родителита, а дано и на още някой покрай тях, ще им светне червената лампа, че цялото "чудо" е за да ти вземат някоя и друга необлагаема с нищо парА. И да се обърнат към вече доста напредналата медицина, която, вярно аутизъм все още не може да лекува, но винаги ще е по-ефикасна от рисунки на митологични персонажи.

50

Анонимен

преди 5 години

Попската ерест, съдокеийство и фарисейство са противниците на Исус христос! Попската семка е почти винаги гнила и меркантилна! Аз се изпиках на попската "църква" и БОГ ме възнагради! Подобни новини ще има още много пъти за напред защото попската ереста няма граници!

49

Влади

преди 5 години

Отишъл млад послушник в манастир и игуменът тръгнал да му покаже килиите. В първата - всякякви раса ,рокли, тва коприна и т.н..Казал му: обличай каквото искаш, само не в петък. Във втората- ядене и пиене и пак:яж, пий, само не в петък! В третата- отворил един долап и там лъснал гол г.з. Пак: чу.кай на воля, но не в петък! Защо отче? Щото в петък си дежурен по долап !