29

Анонимен

преди 5 години

Доган май се уплаши,че при едни предсрочни парламентарни избори ДПС ще изпаднат от парламента и иска програмен кабинет с участието на всички партии.Дано Б.Б.не му се върже на въдицата.

28

Анонимен

преди 5 години

Дървен философ !

27

българин

преди 5 години

България най-много се нуждае от повече затвори за ВИП-клиенти на Темида(депутати,политици,министри,съдии,монополисти,шефове на комисии,НАП-@джийки и др.),както и от съдии,внос от Турция и Рунъния.

26

Шопо

преди 5 години

Меди,глей комино на ТЕЦ О да пуши оти е студено,и не употребявай термини,дето и ти не разбираш!Радвай се на внука и си трай!

25

вижда се

преди 5 години

Нищоприказването с високопарни слова е навика на този ага , който се мисли за велик везир за турската рая в България !

24

жаго

преди 5 години

a хидрото, за водата защо нищо бе , ДьоГанчо, нали си капацитет

23

Анонимен

преди 5 години

1. България се нуждае от Програмен кабинет!2. Българската църква трябва спешно да смени Христос с Путин (по руски образец)3. Който не е съгласен е гей !

22

Край

преди 5 години

Прав е човека - почвайте да строите водни ел. централи с негово консултиране да видите какви хонорари ще падат.Метине Метине що си не купи макаров.

21

Анонимен

преди 5 години

КОМУНИСТИЧЕСКА ПОМИЯ!!!! ПЛЪХОВЕ!

20

Анонимен

преди 5 години

Доган да си гледа последния подарък от Борисов - ТЕЦ Варна. Със всички сили се опитва да задържи безценното им статукво. А че хората вече не могат да си плащат тоците и парното и хляба и водата поскъпват от 1-ви януари - кучета ги яли.И Гергов си облажи покрай Борисов тая година с 43 милиона. Това са само облажилите се, за които знаем. А колко са за които не се пише в пресата?

19

Анонимен

преди 5 години

До 4 Що не вземеш да се "растреляш"

18

Анонимен

преди 5 години

Скоро няма да останат гласоподаватели на ДПС.Турците масово емигрираха. Малкото останали в Бг ще се оттеглят от партията. ДПС не защитава техните права. Турците в Бг не са допускани до добри работни места. Хора с висше образование работят каквато намерят, непривлекателна и незаплатена работа. Не разчитат на ДПС. Тия с двойно гражданство остаряха, все по- рядко ще пътуват до Бг. Младите в Тр се устроиха там и не се интересуват от случващото се в Бг.

17

Анонимен

преди 5 години

програмен кабинет на доган и ***

16

Анонимен

преди 5 години

Един ТЕЦ си "купихме"и заговорихме, че не искаме предсрочни избори и смяна на властта.Кой ще смени модела? Кой ще привлече инвеститори? Кой ще повиши заплащането на труда и ще догоним ЕС, след като управляващи и работодатели в симбиоза изкуствено държат ниски доходите?Който не го е направил за 10 год, значи няма да го направи.Хубави думи, които ни внушават да мълчим и търпим.Те и турците емигрираха от Бг.

15

Анонимен

преди 5 години

Някой хора живеят през 1990.Костов се отказа тия не .

14

бай Иван

преди 5 години

Откъде изпълзя Доганя?Нещо се развълнува,че парламента /без да е програмен/,прие законон,да се върнат откраднатите държавни активи при бандитската приватизация от " обръчите от фирми",сътворени от БКП,БСП,СДС,ДПС.....

13

Анонимен

преди 5 години

Обръч от кръгове от неговата партия само. Но селяните прости това обичат да се мазнат на началника и да крадат с разрешение от общото.

12

Анонимен

преди 5 години

Странно е да говори за догонване на ЕС по жизнен стандарт при положение, че точно смесените райони са най- забатачени, с най- ниско заплащане на труда, с най- голяма емиграция, обезлюдени и пр. Бедността в Разградско, Търговищко, Шуменско, Силистренско, Родопския край, Кърджалийско е чудовищна. В тези райони сложиха кметове на ГЕРБ, ама де факто колят и бесят феодалите на ДПС. ДПС са заедно с ГЕРБ.

11

Румен

преди 5 години

Доган говори за повече държавност в икономиката. Е така е добре за политическата номенклатура която е на власт. То и сега е така. Вече 30 години без БКП и нищо ново.Народа иска да произвежда свободно да си определя дохода. Да си има свободна местна власт. Сама да си определя данъка. Кога ще стане.

10

Щирлиц

преди 5 години

България има нужда от истински българин за премиер.Кучетата да си лаят колкото искат.